'Varao me s prijateljicom koja je tvrdila da je lezbijka' | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

'Varao me s prijateljicom koja je tvrdila da je lezbijka, no danas sam sretna uz novog dečka'

'Varao me s prijateljicom koja je tvrdila da je lezbijka, no danas sam sretna uz novog dečka'

Nakon prekida te veze samopouzdanje joj je se vratilo i skinula je višak kilograma. Iz svega je, kaže, puno naučila, a najvažnije je to da više nikad ne smije zanemariti samu sebe i pretvoriti se u nešto što nije

VIDEO

Nisam to mogla ni zamisliti. Vratila sam se kući oko jedan sat ujutro i skočila na svoju stranu kreveta. Međutim, tamo je bio njegov mobitel. Bilo je to kao da ga je sudbina ostavila tamo, inače nikada ne bih saznala da me vara s mojom najboljom prijateljicom, koja je inače lezbijka, prisjetila se Kadie Holmes (27), medicinska sestra iz Washingtona u SAD-u, dana koji joj je život okrenuo naopako. 

Danas joj je drago što je ispalo taklo jer inače nikad ne bi upoznala momka s kojim je jako sretna i koji je u njoj probudio onu strast za životom koju je nekada imala.

Za nevjeru bivšeg partnera s najboljom prijateljicom saznala je prije nekoliko godina. U tom trenutku je s njim živjela oko četiri godine. Ispričala je da joj je 'isisavao životnu energiju, a ona toga nije bila svjesna'. I dan danas se oporavlja i pokušava biti onakvom kakva je bila prije nego ga je upoznala. Prijateljica su je posebno šokirala, jer to od nje nije očekivala.

- Bila je mlađa od mene, plavuša kao ja, no prštila je energijom kakvu sam ja imala prije nego mi ju je on oduzeo. Suočila sam ga s time, ali on je izbjegavao reći bilo što. Prošlo je još mjesec dana prije nego sam ga ostavila - dodala je i nastavila pričati kako ju je godinama emocionalno zlostavljao.

Čak ju je, kaže, uvjerio kako je sama kriva što se on tako loše ponaša prema njoj. S vremenom joj je samopouzdanje padalo, a ona je utjehu tražila u hrani. Udebljala se sa 56 kilograma na nešto više od 80. Sve više je vjerovala da je problem u njoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Omiljena poza otkriva kakav ste par 00:42

- Govorio mi je da sam glupa, kako mogu biti takav idiot. S vremenom sam počela preispitivati svoj vlastiti razum. Prije veze s njim bila sam samouvjerena djevojka puna života kojoj nitko nije govorio što da radi. U vezi s njim sam počela tražiti njegovo dopuštenje i savjete kako da se obučem, kako ću izgledati. Život je polako iščezao iz mene - prisjetila se za Daily Mail.

Toksična ponašanja u vezi koja na prvu djeluju zdravo - ali nisu
Toksična ponašanja u vezi koja na prvu djeluju zdravo - ali nisu

Nakon prekida te veze samopouzdanje joj je se vratilo i skinula je višak kilograma. Iz svega je, kaže, puno naučila, a najvažnije je to da više nikad ne smije zanemariti samu sebe i pretvoriti se u nešto što nije.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'
VIDEO: NEUGODA ZVANA IMPETIGO

Splićanke pokupile infekciju na plaži, tijelima im se šire kraste. Doktorica: 'Pazite, zarazno je'

Riječ je o infekciji bakterijama Staphylococcus. Zovu ih 'slatke kraste' ili impetigo. Ova infekcija češća je kod male djece ili one oslabjelog imuniteta, no može se javiti i kod odraslih
Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'
STRUČNJAK: SVE JE VIŠE SLUČAJEVA

Ženu izjele stjenice: 'U hotelu u Zagrebu su me izgrizle, svrab je nepodnošljiv, ne mogu spavati'

Čitateljica iz Zadra tvrdi kako su je u jednom zagrebačkom hotelu potpuno izgrizle stjenice. Iz hotela tvrde da su zvali firmu za dezinsekciju i deratizaciju te da nije uočena infestacija stjenicama