Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
64 komentara

'Varao me s prijateljicom, a ja sam mu odlučila sve oprostiti'

Ona je bila više Paulova prijateljica nego moja, ali smo se svi dobro slagali, kaže Danielle za Jodie. Kasnije je saznala da su planirali zajedničko kampiranje samo da bi bili skupa

64 komentara

Danielle Mines (29) iz Velike Britanije nikad nije bila ljubiteljica kampiranja na otvorenom, pa je bila sretna kad je njezin dečko Paul isplanirao otići s njenom prijateljicom

'Imaš li sve što trebaš?' pitala je sam svog dečka Paula, koji je tad imao 29 godina, dok je zatvarao torbu i uzimao svoj šator.

- Paul i ja bili smo prijatelji četiri godine prije nego što nam je veza postala ljubavna, u ožujku 2018. godine - priča Danielle, koja je bila u šoku kad je shvatila da su 'kampiranja' njihove zajedničke prijateljice i Paula organizirana samo zbog seksa. 

Objavljuje Paul SmithSubota, 23. ožujka 2019.

- Kad smo se Paul i ja tek upoznali, bio je u istoj situaciji kao ja - oboje smo bili u dugim vezama prije - i složili smo se da nam samo treba malo zabave - sjeća se. Ali Paul ju je, kaže, ugodno iznenadio jer je bio šarmantan i duhovit, pa su uskoro bili u ozbiljnoj vezi.

- S Paulom je bilo tako lako. A najbolja stvar oko izlaska s prijateljem, bila je ta da smo imali puno zajedničkih prijatelja, uključujući prijateljicu Jodie. Ona je bila više Paulova prijateljica nego moja, ali smo se svi dobro slagali - priča Danielle, a tek je kasnije saznala da je par planirao zajedničko kampiranje samo da bi mogli biti zajedno.

Objavljuje Paul SmithUtorak, 2. travnja 2019.

- Kad je prvi put rekao da ide na kampiranje s Jodie, nisam ništa mislila o tome. Godinama su se poznavali. Ali kad se sutradan vratio, jedva me je pogledao. 'Što je s tobom?' pitala sam ga, a rekao je da mu nije ništa i da je loše spavao noć prije pa je samo jako umoran. No kako su dani prolazili, Paulovo se raspoloženje nije popravljalo - nastavila je.

RAZMIŠLJA DA GA OSTAVI Mislila da će se udati za njega, a onda otkrila šokantnu istinu

Bio je udaljen i nervozan, a ona je imala jak osjećaj da nešto nije u redu. Jednog popodneva ju je Jodie iznenada nazvala i pitala može li doći do nje. Rekla joj je da su ona i Paul zajedno spavali kad su bili na kampiranju.

'Spavala sam s Paulom kad smo išli na kampiranje. Tako mi je žao. Ali mislila sam da trebaš znati istinu', rekla je.

- Bilo mi je zlo. Uvijek sam mislila da su samo prijatelji. Nisam ni pomislila da se nešto može dogoditi između njih. Bila sam još više slomljena kad sam otkrila da su planirali zajedničko kampiranje ​​samo da bi mogli biti skupa, i da su zajedno spavali još mjesecima prije prije toga - ispričala je Danielle.

Ubrzo nakon što je saznala sve, Paul joj je i sam priznao prevaru.

 - Nisam joj mogao reći jer sam se bojao da ću je izgubiti, ali kad joj je Jodie rekla gotovo da sam osjetio olakšanje -ispričao je i doimao se iskrenim, pa je par krenuo na savjetovanje. Danas su još zajedno, Jodie više nije u njihovim životima, a Danielle kaže da joj se povjerenje u njega vraća 'pomalo', te da je to proces koji će sigurno trajati. Ipak, ona je voljna pokušati, ispričala je za The Sun

KRALJEVSKA OBITELJ OPET ŠOKIRA: Zabranili susjedima da prilaze Meghan i Harryju?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message