Obavijesti

Lifestyle

Komentari 82

Uhvatio ženu u seksu s drugim: Žalim zbog svoje glupe reakcije

Uhvatio ženu u seksu s drugim: Žalim zbog svoje glupe reakcije

'BUM! Šakom sam ga udario u lice i odmah je počeo krvariti. Na njegovom licu se pojavio izraz šoka kao da mi želi reći da zašto sam to učinio, da mi on ništa nije napravio. Uzvratio sam: 'Odlazi. Odmah!'

VIDEO

Ira van den Heuvel odlučio je iznenaditi svoju suprugu nenajavljenim dolaskom doma, na kraju je on ostao iznenađen, a njegova reakcija je bila ni manje ni više nego u holivudskom stilu. 

POGLEDATE VIDEO: Ni 'zvijezde' nisu pošteđene.

Pokretanje videa...

Karleušu vara muž 01:24

Iru ništa nije moglo pripremiti za srceparajuće otkriće tijekom noćnog rada u malim lokalnim novinama. Uostalom, ne postoji skripta ili upute koja će vam pomoći u reagiranju na situaciju u kojoj pronađete svojeg partnera u seksualnom činu s drugom osobom. A pogotovo ne kad vam je jedini cilj dolaska doma da izljubite svoje dijete i ženu prije nego što se opet morate vratiti na posao.

Godinama kasnije, priznaje da se kaje zbog svoje reakcije.

Tijekom pauze u proizvodnji novina, Iri je rečeno da odnese nekoliko letaka u jednu trgovinu u blizini njegovog doma što mu je omogućilo iznenadan posjet ženi i sinu.

Koliko vam je partner vjeran? To može otkriti njegov horoskop
Koliko vam je partner vjeran? To može otkriti njegov horoskop

- Bio sam u potpunosti zaljubljen u svoju obitelj i mrzio sam raditi noćne smjene. Nikako s nisam mogao pomiriti s time da sam daleko od njih - napisao je na Quori.

- Parkirao sam ispred svoje kuće pored velikog crnog terenca marke Dodge - počinje svoju priču.

- Auto nisam mogao povezati ni s kim od naših prijatelja, pa sam autom obišao kuću i provjerio da nije netko u dvorištu ili unutra tko pljačka ili nešto slično - piše. Ubrzo je, međutim, postalo jasno da nikakav uljez ne vozi Dodge.

- Kad sam došao do ulaznih vrata bilo je jasno da u kući nema uljeza, već da moja žena ima 'gosta', a da se iz naše spavaće sobe jasno čuju njezini seksualni uzdasi. I zvuk nekog tipa koji isto gunđa i stenje. Hmm. Što učiniti, što učiniti? - pitao se.

- Primijetivši da su ulazna vrata bila odškrinuta, krenuo sam u akciju. 'Nježno i razborito', nogom sam udario prednja vrata i silom ih otvorio viknuvši: 'Draga, stigao sam kući!' u jako sarkastičnom tonu. Kaos koji je uslijedio bio je najblaže rečeno smiješan...

Crveni muški 'obrazi' su uspaničeno skočili iz kreveta i uskočili u našu kupaonicu. A zatim zatvorili i zaključali vrata. Gledao sam u spavaćoj sobi svoju suprugu. Sjedila je u krevetu pokrivena plahtom do zuba, jecajući i govoreći da joj je jako, jako žao, piše i nastavlja da joj je rekao da sad namjerava ispratiti njezinog gosta, a da se potom namjerava vratiti na posao.

- Zasad budi majka našem sinu. Razgovarat ćemo za nekoliko sati - dodao je.

Bebin tata poludio kad je vidio koje je ime dala njihovom sinu
Bebin tata poludio kad je vidio koje je ime dala njihovom sinu

Tad je s poda uzeo hlače koje očito nisu bile njegove i lagano pokucao na vrata kupaonice, dok je iz sekunde u sekundu njegova supruga bila sve više histerična. Slijedi dio za koji Ira prizna da se kaje.

- Pokucao sam na vrata kupaonice i rekao što sam nježnije mogao: 'Stari, ovdje imam tvoje hlače. Otvori malo vrata i dodat ću ti ih. A onda se gubi iz moje kuće'. Muškarac je odškrinuo vrata i uzeo svoje hlače, te minutu kasnije izašao iz kupaonice - objasnio je.

- BUM! Šakom sam ga udario u lice i odmah je počeo krvariti. Na njegovom licu se pojavio izraz šoka kao da mi želi reći da zašto sam to učinio, da mi on ništa nije napravio. Uzvratio sam: 'Odlazi. Odmah. Zovi policiju ako moraš, ali učini to negdje drugdje' - napisao je.

Muškarac nikad nije nazvao policiju. Na kraju se ispostavilo da je bio ženin kolega s posla koji je isto doma imao obitelj. Objašnjavajući zašto se kaje što je čovjeka udario, Ira objašnjava da je reagirao potpuno emotivno i da je ta reakcija u potpunosti suprotna od svega u što vjeruje, ali da je u tom trenu racionalizirao svoju reakciju uvjeravajući se da je u pitanju bila samoobrana piše Mirror.

- Ali, to je bilo totalno sr***. Taj muškarac mi ništa nije uzeo što moja supruga nije voljno dala. Taj udarac je bio posljedica emotivnog kaosa koji sam osjećao zbog slomljenog srca i iznevjerenog povjerenja - zaključio je.

Danas kaže da bi volio da se ništa od toga nikad nije dogodilo, a najviše mu je žao zbog njegove reakcije i udarca. Ne mogavši ​​oprostiti svojoj ženi, Ira je spakirao svoje stvari i otišao.

Seks guruica otkrila najčešću laž koja se izgovora u spavaćoj sobi
Seks guruica otkrila najčešću laž koja se izgovora u spavaćoj sobi

Objašnjava da iako u ovoj priči sin nije nikakav faktor, cijeli taj događaj je najviše i najgore utjecao na njega i na kraju je on najviše patio.

- I zbog toga žalim - napisao je.

Danas je Ira u vezi s drugom ženom s kojom je sretan. Ima pristojan posao, dom i obitelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje