Lifestyle

Komentari 7

Veganska juha od finih rajčica

Veganska juha od finih rajčica

Ovo je jednostavan recept koji ne cijene samo odrasli, nego ga obožavaju i djeca. Od pripreme do prvog kušanja potrebno je sat i 5 minuta, a ima samo 140 kalorija

Sastojci:

Thick red juice in glass

Priprema:

Zagrijte maslinovo ulje u loncu na laganoj vatri i kuhajte luk dok ne omekša i ne postane proziran. Dodajte češnjak i kuhajte dok ne zamiriše, oko 1 minutu. 

Pojačajte vatru na srednju jačinu, dodajte sve rajčice i kuhajte dok se ne počnu raspadati, oko 5 minuta. Povremeno promiješajte. 

Dodajte juhu od povrća, lovor i bosiljak. Zakuhajte, smanjite vatru i kuhajte dok se rajčice ne raspadnu i juha ne počne zgušnjavati, oko 30 minuta.

Maknite juhu s vatre i malo ohladite. Uklonite lovor i bosiljak, piše Healthguide.

Juhu od rajčice izmiksajte blenderom dok ne postane glatka. Zagrijte juhu prije posluživanja i ukrasite listićima bosiljka.

Najčitaniji članci