Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Uvijek IN: Odlični modni dodaci za žene starije od 50 godina

Modni detalji koji nikad ne izlaze iz mode te se mijenjaju minimalno, najbolja su preporuka žena u pedesetima i više, no treba znati da trendovski komadi "skidaju godine"

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Crvena podiže samopouzdanje, a zelena boja će vas umiriti

Trendovi dolaze i prolaze, no ipak je dobro malo ih pratiti jer silueti daju notu mladolikosti. No, lako je pretjerati, stoga neka formula bude jednostavna i elegantna, s jednim ili najviše dva trendi modna dodatka. Ako je torba u bojama, ostatak kombinacije je bazičan, jednostavniji.

1. Statement torbica

Velika, mala ili prepoznatljivog dizajna, torbica neka bude posebna, drugačija, jer kombinaciji daje dozu stilske energije. Neka bude jedinstvena, bez da se bojom slaže s cipelama ili nekim drugim detaljem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Velike sunčane naočale

Inspirirane svijetom holivudskih glumica, idealne sunčane naočale imaju velike dimenzije, koje odlično pašu ženama svih dobi i pritom naglašavaju notu luksuzne elegancije. A i lako je sakriti pogled iza njih.

3. Marama s uzorkom

Bilo da se radi o maloj koja ide oko vrata, svilenom šalu ili velikoj trokutastoj koja prekriva ramena, marama je definitivno jedan od onih detalja koji je moderan u svakoj dobi. Ima raznolik karakter te se može lako prilagoditi kombinaciji ili istaknuti i privući pažnju.

4. Remen s velikom kopčom

Ovo je jedan od onih detalja koje ili volimo ili ne - remen je jako stylish na hlačama visokog struka ili preko sakoa, što je ove sezone jako moderno.

5. Upadljive naušnice

Velike i zlatne, srebrne ili čak od nekog plastičnog materijala, znaju biti jako atraktivne i licu dati dozu mladolikosti i svježine. Viseće privlače pogled, a legendarne klipse, koje su opet IN, malene su i okrugle.

6. Više raznih ogrlica

Moderne su tanašne ogrlice, koje u slapovima padaju po dekolteu. Svaka ima svoju dužinu i eventualno privjesak ili ukras. Druga varijanta su kratke biserne ogrlice, u više slojeva.

7. Veliki sat

Zlatni ili srebrni sat djelovat će luksuzno i elegantno, no ne previše kičasto, ako dolazi u solo izvedbi. Kad je sat veliki i nakićen, ostatak nakita je minimalan.

8. Lijepa ukosnica

Ukosnice su posljednjih godina vratile stylish frizure, a osim jedne, možete nositi i više odjednom. Zabavno je posložiti ih više na jednu stranu i prilagoditi stilu ili boji outfita.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Top 3 recepta za super zdravi doručak: Za dan pun energije

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa našim Ćirom:

Pokretanje videa...

01:22

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći
SUNCE, KIŠA, SNIJEG...

Stiže nagla promjena vremena: Evo kako utječe na zdravlje, tko mora paziti i kako si pomoći

Svaka promjena atmosferskog tlaka, temperature i vlažnosti zraka može nepovoljno utjecati na zdravlje, pa valja znati kako se zaštiti i osnažiti imunitet

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno
Ovo svaki znak Zodijaka mora shvatiti da bi pronašao ljubav
ZA SVAKI ZNAK JE DRUGAČIJE

Ovo svaki znak Zodijaka mora shvatiti da bi pronašao ljubav

Astrologija nam pruža uvid u tajne karaktera svakog horoskopskog znaka te otkriva što nam je potrebno kako bismo se bolje otvorili prema ljubavi i sretnoj vezi