Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Umirućeg psa držala je cijelu noć na rukama da ne bude sam

Iz veterinarske je ordinacije pas završio u skloništu gdje ga je ugledala studentica Janine Guido, inače jedna od osnivačica sklonište za životinja Speranza Animal Rescue

Foto: Facebook
22 komentara

Watson je bio nezbrinuti pit bull kojeg je jedan student pronašao kako sam luta po parku u Philadelphiji. Odmah ga je odveo veterinaru jer je pas imao čireve po cijelom tijelu, izraslinu na stražnjoj nozi i bio je gladan. Veterinar je rekao da se Watsonu zloćudni tumor s kosti noge proširio, te da ga ne može spasiti i da mu je ostalo malo vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Iz veterinarske je ordinacije pas završio u skloništu gdje ga je ugledala studentica Janine Guido, inače osnivačica sklonište za životinja Speranza Animal Rescue u Philadelphiji. Svi su se složili da tamo i ostane, kako bi mu bilo što  ugodnije.

REUTERS NAJOPAKIJE 10 bolesti u kojima od pojave simptoma do smrti prođu sati

- Osjećala sam da već idući dan neće biti dobar dan za njega - rekla je Janine za The Animal Rescue, a psa nije htjela ostaviti samog preko noći. Učinila je tako sve što je mogla da mu olakša tu zadnju noć, prikupila deke i krevete za pse i držala ga uz sebe.

Foto: Facebook

Cijelu je noć djevojka provela s Watsonom, držeći ga na rukama dok je spavao.

- Čvrsto je spavao cijelu noć, stisnuo se uz mene - rekla je studentica koja je uz njega plačući isto zaspala. 

Sljedećeg je jutra Watson počeo kružiti po dvorištu, a nije htio ni jesti ni piti. Janine je i taj, njegov zadnji dan provela s njim, dajući mu do znanja da nije sam. Ubrzo je Watson preminuo, ali Janine kaže da je bio voljen, možda prvi put u životu.

You Tube SMRTONOSNE 10 bolesti koje su ubile najviše ljudi kroz cijelu našu povijest

- Zahvalna sam što sam mogla biti s njim zadnju noć - rekla je Janine koja kaže da joj je bilo jako teško, ali da bi opet odlučila isto, da bude uz životinju kojoj je potrebna.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message