Lifestyle

Komentari 0

Uz ova tri savjeta vaša soba više nikad neće izgledati jeftino

Uz ova tri savjeta vaša soba više nikad neće izgledati jeftino

U sobi uvijek pratite jedan stil i određenu shemu boja. Neka vaše stvari i namještaj budu simetrično postavljeni kako ne bi izgledali neuredno. Iz sobe izbacite led lampice i otvorite prozore da uđe što više svijetla

Iako imate skupe i profinjenje ukrase ili dekoracije, vaš dom i s njima može izgledati 'jeftino' i dosadno. Stručnjak za interijere otkriva zašto je to tako i što učiniti da to otklonite.

POGLEDAJTE VIDEO:

Stručnjak za interijere, koji na TikToku objavljuje pod imenom Ctinteriors, objavio je video u kojem opisuje koje tri pogreške ljudi najčešće rade pri uređivanju prostora. Ove greške mogu se vrlo jednostavno riješiti.

Prvi razlog zbog kojeg vaša soba ili prostorija može izgledati jeftino i dosadno, čak i kada imate skupu dekoraciju su boje.

Ako nemate temu i sheme boja koje pratite vaša prostorija izgledat će užasno dosadno. 

Drugo, ako želite da vam soba izgleda elegantno, čisto i profinjeno uklonite višak led lampica. Višak led lampica i prigušena, zatamnjena prostorija vašu sobu učinit će jeftinom, kičastom i neurednom. Najbolje bi bilo kada bi u vašoj sobi bilo što više prirodnog svjetla.

Treća pogreška je asimetričan dizajn. Ako je vaša soba asimetrična odmah će ostaviti loš dojam. 

Ako imate malu sobu, koristite svjetlije boje. Obavezno organizirajte stvari u sobi kako ne bi izgledala neuredno i prekrcano. 

Video je lajkalo više od 17.000 korisnika, a mnogi su u komentarima dodali kako i soba bez organizacije i pohrane, te soba koja ima previše tepiha s uzorcima također izgleda jeftino, piše The Sun.
 

Najčitaniji članci