Lifestyle

Komentari 0

Večernja njega kože: Koje su prednosti formule na bazi ulja?

Večernja njega kože: Koje su prednosti formule na bazi ulja?

Zimska koža uživa u ritualima na bazi ulja, a najbolji igrači te kozmetičke sfere su skvalan, ulje chia sjemenki, sjemenki kupine, avokada i noćurka jer obiluju vrijednim omega masnim kiselinama

Ulja i dalje osvajaju scenu anti-age kozmetike, prvenstveno na području večernjih rituala za bolji noćni odmor kože. Ovoj priči pridružio se domaći proizvođač prirodne kozmetike Olival te sinoć u Kaptolu u Zagrebu predstavio novi Professional Omega eliksir.
Omega eliksir je kompleks prirodnih, hranjivih ulja te odgovara svim tipovima kože. Idealan je za večernju njegu, prije kreme, na čisto lice. 

Skvalan, ulje chia sjemenki, sjemenki kupine, avokada i noćurka, ulja su koja obiluju vrijednim omega masnim kiselinama koje su iznimno važne, kako za organizam tako i za kožu, i to posebno tijekom ovih zimskih mjeseci. Naime, esencijalne omega 3 i omega 6 masne kiseline imaju važnu ulogu u stvaranju lipida u koži.

One jačaju stijenke kapilara, a time i otpornost same kože i sposobnost da se izbori protiv vanjskih utjecaja kao što su sunce, vjetar, smog i niske temperature. Osim toga, zahvaljujući omega masnim kiselinama, vaša će koža biti dubinski nahranjena, a ublažit će i suhoću, kao i druge moguće nadražaje – objavio je Olival.

Novi eliksir sadrži i skvalan, oblik derivata maslinova ulja bez mirisa i boje koji sadrži sve vrijedne hranjive sastojke, ali bez onog karakterističnog „težeg“ osjećaja na koži.  Cijena proizvoda je 139,90 kn, dostupan je u drogerijama i u Olival webshopu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci