Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Valentino uživao na božićnom ručku s Elmom: Presretni smo

Obitelj Družinec dočekala je na božićnom ručku Elmu i njezinu mamu Elviru Tomić, a stigle su i mala Nike i njena mama Neda Orepić, iz Konavala, sa istog odjela u KBC Zagreb

Foto: Privatna arhiva
6 komentara

Sve su sretne obitelji nalik jedna na drugu, rekao je Tolstoj, no iza ulaznih vrata jedne obiteljske kuće u Svetom Križu Začretje na Božić su srca bila sigurno na poseban način ispunjena radošću i ljubavlju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je iz bolnice s odličnim nalazima stigao Valentino, obitelji Družinec stigli su i gosti: Elma i njezina mama Elvira Tomić, a s njima i još jedna djevojčica koja se liječi na istom odjelu, malena Nike Orepić i njena mama Neda, inače iz Konavala.

Foto: privatna arhiva

- Presretni smo, toliko je smijeha sad kad smo svi zajedno da smo i zaboravili da se neki vraćaju u bolnicu, kaže mama Martina. Ne zna se tko je sretniji zbog ovog okupljanja. Valentino i Elma jedva su dočekali da se vide, no mame koje su zajedno s djedom na Onkologiji su već toliko povezane da je ovo i za njih predivno vrijeme.  

Foto: Privatna arhiva

Elma se, doznajemo, nije sjetila zapjevati Valentinu pod prozorom obiteljskog doma, kao nedavno ispred prozora Onkologije, a ni on baš nije imao hrabrosti pustiti glas kad smo ga na Badnjak posjetili i pitali bi li joj nešto otpjevao za video koji smo objavili uz tekst, no sad kad su zajedno, bit će i pjesme, kažu nam roditelji.

BOŽIĆNO ČUDO ZA DJEČAKA S REBRA Valentinov nalaz je odličan: ‘Za Božić sam kući, čekam Elmu’

Ovo je za njih najljepši Božić u životu, ne samo zbog dobrih nalaza i činjenice da Valentino i Elma ružne stvari ostavljaju pomalo iza sebe, iako Valentinovo liječenje još nije završeno do kraja.

VIDEO: ZAJEDNO PROTIV RAKA Raznježili su Hrvatsku: Pjevala sam, a on je plakao na prozoru

Iz svega toga ružnog rodilo se nešto predivno: njihova ljubav i prijateljstvo, kao poruka svima nama koliko je zdravlje važno i koliko je lijepo kad smo jedni drugima ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message