Lifestyle

Komentari 3

Uz samoljepljive pločice i malo boje skroz promijenila kuhinju

Uz samoljepljive pločice i malo boje skroz promijenila kuhinju

Iznajmljivačica stana Annika Hinds skupila je milijune pregleda na TikTok videu koji prikazuje kako je transformirala dio zida u kuhinji. Sve skupa ju je koštalo oko 150 kuna, a posao je vrlo jednostavan

Annika je u videu objasnila kako je kupila ljepljive 'pločice' i za manje od 25 dolara (150 kuna) transformirala dio zida u kuhinji. Video je skupio 470 tisuća lajkova, a mnogi su komentirali kako su oduševljeni jednostavnom transformacijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pločice je platila 7 dolara (43 kn) po komadu, 8 dolara (50 kn) je potrošila na rozu boju, 2 dolara (14 kn) na četkicu i 7 dolara za završni sprej. 

Na početku videa vidimo kako u trgovini kupuje pločice, dolazi doma gdje boja pločice u prekrasno nježnu rozu boju mat finiša. Zatim je dodala završni sprej i zalijepila ih je na dio zida iznad donjih kuhinjskih elemenata.

Neki su je korisnici u komentarima pitali hoće li samoljepljive pločice oštetiti zid nakon uklanjanja, na što je Hinds rekla za Insider kako se u njezinom slučaju nije ništa oštetilo i kako je to super ideja za sve iznajmljivače koji ne planiraju bušiti zid i slično.

- Ja sam ove pločice stavila prije osam mjeseci, a nedavno sam ih skinula kako bih započela drugi projekt. Kada sam ih skinula nisam primijetila nikakva oštećenja ni skidanje boje. Svima koji bi ovo radili preporučujem da temeljito očistite zid prije lijepljenja pločica kako se kasnije ne bi odlijepile - savjetuje Hinds.

Najčitaniji članci