Obavijesti

Lifestyle

Veliki dan: Vjenčanica iz snova otkriva karakter i skrivene želje

Veliki dan: Vjenčanica iz snova otkriva karakter i skrivene želje
7

Vjenčanice od čipke biraju uspješne žene u 30-ima, one u boji odabir su neovisnih mladenki koje se ne uklapaju u šablone, a sa satenom se poručuje jasan seksepil

VIDEO

Od velikih princeza haljina do vintage haljina, vjenčanice su odraz mladenkine osobnosti, ukusa, snova i želja. Velika haljina za princeze s nekoliko metara tila otkriva ženu koja želi biti zvijezda večeri u kojoj svi trebaju ugađati njoj. Najčešće je odabiru djevojke u 20-ima koje su oduvijek sanjale da će biti princeze barem na jedan dan. 

Čipka

Žene koje se odluče za čipku bliže su 30-ima nego 20-ima, žive sa zaručnikom i imaju uspješnu karijeru. Čipka je simbol elegancije, ali i senzbilnosti, tj. ženske osjetljivosti. Medeni mjesec ova mladenka najradije bi provela na zanimljivim kulturalnim destinacijama poput dalmatinske obale ili u posjetu Machu Picchu, a vikende u antikvarijatima. 

Kratka haljina

Vama je najvažnija zabava i želite da upravo to vaše vjenčanje i bude. Opušteni ste, neopterećeni i zabavni, i ne pada vam na pamet da utapati se u metrima tila i svile jer to drugi očekuju od vas.  

Vjenčanica u boji

Toliko ste neovisni da često kršite pravila samo kako bi ih kršili. Neće vas pokolebati ni zanovijetanja vaš bake koja je sigurna da će zbog vaše crvene vjenčanice doživjeti srčani udar. To je vaše vjenčanje i bit će onako kako vi želite, od vjenčanice do prijema. 

Vintage haljina

Žene koje odabiru vintage haljinu za vjenčanje zapravo žele naglasiti da im nije toliko stalo do ceremonije vjenčanja. One vole alternativne stvari i indie look, ali ipak, duboko u sebi žele princeza haljinu. 

Vjenčanica A kroj bez naramenica

Snježnobijela haljina A kroja bez naramenica predvidljiv je, siguran i pomalo dosadan odabir. Vjerojatno je to ista haljina s lutke u salonu za vjenčanice koju ste prvu vidjeli. U prijevodu - najlakši izbor. Vi želite tipično vjenčanje, od Ave Marie u crkvi do prvog plesa na neku sladunjavu pjesmu i naravno all-inclusive medeni mjesec. U tome se najbolje pronalazite i ne želite se opterećivati alternativnim varijantama.

Kombinacija satena i svile

Želite biti seksi mladenka. Ako nosite svilenu haljinu koja prati liniju tijela i otkriva ženske atribute, zapravo želite svima dati do znanja koliko ste svjesni svog izgleda. To je vjerojatno točno, jer ova vrsta haljine ne pristaje svima. 

Mamina haljina

Iako odabirom mamine vjenčanice želite njoj odati počast, kao i svojoj obitelji, mogli biste ostaviti dojam da to nije vaš odabir. Pozitivna strana toga je što niste trebali potrošiti tisuće kuna na novu vjenčanicu. 

Second-hand haljina

Ova jeftina verzija vjenčanice zapravo znači da vas nije briga za vjenčanje već za brak. Osim toga, može biti znak da si jednostavno ne možete priuštiti "pravu" vjenčanicu. 

Najskuplja haljina

Haljina od rukom izvezene svile ili s nekoliko stotina dijamanata znak je da imate više novca nego dobrog ukusa. Preskupa haljina zasigurno će izazvati komentare, pa se potrudite da gosti na svadbi budu namireni sa svime kako ne bi dobili "pljusku" da su zbog vaše vjenčanice ostali gladni.

Prekratka haljina

Haljina koja više otkriva nego skriva svakako će vam priskrbiti pažnju, ali i negodovanje starijih rođaka. Iako želite biti drugačije od ostalih mladenki, pripazite da ne bude neukusna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju