Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Uz nekoliko trikova postignite instant vitkost

Uz nekoliko trikova postignite instant vitkost
1

Model Nancy Hayssen predlaže djelotvorne trikove, bez dijeta i vježbanja, uz koje ćete u trenu izgledati i 10 kilograma mršavije

VIDEO

Nancy Hayseen, autorica brojnih knjiga o tajnama vitkosti, tvrdi da postoji nekoliko malih tajni koje u tren oka stvaraju optičku iluziju vitkosti. Primijenivši te trikove osoba će se osjećati automatski bolje zbog same činjenice da izgleda nekoliko kilograma mršavije. Praktični savjeti koje predlaže Nancy omogućit će vam da u vrlo kratko vrijeme vizualno smršavite 10 kilograma bez iscrpljujućih dijeta i svakodnevnih tjelovježbi. Čarobni trikovi koje primjenjuju manekenke i fotomodeli osigurat će vam instant vitku liniju za samo nekoliko dana.
Naduti trbuh možete riješiti prirodnim diureticima i voćem bogatim kalijem, kao što su banane. Neredovita probava i zatvor dodatno potenciraju nadutost. Zato jedite što više vlaknaste hrane, koja potiče rad crijeva. Izbacite rižu, kruh, tjesteninu i jedite što više celera, peršina, lubenice, šparoga i ostale hrane koja sadrži visoki postotak vode.
Ne pijte tekućinu na slamku i jedite uvijek sa zatvorenim ustima, jer i uzimanje suviše zraka s hranom i pićima također uzrokuje napuhanost. Jedite u malim zalogajima i žvačite što dulje.
Preplanuli ten čini čuda za liniju. To možete postići odlascima na solarije i tijekom zime ili preparatima kojima se postiže tamnija boja tijela.
Riješite se nadutosti tako da izbjegavate jako posoljena jela. Pijte što više vode i izbjegavajte kofein, sodu, mineralnu vodu, škrob i ugljikohidrate.
U tijesnoj odjeći nećete izgledati mršavije. Nosite ono u čemu se osjećate udobno i dobro. Izbacite sve iz ormara što ne pristaje vašoj figuri.
Ispravite se i izgledat ćete viši i vitkiji. Nemojte se grbiti dok hodate i sjedite. Pravilno držanje govori i otkriva mnogo o vašem karakteru.
Nabavite kvalitetan steznik koji će odmah preoblikovati vašu figuru. Podići će spuštenu guzu i izravnati trbuh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije