Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Utrka s okusom pive: Onaj tko pobijedi dobije pive koliko teži

Utrka s okusom pive:  Onaj tko pobijedi dobije pive koliko teži
1

MedvedRUN je jedina utrka gdje svi žele biti teži, jer znaju da je nagrada za prvo mjesto onoliko litara piva koliko pobjednik teži. Trkačice i trkači mogu birati između utrke od 5 i 10 kilometara

VIDEO

Pivovara Medvedgrad, u suradnji s Atletskim klubom Sljeme, već drugu godinu za redom organizira sada već prepoznatljivu utrku MedvedRUN, koja će se održati u nedjelju, 18. lipnja s početkom u 9 sati. Mjesto početka, ali i završetka utrke je svima već poznata zagrebačka pivnica Mali Medo u Tkalči.

Trkačice i trkači mogu birati između utrke od 5 i 10 kilometara, ovisno o njihovoj spremi i željama. Utrka  će sudionicima/ama omogućiti i jedinstven doživljaj razgledavanja poznatih  zagrebačkih znamenitosti upravo stoga što ruta prolazi pokraj kultnih lokacija kao što su Kamenita vrata, Uspinjača, Kula Lotršćak, Strossmayerovo šetalište i još mnoga druga. 

Za sve one koji traže novi izazov ili se samo žele zabaviti u dobrom društvu, za sudjelovanje u utrci mogu se prijaviti na ovom linku.

Za sve one koji ove godine nisu raspoloženi za trčanje, ali naravno i za trkače/ice nakon utrke, u Malom Medi će tulum trajati cijeli dan, uz živu svirku, vrhunsko pivo i karakterističnu klopu.  

MedvedRUN ima i humanitarni karakter obzirom da je čitavo događanje dio inicijative Pivovare Medvedgrad pod nazivom Dobri Duh Zagreba, s kojom se pokušava raznim akcijama pomagati potrebitima, mladim kreativcima te promovirati Zagreb kao destinaciju! Tako će se novcem prikupljenim od ove utrke omogućiti nezaboravan vikend „Ljeto u Zagrebu“ – odlazak u ZOO, na pizzu, u kino, razgledavanje grada, i još puno toga za 20-oro djece iz Dječjeg doma Ruža Petrović iz Pule.  

Svake godine MedvedRUN nosi ime jedne od svojih karakterističnih piva. Ove godine ta čast je pripala sezonskom pivu,  witbier „Ljeto u Zagrebu“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

Ova četiri horoskopska znaka su najodaniji i najiskreniji prijatelji
ČUVAJTE IH

Ova četiri horoskopska znaka su najodaniji i najiskreniji prijatelji

Pravi prijatelji nezamjenjivi su ljudi u našim životima, a kako se kaže, ako imate i samo jednog, pravi ste sretnici. Evo koji horoskopski znakovi su najodaniji prijatelji
Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'
NIJE IH SE TRUDILA SAKRITI

Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'

Vjenčanje je prigoda koja ima posebna pravila odijevanja, no neki ipak pretjeraju. Naročito kad je riječ o uskim, kratkim haljinama od čipke i prozirnih materijala