Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Udaje se za 23 godine starijeg DJ-a sa svoje svadbe i sretni su unatoč razlici u godinama

Udala se za 24 godine starijeg DJ-a koji joj je svirao na svadbi s bivšim mužem: Presretni smo!

Megan je bivši suprug zanemarivao zbog ovisnosti o video igricama. Dugogodišnji prijatelj Mark podržao ju je tijekom razvoda, a ubrzo se i sam razveo

VIDEO

Megan Willis (27) povjerila se 2017. godine 51-godišnjem Marku Stoneu (51), koji je bio DJ na njezinom vjenčanju, da joj se brak raspada i ubrzo su svakodnevno razgovarali. Kad je Megan podnijela zahtjev za razvod, Mark joj je, kaže, pružio potporu na svakom koraku. Nakon što se u siječnju 2018. konačno razvela, preselila je iz Marylanda u drugu američku državu, Sjevernu Karolinu, a ubrzo joj se i on pridružio. Naime, osam mjeseci kasnije i on se formalno razveo, pa su započeli vezu i ubrzo se se i vjenčali. 

POGLEDAJTE4 VIDEO: Marijana se udala po četvrti put

Pokretanje videa...

Marijana iz Big Brothera se četvrti put udala 01:29

- Zaljubljeni smo i dugo smo to bili, no lijepo je što sad to možemo i 'službeno' priznati. Meni je drago što nosim Markovo prezime - kaže Megan, iako priznaje da je isprva sumnjala u njihovu vezu zbog razlike od 23 godine među njima. No, ubrzo je prestala razmišljati o tome, a njihovu vezu su, kažu, prihvatile i njihove obitelji i svi su sretni što su zajedno pronašli sreću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Ona ima 60, njezin zaručnik 21 : 'On je moja srodna duša, seks s njim je nevjerojatno predivan'
Ona ima 60, njezin zaručnik 21 : 'On je moja srodna duša, seks s njim je nevjerojatno predivan'

Kako je Mark nedavno obavio operaciju kojom mu je poništena vazektomija, oboje se nadaju da će jednog dana postati i roditelji. 

Svoju su sreću nesebično podijelili na Instagramu, na profilu pod nadimkom @wearemarkandmegan kako bi razbili stigmu oko odnosa u kojima postoji velika razlika u godinama između partnera, kažu. 

- Naša priča započela je s mojom sestrom i restoranom koji se zove The Crazy Tuna Bar & Grill, još u Marylandu. Moja je sestra puno posjećivala ovaj bar i kad sam se vratila kući iz  Saratoga Springsa u New Yorku, odvela me u bar. Upoznala me s DJ Markom Stoneom i njegovim bratom, koji su bili suvlasnici bara. Svaki put kad bih dolazila kući u posjet, išli smo u bar i srela bih Marka, koji je bio jako zabavan i uživali smo u zezanju - priča Megan.

Zaručnik je stariji 45 godina, a ona tvrdi: Seks nam je odličan
Zaručnik je stariji 45 godina, a ona tvrdi: Seks nam je odličan

No, ubrzo sam se udala, a njena  sestra unajmila je Marka kao DJ-a na mom vjenčanju. Oko godinu dana kasnije opet je bila u posjeti obitelji i opet su otišle do The Crazy Tuna bara. Tad se povjerila Marku o tome da nije sretna u braku, pa su nastavili razgovarati, jer je i on njoj priznao da nije sretan u braku u kojem je bio punih 27 godina. 

- Tako smo počeli svakodnevno razgovarati. Moj je brak završio jer nisam bila potpuno sretna. Moj bivši  je bio ovisan o video igricama, koje su postale njegov život, a ja nisam postojala. Nije želio provoditi vrijeme sa mnom, nije želio izlaziti i istraživati druge stvari u životu. Ljutio se što ja volim društvo dok je gledao u TV i igrao svoje igrice. Nisam se htjela osjećati kao da ne postojim i moliti za nečiju pažnju, pa sam odlučila zatražiti razvod - kaže Megan.

Među njima je i do 30 g. razlike - 12 parova otkrilo svoje priče
Među njima je i do 30 g. razlike - 12 parova otkrilo svoje priče

Mark ju je učvrstio u uvjerenju da ne treba živjeti tako i svakodnevno ju je zvao da provjeri kako je, iako su tad još bili samo prijatelji. 

- Kad bismo se ja i moj bivši posvađali, Mark je bio tu da me smiri i podsjeti da će sve biti u redu. Njegova podrška puno mi je značila, jer čovjek koji  prolazi kroz razvod zaista treba podršku - dodaje.  Pomalo je shvatila da se zaljubila, no držala je to za sebe jer je Mark bio oženjen. Iako je tad već živio odvojeno, nije se htjela miješati. 

- Trebao je je podršku kakvu je on meni pružio i potrudila sam se biti mu podrška - dodaje Megan. 

Danas kad su u vezi, znaju primijetiti da se ljudi oko njih došaptavaju kad ih vide, zbog razlike u godinama. No, zavjetovali su se da nikad neće skrivati ​​svoju ljubav jer žele ohrabriti i druge parove u sličnoj situaciji da se ne skrivaju.

Ljubav je slijepa: Puang (103) oženio 27-godišnju Indo Alang
Ljubav je slijepa: Puang (103) oženio 27-godišnju Indo Alang

I ne opterećuju se godinama, već uživaju u svojoj sreći i vesele se mogućnosti da postanu roditelji. Mark je zbog toga morao proći operaciju, jer je prije 21 godinu obavio vazektomiju, tako da se sad i nadaju da će postati roditelji. I već imaju imena: Bude li dječak, zvat će se Rhett Michael. dok su za djevojčicu izabrali ime Taylie Mae, donosi The Mirror. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'