Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Trake, marame, rajf i ukosnice: Najbolji načini za kombiniranje

Trake, marame, rajf i ukosnice: Najbolji načini za kombiniranje
13

Vrpca za kosu usklađuje se s odjećom, rep možete začiniti komadom lateksa, a želite li postojanu frizuru, kosu operite dan ranije kako biste je lakše oblikovali

VIDEO

Traka za kosu ili rajf u trenu će poboljšati look, a dobra stvar s njima je što mogu biti prvi saveznik u kamufliranju loše frizure. No i s njima treba biti oprezan kako ne bi izgledali predjetinjasto. Nosite ih u kombinaciji s niskom kovrčavom punđom u svečanijim prilikama, a za svaki dan izaberite visoki rep ili punđu te je obuhvatite trakom za kosu.   

Kopča za kosu umjesto gumica

Ako želite da vaš rep izgleda glamuroznije, umjesto elastične gumice upotrijebite kopču ili gumicu zakamuflirajte kosom te pričvrstite kopču. Kako bi frizura trajala duže, kosu skupite u niski rep i učvrstite kopčom što bliže potiljku. Boju kopče izaberite ovisno o vašem stilu odijevanja. 

Ukosnice od cirkona nose se nekoliko centimetara iznad uha

Ukosnice od cirkona različitih boja i oblika su izuzetno upečatljive i idealne za svečanije prilike, pa ih tako brojne holivudske glumice poput Diane Kruger nose i na crveni tepih. Takvi se ukrasi, ako se kombiniraju s punđom nose ili na bočnoj strani punđe ili nekoliko centimetara iznad uha.

Seksi rep s lateksom

Jednostavni visoko podignuti rep ne silazi s modnih pista, a dizajner Jason Wu predlaže da ga začinite s komadom crnog lateksa. Kosu skupite u rep i vežete gumicom, potom obuhvatite crnim lateksom širokim nekoliko centimetara i seksi look je tu. 

Razigrano i seksi? Prolazi!

Ako volite slatke i djetinjaste ukrase za kosu, ali želite malo izazovniji izgled, kombinirajte ih s intenzivnijim makeupom. Oči naglasite crnom olovkom, a maskarom istaknite i gornje i donje trepavice.

Kosu je bolje prati dan prije nego što radite frizuru

Želite li da vaša frizura bude postojana, kosa ne smije biti svježe oprana. Punđu ili rep najlakše je napraviti, ako ste kosu oprali dan ranije. No ne želite li da vam kosa izgleda masno, operite je suhim šamponom. 

Ukrasi podižu kratku kosu

Ukrasi za kosu, rajf i trake nisu rezervirane samo za dugu kosu jer odlično pristaju i kratko ošišanima. Njima možete u trenu promijeniti frizuru, a za svečanije prilike birajte raskošne rajfove s cirkonima, dok u svakodnevnim jednako dobro pristaju jednostavni rajfovi s mašnicama. 

Ukosnice daju punđi volumen

Osim što će vam pomoći da sakrijete sitne nesavršenosti, ukosnicama možete dodati volumena punđi. Birajte ih ovisno o boji kose, pa tako zlatne i smeđe najbolje pristaju plavim i svijetlo-smeđim nijansama, a crne smeđim i tamnim tonovima. 

Vrpca za kosu usklađuje se s odjećom

Vrpcu za kosu uskladite s bojom odjeće, a ne s bojom kose kako bi više došla do izražaja. Možete je kombinirati s pletenicom, ali pazite da je na kraju nakon što ispletete pletenicu lagano omotate oko pletenice i vežite gumicom kako ne bi ispala. 

Tijara je rezervirana samo za maškare

Tijarama je mjesto samo na maškarama, unatoč tome što ih pojedine zvijezde poput Paris Hilton nose i u svakodnevnim prilikama. U većini slučajeva one izgledaju jeftino, ističu brojni frizeri. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu
Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac
ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja: Blizance muče ljubavni problemi, Ribama stiže novac

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 8. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje