Lifestyle

Komentari 21

'Varao me s prijateljicom koja je tvrdila da je lezbijka, no danas sam sretna uz novog dečka'

'Varao me s prijateljicom koja je tvrdila da je lezbijka, no danas sam sretna uz novog dečka'

Nakon prekida te veze samopouzdanje joj je se vratilo i skinula je višak kilograma. Iz svega je, kaže, puno naučila, a najvažnije je to da više nikad ne smije zanemariti samu sebe i pretvoriti se u nešto što nije

Nisam to mogla ni zamisliti. Vratila sam se kući oko jedan sat ujutro i skočila na svoju stranu kreveta. Međutim, tamo je bio njegov mobitel. Bilo je to kao da ga je sudbina ostavila tamo, inače nikada ne bih saznala da me vara s mojom najboljom prijateljicom, koja je inače lezbijka, prisjetila se Kadie Holmes (27), medicinska sestra iz Washingtona u SAD-u, dana koji joj je život okrenuo naopako. 

Danas joj je drago što je ispalo taklo jer inače nikad ne bi upoznala momka s kojim je jako sretna i koji je u njoj probudio onu strast za životom koju je nekada imala.

Za nevjeru bivšeg partnera s najboljom prijateljicom saznala je prije nekoliko godina. U tom trenutku je s njim živjela oko četiri godine. Ispričala je da joj je 'isisavao životnu energiju, a ona toga nije bila svjesna'. I dan danas se oporavlja i pokušava biti onakvom kakva je bila prije nego ga je upoznala. Prijateljica su je posebno šokirala, jer to od nje nije očekivala.

- Bila je mlađa od mene, plavuša kao ja, no prštila je energijom kakvu sam ja imala prije nego mi ju je on oduzeo. Suočila sam ga s time, ali on je izbjegavao reći bilo što. Prošlo je još mjesec dana prije nego sam ga ostavila - dodala je i nastavila pričati kako ju je godinama emocionalno zlostavljao.

Čak ju je, kaže, uvjerio kako je sama kriva što se on tako loše ponaša prema njoj. S vremenom joj je samopouzdanje padalo, a ona je utjehu tražila u hrani. Udebljala se sa 56 kilograma na nešto više od 80. Sve više je vjerovala da je problem u njoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Govorio mi je da sam glupa, kako mogu biti takav idiot. S vremenom sam počela preispitivati svoj vlastiti razum. Prije veze s njim bila sam samouvjerena djevojka puna života kojoj nitko nije govorio što da radi. U vezi s njim sam počela tražiti njegovo dopuštenje i savjete kako da se obučem, kako ću izgledati. Život je polako iščezao iz mene - prisjetila se za Daily Mail.

Nakon prekida te veze samopouzdanje joj je se vratilo i skinula je višak kilograma. Iz svega je, kaže, puno naučila, a najvažnije je to da više nikad ne smije zanemariti samu sebe i pretvoriti se u nešto što nije.

 

Najčitaniji članci