Obavijesti

Lifestyle

Komentari 56

Veliki seksi horoskop za 2024.: U Strijelcima se budi strast, a Bikovi su spremni na flert

Veliki seksi horoskop za 2024.: U Strijelcima se budi strast, a Bikovi su spremni na flert

Dok bi Lava mogli privući zauzeti, Blizanci će krenuti po nova iskustva. Čak će i Rak, iako teži ostvarenju stabilne i duge veze riskirati - i neće nimalo požaliti

VIDEO

Raspored planetarnih utjecaje pokazuje postoji li i kada glad za novim ljubavnim avanturama i seksualnim iskustvima. Idemo vidjeti koji će znak imate najviše neprospavanih i uzbudljivih noći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tajna koju brižno čuva svaki znak Zodijaka, i ne otkriva je 00:58

OVAN

Bit ćete majstori u verbalnom zavođenju, pisanju poruka, nasmijavanju osobe koja vam se sviđa, stoga bi i oni najkonzervatniji mogli pasti pred vašim šarmom. Najuzbudljivije će biti od sredine veljače pa sve do kraja svibnja kada bi se nešto značajni moglo dogoditi u vašem ljubavnom životu. Na putu bi vam se mogla naći osoba koja će biti jednako avanturistički raspoložena kao i vi. U travnju bi vam se mogla javiti bivša ljubav, a u svibnju očekujte najviše seksualnog ludila.

Krenite u zavođenje 22. veljače, 18. travnja i 3. studenog.

BIK

Vaša senzualnost bit će jako naglašena. Proljepšat ćete se, srušiti n obrambene zidove oko svog srca i krenuti u istraživanje što ima na tržištu ljubavi. Već siječanjski utjecaji mogu kumovati jednom susretu od kojeg nećete puno očekivati, no pretvorit će se u ono što najmanje očekujete, u strast kojoj ne možete odoljeti. Lipanj i srpanj će također biti nabijeni jakom seksualnom energijom, pa bračni parovi mogu unijeti više ekstravagantnog sadržaja u svoju spavaću sobu, a slobodni uživati u flertu.

Krenite u zavođenje 27. siječnja, 7. svibnja i 1. srpnja.

Veliki godišnji horoskop: Ovan bi mogao upoznati novu ljubav, a Vaga će se izboriti za povišicu
Veliki godišnji horoskop: Ovan bi mogao upoznati novu ljubav, a Vaga će se izboriti za povišicu

BLIZANCI

U prvoj polovini godine nećete biti toliko raspoloženi za povezivanje s drugima, iako druga polovina veljače nudi priliku da nešto zanimljivo doživite ili na putovanju ili s osobom koja živi u drugom gradu. Situacija će se promijeniti ulaskom Jupitera u vaš znak od lipnja i tu će se vaši prioriteti početi mijenjati. Sve do kraja svibnja 2025.-e život vas zove da krenete po nova iskustva. Čak i oni koji neće tražiti mogli bi se ludo zaljubiti, no pitanje je hoćete li zbog te jake kemije koja će se dogoditi biti spremni pustiti ono što sada imate.

Krenite u zavođenje 6. lipnja, 13. kolovoza i 1. rujna.

RAK

Vi ipak više sanjate o romantici, o osobi s kojom se možete duboko povezati i ostvariti stabilan ljubavni odnos. I dok vi priželjkujete tako nešto, u život će vam ući netko tko će vam pomrsiti račune. Morat ćete riskirati, no nećete požaliti. Nakon nesigurnog početka i pitanja što dalje, vrlo brzo će se pokazati da odnos s osobom ima prostora da se pretvori u nešto ozbiljno, ponajviše zbog velike intelektualne i seksualne kompatibilnosti. Ako ste u braku, više ćete izlaziti si prijateljima i upuštati se u samo u površne flertove.

Krenite u zavođenje 23. siječnja, 18. ožujka i 27. srpnja.

LAV

Samci ovog znaka tražit će odnos u kojem će se osjećati slobodno i neće pristajati na ozbiljnije vezivanje. Tako nešto bi vam se moglo i dogoditi kroz veljaču i ožujak kada planetarne okolnosti ukazuju na postojanje jakog seksualnog naboja između vas i jedne osobe koju poznajete otprije iz viđenja. Taj bi odnos uz manje prekide mogao obilježiti godinu pred vama. Nije isključeno i da vam se dogodi jaka privlačnost s nekim tko je zauzet, no niti to vas neće previše smetati. Nešto će se promijeniti u vama pred kraj godine. Trebate nešto drukčije.

Krenite u zavođenje 22. veljače, 26. srpnja i 21. studenog.

DJEVICA

Godina će za vas početi obećavajuće, pa prva dva mjeseca donose zanimljiva uzbuđenja. Vaše će seksualne potrebe biti namirene, a vi zadovoljni. Pored sebe imate nekog tko želi isto kao i vi. Okolnosti se počinju mijenjati od ožujka kada je moguće da se jedan odnos prekine ili da shvatite kako vam u braku nedostaje seksa. To bi vas moglo potaknuti na neke odluke koje će biti prilično riskantne. Moguće je da se tijekom godine nađete na ljubavnom raskrižju, što će smanjiti vaš libido i potrebu za seksom.

Krenite u zavođenje 28. i 29. siječnja, 19. travnja.

VAGA

Iako će godina započeti više u sređivanju nekih obaveza, vrlo brzo će se u vašem ljubavnom životu podignuti temperatura. Netko će vas početi uporno osvajati već od kraja siječnja, a sve do sredine ožujka moguće je i da se zaljubite u osobu s kojom se odlučili utaživati žeđ za seksom. Neke odluke ćete donijeti do kraja svibnja, a potom ulazite u jedno puno povoljnije razdoblje unutar kojeg imate priliku ispuniti želje svog srca. Jupiter bi vas mogao povezati s osobom koja živi udaljeno od vas.

Krenite u zavođenje 27. veljače, 7. ožujka i 5. rujna.

Ljubavni horoskop za godinu pred nama: Bika čeka vatromet strasti, a Lava prekid loše veze
Ljubavni horoskop za godinu pred nama: Bika čeka vatromet strasti, a Lava prekid loše veze

 

ŠKORPION

Vaš će libido biti veći no ikad, a glad za novim iskustvima na tom polju neće vam dati mira. Mogli biste iskušavati neke nove metode zavođenja koje bi vrlo brzo mogle uroditi plodom. Neki od vas naći će se između dvije osoba, jedna s kojom možete podijeliti sve ono što ste ikad željeli doživjeti u seksu i druga s kojom će seks biti nešto slabiji, ali imat će neke druge kvalitete koje su vama bitne. Odluka neće biti jednostavna, no sjedenje na dvije stolice neće biti preporučljivo jer bi vas kroz ljeto moglo koštati nekog gubitka.

Krenite u zavođenje 2. veljače, 17. lipnja i 5. listopada.

STRIJELAC

U ovoj godini seks će vam biti nešto rjeđe na pameti. Pred vama je rješavanje jedne ljubavne situacije, osobito ako ste u braku ili vezi. Bit će nedoumica no presudit će želja za boljim životom. Možda vam u odluci pomogne i novi udvarač, odnosno osoba koja će željeti biti s vama, čak i više nego vi s njom. Nešto se važno događa kroz svibanj i lipanj kada se budi strast, te također kroz studeni i sam kraj godine. Susreti s jednom osobom pokazat će vam što ste sve propuštali u prošlosti i kako je malo potrebno za uživanje.

Krenite u zavođenje 8. siječnja, 24. svibnja i 30. studenog.

JARAC

Godina bi za vas mogla započeti seksualnim vatrometom. Tajna ljubav, susret zbog kojeg ne možete smiriti leptiriće u trbuhu. Budite se i vi i vaš život, a sve ono što je pred vama sve do kraja ožujka, pa i kroz veći dio naredne godine moglo bi vas navesti da ostavite staro i dotrajalo iza sebe te da obznanite odnos s osobom koja je bila vaša tajna ljubav. Iako niste to planirali, ta jaka strast i žudnja neće vam ostaviti mnogo opcija, sve će voditi prema jednoj odluci. I početak i kraj godine bit će za vas iznimno uzbudljivi.

Krenite u zavođenje 10. siječnja, 7. veljače i 4. prosinca.

VODENJAK

Ulazak Plutona u vaš znak, između ostalo budi vaš libido i potrebu da ispunite kroz seksualni aspekt života. Ako vas partner neće moći u tome pratiti, čini se da nećete imati milosti. Vaše jake potrebe morat će na neki način biti namirene. Od početka godine do sredine ožujka vidljivo je da se nešto jako značajno događa u ljubavi, ali i u vašem tijelu koje žudi za dodirima. Ljubavnik/ljubavnica samo je jedna od opcija koju možete odabrati. Ako se ništa ne promijeni u vašem odnosu, neke odluke počet će sazrijevati od kraja godine.

Krenite u zavođenje 17. veljače, 8. ožujka i 8 studenog.

RIBE

Kretanje Saturna vašim znakom u jednom će dijelu godine umanjiti vaše seksualne apetite, pa ćete češće partneru govoriti 'ne sada', što se njemu možda i neće svidjeti. Mislit ćete da se strast u vašem odnosu ugasila, sve dok ne naletite na osobu koja će vas svojom pojavnošću ostaviti bez daha, a tako nešto moguće je kroz proljeće. Ako se upustite u odnos, neće trajati, ali će ostaviti traga. Jedna od nuspojava tog iskustva bit će redovitija želja za seksom, što će vašeg partnera oduševiti.

Krenite u zavođenje 10. ožujka, 6. travnja i 15. listopada.

Horoskop za zdravlje u 2024: Za Ribe je ovo godina odmora, a Vodenjak će izgubiti višak kila
Horoskop za zdravlje u 2024: Za Ribe je ovo godina odmora, a Vodenjak će izgubiti višak kila

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom