Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

U tri dana nezaposleni naučili pregovaračke poslovne vještine

ZA MLADE U DUBROVNIKU Besplatne Coca-Coline radionice već su bile i u Zagrebu, Splitu te Zadru, a šire se i u druge gradove

Foto: Dino Stanin/PixSell
0 komentara

Nakon što sam završila fakultet, često sam imala problem pokazati svoja znanja pred mogućim poslodavcem. Tek nakon ove radionice uspjela sam osvijestiti svoje prednosti i nedostatke te saznati kako mogu unaprijediti svoje vještine.

Rekla je to Ana Matušić koja je prošli tjedan prošla trodnevnu edukaciju na besplatnoj radionici programa Coca-Colina podrška mladima u Dubrovniku. Kaže, radionice su bile vrlo interaktivne. 

Foto: Dino Stanin/PixSell

- Sve što čujete, odmah ćete i iskušati te ih savjetujem svim mladima koji traže posao, da iskoriste ovu priliku i uključe se u radionice - rekla je Ana. Svi polaznici dobili su potvrde o završenom programu koje drugi poslodavci itekako cijene. Riječ je o projektu koji je lani obuhvatio 250 mladih, a ovogodišnji cilj je da radionice obuhvate čak 1000 polaznika.

Na njima se nezaposlenima besplatno nudi dodatno obrazovanje kojim se stječu vještine koje poslodavci najviše traže, a mladi ljudi nakon obrazovanja rijetko imaju. Uče se životne vještine kao što su osobni razvoj i razumijevanja sebe, komunikacija i davanje povratnih informacija te interakcija i umrežavanje.

Vrsni predavači podučavaju i financijsku pismenost, poslovno planiranje,  upravljanje projektima... Do sada su edukaciju prošli mladi u Zagrebu, Zadru, Splitu te Dubrovniku, a zbog velikog zanimanja radionica će se ponoviti u Splitu. Zainteresirani mogu se prijaviti na https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message