Lifestyle

Komentari 8

Udala se u bakinoj vjenčanici iz 1956., a izgledala je 'kao nova'

Udala se u bakinoj vjenčanici iz 1956., a izgledala je 'kao nova'

Nisam baš kao mnoge djevojke planirala svoje vjenčanje sve dok se nisam zaručila - rekla je, a kaže kako nije mnogo znala ni o vjenčanicama pa joj je cijelo iskustvo, kaže, bilo pomalo strašno

Alexander i ja išli smo u istu školu i družili se sa klincima iz istih glazbenih i dramskih krugova, ispričala je Christina Moffet iz Michigana o tome kako se sa svojim novim suprugom zna gotovo cijeli život,

- Njegov mi je otac predavao u srednjoj školi, a i sestre su nam bile su u istim bejzbol ligama - kaže Moffet.

Kad su oboje upisali fakultete, ponovno su im se putevi isprepleli nakon što su se sreli na dramskoj grupi - a onda ju je Alexander tog Božića 2013. pozvao van.

Par se vjenčao šest godina kasnije, u listopadu 2019. godine.

Kad je došlo vrijeme da odabere vjenčanicu, Moffet je kao i sve žene uoči 'velikog dana' započela potragu za savršenom haljinom - a kako nije znala što zapravo želi, počela se raspitivati kakve su vjenčanice nosile druge žene iz njene obitelji.

Nisam baš kao mnoge djevojke planirala svoje vjenčanje sve do dana kad sam se zaručila  - rekla je, a kaže i kako nije mnogo znala ni o vjenčanicama, pa joj je cijelo iskustvo bilo pomalo strašno: jedino što je znala za sigurno bilo je da i baka i mama i svekrva žele da ona na taj dan odjene njihove vjenčanice.

- Haljine od mame i svekrve bile su prekrasne, ali ni jedna od njih nije bila za mene . rekla je Moffet, koja se tad prvi put ponadala da će joj bakina vjenčanica pristajati. 

A čim ju je isprobala, proradila je 'kemija' i osjetila je, kaže, da je 'to to' i da ne mora dalje tražiti. Kasnije joj je i mama rekla da je 'od početka znala kako će baš haljina od bake bila ono što želi'.

Bakinu haljinu nije trebala puno prepravljati, iako je izrađena prije 60 godina.

- Odlučila sam zadržati sve karakteristike stare vjenčanice, čak i korzet kakav je nosila baka - rekla je Moffet o haljini.

Ipak, nije nosila originalnu podsuknju s obručem koji ide uz vjenčanicu, jer s njim ne bi, kaže, mogla ni proći kroz vrata crkve.

- Jako sam sretna što sam tako odlučila - rekla je za Insider, jer joj je baka, kaže, 'najdraža osoba na svijetu', a dan vjenčanja bio je još posebniji jer je mogla tako proslaviti 57 godina braka bake i djeda

Na medenom je mjesecu par bio u Michiganu, baš kao Christini djed i baka i nakon njihovog vjenčanja davne 1956. godine.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci