Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
90 komentara

'Umjesto da jedem na pauzi na poslu, ja se samozadovoljavam'

Ako je vrijeme ručka npr., skoknem do doma na kratko druženje sa svojim vibratorom. A kad imam manje vremena, jednostavno odem do ženskog WC-a I surfam po erotskom sadržaju, ispričala je Nadisa

Foto: Dreamstime
90 komentara

Ann Summers, brend donjeg rublja i seks igrački, nedavno je proveo anketu o najnovijim trendovima u seks industriji te što se trenutno ženama najviše sviđa. Ispitali su čak 400 seksualnih savjetnika i terapeuta i iz njihovih odgovora otkrili kako je najpopularniji trend među ženama - zadovoljavanje vlastitih potreba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ako niste sigurni što bi to trebalo značiti, riječ je o tome da žene danas sve više prihvaćaju sebe i svoje tijelo, kao i vlastite nedostatke, te razmišljaju o tome kako bi sebi ugodile, a čak je 85 posto ispitanih seksologa odgovorilo kako je upravo to u zadnje vrijeme najviše u fokusu nježnijem spolu. 

Tako razmišlja i blogerica i influencerica Nadia Bokody koja je nedavno za Mirror Online objasnila zašto je umjesto pauze za kavu u svoj radni dan uvrstila pauzu za masturbiranje. 

- Kad su kolege s posla zaokupljeni razmišljanjem što da jedu i kupnjom hrane, ja se samozadovoljavam. Ako je vrijeme ručka npr., skoknem do doma na kratko druženje sa svojim vibratorom. A kad imam manje vremena, jednostavno odem do ženskog WC-a, stavim slušalice i potiho surfam po erotskom sadržaju - ispričala je Nadisa, koja kaže i da se  nakon takvog ugađanja sebi lakše usredotoči na sve ono što u danu treba obaviti.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Bokody (@nadiabokody) on

Na pitanje zašto su baš sada žene toliko okrenute sebi, menadžerica brenda Ann Summers,  Laura Whittaker, kaže:

 - Žene su se usmjerile na zadovoljavanje vlastitih potreba jer su svjesnije svoje seksualnosti i nemaju više srama ili susprezanja kao nekada, ali i jer postoji toliko različitih načina na koje se može sebi udovoljiti.

PRANJE, PARENJE I JAJA OD ŽADA Ginekologica otkriva: Ovo je 13 čestih mitova i zabluda o vagini

Masturbacija ne zahtijeva partnera, a  vodi do zadovoljstva. Ovo ispitivanje zato šalje pozitivnu poruku o tome da žene napokon prihvaćaju svoju seksualnost i dobivaju ono što žele u spavaćoj sobi jer  preuzimaju kontrolu nad sobom. Čini se da napokon razbijamo neke tabue - kaže i dodaje:

- Predugo su žene osjećale da ne mogu biti otvorene kao muškarci kad je riječ o uživanju u masturbaciji, ali prema našim saznanjima iz ankete, čini se da se to napokon mijenja. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: 

MEGHAN MARKLE PONOVNO ŠOKIRALA JAVNOST: 'Uništit će mi život, rekli su mi da bježim'

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message