Obavijesti

Lifestyle

Komentari 120

Velike promjene čekaju svaki znak: Lava će privlačiti preljub, a Vagu čeka nagrada za trud

Velike promjene čekaju svaki znak: Lava će privlačiti preljub, a Vagu čeka nagrada za trud
7

Oko mladog Mjeseca odvijaju se korjenite promjene u svim životnim područjima, posebice na duhovnom i emotivnom polju. Uzmite stvari u svoje ruke i pustite intuiciju nek vas vodi

VIDEO

Pokrenite vašu snagu, kreativnost i maštu, pritom dobro osluškujući svoje unutrašnje biće. Kako će mlad Mjesec biti u konjunkciji s Jupiterom, može vam donijeti mnogo sreće na svim životnim putevima. Želje i snovi sada postaju ostvarivi. Mnoge osobe žele otpustiti prošlost i krenuti novim životnim putem, neke čekaju i poslovni preokreti - samo se treba izboriti za sebe i svoju slobodu. Ovaj mlad Mjesec širi ogromnu energiju i potiče sve na promjenu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ovan

Kod Ovnova se mlad Mjesec događa u dvanaestom polju, dok ga drugi planeti tjeraju ka uspjehu u karijeri. Na ljubavnom polju Ovnovi trebaju dobro paziti za koga će se opredijeliti i s kim žele uživati. Ovom znaku se odvijaju neke duboke transformacije, a iznenadit će ih neki novčani preokreti.

3 najpametnija znaka Zodijaka: Njih ne možete lako 'preveslati'
3 najpametnija znaka Zodijaka: Njih ne možete lako 'preveslati'

Bik

Kod ovog horoskopskog znaka ovaj se mlad Mjesec događa u jedanaestom polju prijateljstva, povezivanje u neke grupne i timske ekipe. Bikovi bi, kada je riječ o poslu, trebali dobro isplanirati i postaviti ciljeve za naredni period, jer ako se dobro usmjerite uspjeh vam je osiguran. Pojedini Bikovi doživjet će neke trzavice na emotivnom području.

Blizanac

Blizancima se ovaj mlad Mjesec događa u desetom polju, što je bitno za uspjeh i karijeru pa bi na tom polju moglo doći do transformacija. Pojedinim pripadnicima ovog znaka ispriječit će se problemi s ispunjenjem njihovih očekivanja. Postoji mogućnost preko posla da vam bude aktivna neka kratkotrajna avantura.

Rak

Kod Rakova, mlad Mjesec se događa u devetom polju pa mogu krenuti naprijed nekom novom promijenjenom energijom kada je njihov osobni životni put u pitanju. Moguća je pojava novih projekata koje treba pokrenuti. Na prvi pogled može im djelovati rizično, ipak sve može završiti pozitivno. Rakovima se preporučuje izbjegavati nesuglasice s partnerom.

Lav

Mlad Mjesec kod Lavova utječe na njihovo osmo polje transformacija, seksualnosti i svih novčanih transakcija. Pojedini Lavovi bi mogli doći u iskušenje i poželjeti neku avanturu pa oni koji nisu slobodni trebaju pripaziti. Mnoge poslovne situacije koje su ima zadavale brige sada mogu uroditi plodom.

Pet poruka iz Svemira za svaki znak: Ovan treba vrijeme za sebe, a Rak manje ogovarati
Pet poruka iz Svemira za svaki znak: Ovan treba vrijeme za sebe, a Rak manje ogovarati

Djevica

Kod Djevica mlad Mjesec je u polju partnerskih odnosa što je veoma dobro. Sada je vrijeme da transformirate neke turbulentne situacije i shvatite gdje i kome se trebate prikloniti kako bi ostvarili dobre poslovne napretke. Na emotivnom polju, povoljno je vrijeme pa ćete moći riješiti i ono što vam se na tom području i ne dopada, stvari sada možete mijenjati iz korijena.

Vaga

Kod Vaga, mlad Mjesec se događa u šestom polju posla, zdravlja, svakodnevnog života i kućnih ljubimaca. Za pripadnike ovog znaka je jako bitno da ako do sada nisu naučili raditi timski, savladaju i prošire krug suradnika. Biti će nagrađeni za trud. Može im se dogoditi da im se emotivna događanja odraze i na zdravlje, posebno san i probavu.

Škorpion

Ovaj mlad Mjesec se kod Škorpiona događa u petom polju ljubavi, djece, sporta, poklona, zabave pa je moguće da će na tim područjima doživjeti promjene i završiti s nekim dosadašnjim načinom života. Pojedini Škorpioni će biti jako sretni jer s voljenom osobom sve ide po planu i pozitivno se pokreće. Budite oprezni kada su emocije u pitanju pa izbjegavajte i ne podliježite iskušenjima.

Strijelac

Strijelcima se ovaj mlad Mjesec događa u četvrtom polju vezano za emocije, dom, obitelj i korijene odakle potječete. Sve se može odvijati u tim područjima pa ako osjećate i imate neke prepreke sada ih možete lakše riješiti i savladati. Mnoge Strijelce može iznenaditi količina emotivnih ponuda.

Jarac 

Kod pripadnika ovog znaka mlad Mjesec događa se trećem polju, braće, sestara, rodbine, kratkih putovanja, prometa, učenja pa je moguća transformacija u tim područjima, što vas može pokrenuti da krenete na neki tečaj ili da nešto novo učite. Jarce čeka neki kraći put. 

Vodenjak

Vodenjacima se ovaj mlad Mjesec događa u polju materijalnih dobara pa je moguće da zasjene na poslu svoje kolege i šefove, koji ih mogu novčano nagraditi. Sve vezano za novac i nepokretnu imovinu sada se može promijeniti na bolje. Mnogi Vodenjaci se mogu odlučiti i na promjenu načina prehrane. Emotivno možete biti opušteni. Svojom karizmom slobodni će privući partnera, dok zauzeti mogu otići na kraći put s voljenom osobom.

Na čemu vam drugi zavide? Evo što je najprivlačnije na tijelu svakog horoskopskog znaka
Na čemu vam drugi zavide? Evo što je najprivlačnije na tijelu svakog horoskopskog znaka

Ribe

Kod Riba, ovaj mlad Mjesec im daje transformaciju vlastitih osjećaja, misli i fizičkog izgleda. Mnoge Ribe će sada poželjeti promijeniti svoj fizički izgled kako bi bile sretnije. Pojedine će pokrenuti neke nove poslovne projekte. Iznenada će im ideje padati na pamet, kao i vizije kako sve trebaju organizirati i kako sve treba izgledati. Oni koji imaju partnera zajedno će krenuti u neki posao, piše Atma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije