Lifestyle

Komentari 9

Umorni tata pokazao genijalan trik kako bebu uspavati u trenu

Umorni tata pokazao genijalan trik kako bebu uspavati u trenu

Svi roditelji male djece znaju kakva je to borba uspavati bebu. Čak i kad uspijete, postoji velika opasnost da se dijete opet probudi na prvi šum. Sada je tata iz Amerike podijelio trik kako uspava bebu u trenu

Pri uspavljivanju beba, roditelji koriste razne tehnike, neki malene nose i 'nunaju', drugi im pjevaju, a ima čak i onih koji pale usisavače ili vodu jer tzv. bijela buka pomaže malenima u smirivanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Svaka beba je posebna i nema čarobnog trika koji će 'upaliti' na svima. No čini se da je tata iz Dallasa u Americi, Austin Miles Geter, na tragu jednog takvog. 

Uz video svog trika napisao je: 'Ovaj trik uistinu radi. Odmah je zaspala'. U snimci vidimo Austina kako drži svoju kćerkicu u rukama i polako ju ljulja pokušavajući ju uspavati.

- Evo nas, ona stalno plače ispočetka jer moram mijenjati pozicije, ali znam da je umorna. Čuo sam da ako bebama nježno mazite obrve da će odmah zaspati. Sad ćemo to i isprobati - rekao je u videu i počeo lagano maziti bebine obrve.

Već nakon par sekundi bebi su se oči počele sklapati i ubrzo je zaspala.

Austin je uspjeh proslavio stisnutom šakom, a mnogi roditelji na društvenim mrežama oduševljeno su pohvalili njegov trik.