Obavijesti

Lifestyle

Komentari 129

Uhvatila sam mamu u seksu s mojim dečkom, ali i dalje šutim

Uhvatila sam mamu u seksu s mojim dečkom, ali i dalje šutim
1

Moja majka je imala novi imidž. Smršavjela je, počela nositi kratke suknje i više se šminkati, a promijenila je i frizuru. Ja sam bila u sretnoj 6-mjesečnoj vezi. Barem sam tako mislila...

VIDEO

Ova djevojka se istinski zaljubila i mislila je da je u sretnoj vezi, no sasvim slučajno je uhvatila majku u krevetu s njim. Potražila je savjet Sunove kolumnistice Dear Deidre. 

Draga Deidre,

Uhvatila sam moju mamu i mog dečka u krevetu. Bili su potpuno zaokupljeni jedno drugim, a ja sam još uvijek u prevelikom šoku da kažem bilo što. 

Mislila sam da smo se dečko i ja baš dobro povezali. U vezi smo šest mjeseci. Meni su 23 godine i brzo sam se zaljubila u njega i bila sam vrlo sretna. Njemu je 27. 

Prije četiri mjeseca, primijetila sam da se moja mama promijenila. Počela je ići u klub za mršavljenje i izgubila dosta kilograma. Počela je nositi kraće suknje i majice. Promijenila je i frizuru i šminkala se više. Bila je nova žena. 

Moj tata je nedavno slavio svoj 50. rođendan u obližnjem hotelu. Mojoj mami je 45 godina i izgledala je odlično te večeri. Došao je i moj dečko i super smo se proveli. 

Tata je puno popio pa smo ga mama i ja stavile u gostinjsku sobu jer je mama rekla da ne bi mogla podnijeti njegovo hrkanje cijelu noć. 

Popili smo još par pića, pričali još kratko i potom svi otišli u krevet. Probudila sam se usred noći i vidjela da moj dečko nije u krevetu. Mislila sam da je otišao dolje po čašu vode pa sam otišla vidjeti gdje je. 

Čula sam zvukove iz mamine sobe i otvorila lagano vrata. Moja mama i moj dečko su bili u krevetu zajedno i bilo je očito što rade. Zavrtilo mi se u glavi i nisam mogla reći ništa. Samo sam se vratila u krevet. 

Ostavio je mobitel kraj kreveta pa sam odlučila vidjeti što još radi. Poruke između njega i mame dokazale su mi da se njih dvoje viđaju već tjednima.

Ispričala sam sve svojoj starijoj sestri i rekla je da je primijetila da njih dvoje flertaju, ali da je mislila da to samo mama uživa u svom novom izgledu. 

Ne mogu vjerovati da su mi to učinili. Shrvana sam, i zbog sebe i zbog mog oca. Njemu će slomiti srce kad sazna. Sve se to dogodilo malo prije Božića i ja sam još uvijek van sebe. 

Svi su me ispitivali što nije u redu, ali ja ne znam kako da to izgovorim. 

'Bratova zaručnica je postala moja ljubavnica, prekrasna je'
'Bratova zaručnica je postala moja ljubavnica, prekrasna je'

Deidre odgovara: 

Možda tvoj otac ne treba saznati za to, pogotovo ako ga tvoja mama prestane varati sad. 

Reci svojoj mami da znaš što se događa i da ćeš sve reći ocu ako ne prestane s tim odmah. 

Ona može izgubiti brak, kao i uništiti svoj odnos s tobom te upropastiti cijelu obitelj. 

Nadam se da će se zbilja potruditi da ti pokaže koliko joj je žao i da popravi vaš odnos. Možeš imati samo jednu mamu, ali molim te ostavi ovog dečka. 

Znam da imaš osjećaje za njega ali dečko koji će te varati s tvojom vlastitom majkom je štakor i ne brine za tebe. 

SAZNAJ: 4 loše seksualne navike i zašto ih radimo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Evo kako danas rade dućani: Planirali ste lasagne, ali ste odustali? Znamo kako vam je...
RADNA VREMENA

Evo kako danas rade dućani: Planirali ste lasagne, ali ste odustali? Znamo kako vam je...

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za nedjelju 12. svibnja: Ribe će ići na kave, a Lav imati problem s roditeljima
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za nedjelju 12. svibnja: Ribe će ići na kave, a Lav imati problem s roditeljima

Pročitajte dnevni horoskop za nedjelju 12. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Imao sam srčani i trebam ići na odčepljenje vena. Bojim se...'
MEVLUDIN ODGOVARA

'Imao sam srčani i trebam ići na odčepljenje vena. Bojim se...'

Mladić se boji koronografije na koju mora ići jer je nedavno imao srčani udar. No, Mevludin kaže da doista nema potrebe za strahom i da će sve proći u najboljem redu