Lifestyle

Komentari 29

Udajete se uskoro? Ovih top 25 vjenčanica poslužit će vam kao inspiracija: Zaista su prekrasne!

Udajete se uskoro? Ovih top 25 vjenčanica poslužit će vam kao inspiracija: Zaista su prekrasne!

Odabir vjenčanice poseban je doživljaj u životu svake buduće mladenke, a najbitnije je prvo potražiti inspiraciju, odnosno kakav stil i oblik vjenčanice želite. Mi ćemo vam u tome probati pomoći

Danas zaista svugdje možete pronaći inspiraciju za vaše vjenčanje - na internetu, časopisu, Pinterestu, preko društvenih mreža i slično. Izbora je pregršt, a moramo priznati kako će vam to olakšati posao - tako ćete lakše selektirati kakvu biste vjenčanicu htjeli, a kakvu ne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tražeći inspiraciju pronaći ćete mnogo raznovrsnih vjenčanica. Današnja vjenčana moda je zaista raznolika, a najbitnije je ono što vi želite. Tako ćete naići na tradicionalne vjenčanice, moderne, one uz tijelo ili naglašenog volumena, s rukavima ili bez njih, boho ili royal modele vjenčanica i mnoge druge. Osim toga, nemojte se iznenaditi i ako vidite bijela odijela ili kombinezone - ove godine su vrlo popularni kod mnogih trendseterica i onih koji imaju manja vjenčanja.

Nemojte brzati s odabirom haljine, dočekajte novu kolekciju i birajte haljinu u skladu s datumom, godišnjim dobom te temom. Prva haljina koju isprobate najčešće nije ona o kojoj ste sanjali, ali nemojte gubiti nadu u pronalazak savršene vjenčanice - jer ćete ju sigurno pronaći!

Kako bismo vam pomogli u pronalasku savršene vjenčanice pripremili smo vam top 25 vjenčanica koje su očaravajuće:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Najčitaniji članci