Lifestyle

Komentari 64

Vegani se dva puta više seksaju od 'mesojeda' i maštovitiji su

Vegani se dva puta više seksaju od 'mesojeda' i maštovitiji su

Istraživanje internetske stranice za upoznavanje IllicitEncounters pokazalo je da vegani imaju bogatiji seksualni život od 'mesojeda'. Neki od poznatih vegana su Pamela Anderson i Joaquin Phoenix

Internetska stranica za upoznavanje IllicitEncounters.com provela je anketu u kojoj je više od polovice ispitanih vegana reklo da imaju spolne odnose četiri puta tjedno, dok je samo polovica onih koji jedu meso izvijestila da su se seksali tek dva puta u istom vremenskom razdoblju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Istraživanje je pokazalo da su dvije trećine vegana bile spremne za eksperimentiranje u spavaćoj sobi, dok je više od polovice ispitanika koji su jeli meso priznalo da su manje pustolovni između plahti, prenosi Mirror.

Istraživanje je također sugeriralo da se vegani bolje zabavljaju u spavaćoj sobi, s 84 posto ispitanika koji su izjavili da su zadovoljni svojim seksualnim životom u usporedbi s 59 posto onih koji jedu meso.

Dodatno, tek 35 posto 'mesojeda' je sebe opisalo kao 'davatelje' u krevetu, u usporedbi s 58 posto vegana.

- Čini se da su vegani majstori zavođenja. Naša statistika ne laže. U svemu zapravo ima i logike jer vegani jedu hranu poznatu po svojim afrodizijačkim svojstvima, poput ginsenga i anisa - rekla je glasnogovornica stranice Jessica Leoni.

Prošle godine medicinski eksperiment sugerirao je da su muškarci koji imaju vegansku prehranu možda izdržljiviji ljubavnici te da bi samo jedan obrok bez mesa mogao poboljšati njihove performanse u spavaćoj sobi.

Netflixov dokumentarac 'The Game Changer' uključuje eksperiment koji je vodio američki urolog dr. Aaron Spitz, a kojim se mjerilo potentnost trojice sportaša nakon različitih obroka.

Muškarci su jedne noći dobili burito s govedinom koja se hranila samo travom, organskom piletinom ili organskom svinjetinom, a zatim burrito na biljnoj bazi koji sadrži protein soje i graška sljedeće noći.

Eksperiment se fokusirao na njihove aktivnosti dok su spavali.

Nakon obroka bez mesa, noćno spolno uzbuđenje muškaraca trajalo je tri do četiri puta duže tijekom noći.

Najčitaniji članci