Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Veliki tjedni horoskop: Bik bi mogao naći srodnu dušu, a Lavu je mudro da se na poslu pritaji

Veliki tjedni horoskop: Bik bi mogao naći srodnu dušu, a Lavu je mudro da se na poslu pritaji

Moguć je fatalan susret za Djevice koji bi mogao njihov život promijeniti iz temelja. Škorpioni bi trebali izbjegavati poslove koji podrazumijevaju rad s brojkama, putovanja ili potpisivanje ugovora

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao

Šefovi će vam pružiti ruku pomirenja i znatnu potporu uz pomoć koje ćete lakše ostvarivati svoje planove. Timski rad donijet će izvrsne rezultate. Konkurencija će zaostajati, ali neka vas to ne uspava.

Ljubav

Vladavina Vodenjaka pomaže vam u sređivanju nereda u intimnom životu. Jasnije ćete shvatiti motive prevrtljivog partnerovog ponašanja. Pružite mu ruku pomirenja i počnite ispočetka jer isplati se ulagati u odnos.

Zdravlje

Posvetite više pozornosti na kvalitetu namirnica koje konzumirate te izbjegavajte gazirana pića. Na zdravlje posebno pripazite jer ste u osjetljivom razdoblju. Dobro se utoplite kako se ne biste prehladili.

Najbolji dan: 27. siječnja

Najlošiji dan: 23. siječnja

POGLEDAJTE VIDEO Najzločestiji znakovi Zodijaka:

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao

Budite oprezni u odlukama, budući da će vam ovaj tjedan donijeti neočekivane preokrete i neizvjesnosti uslijed okolnosti na koje ne možete utjecati. Pripazite što vam drugi rade iza leđa.

Ljubav

Osjećat ćete sve veću partnerovu naklonost pa će vašu vezu prožimati sve veći sklad i mir. Osamljeni bi mogli pronaći srodnu dušu. Nova veza je na pomolu, stoga nemojte odbijati pozive prijatelja da se nađete i negdje izađete.

Zdravlje

Optimizam i izvrsno raspoloženje neće vas napuštati tokom cijelog tjedna. Aerobik ili trčanje neće vam samo pomoći da ostanete u dobroj formi nego da se usput i dobro zabavite.

Najbolji dan: 29. siječnja

Najlošiji dan: 25. siječnja

11 jakih ljubavnih kombinacija: Jarac i Bik se snažno privlače, a Lav i Strijelac puni su strasti
11 jakih ljubavnih kombinacija: Jarac i Bik se snažno privlače, a Lav i Strijelac puni su strasti

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao

Obavljat ćete svakodnevne radne zadatke, osobito one koje ste zapostavili. Biznismeni će nastojati učvrstiti svoj status u poslovnom svijetu, u čemu će važnu ulogu odigrati poslovno putovanje.

Ljubav

Neke informacije o partneru neće vam biti dostupne pa ćete se uznemiriti i povući tajne poteze kako biste doznali zašto vam se on ne javlja ili zašto dolazi kasnije kući. No shvatit ćete sa se ne događa ništa što bi poremetilo vaš osjećajni život.

Zdravlje

Iako ste pod stresom i psihički jako napeti, dobar Sunčev utjecaj dat će vam obilje fizičke izdržljivosti i dobrog raspoloženja. One osjetljivije, mučit će nesanica i gubitak apetita.

Najbolji dan: 24. siječnja

Najlošiji dan: 27. siječnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao

Ulaskom Merkura u osmu kuću napokon se rješavaju nagomilani računi, dugovanja i otplate kredita. Mogući su dobici, nasljedstvo, donacije i nagrade. No pazite na izbor suradnika i kolegijalne odnose.

Ljubav

Očekuje vas kriza. Možda je vaša veza došla do kraja i sada svatko treba krenuti svojim putem. Ostanete li zajedno, bit će to zato što se doista volite, a kriza je bila samo još jedna potvrda vaše vezanosti.

Zdravlje

S imunitetom u padu morali biste postati obazriviji prema vlastitom zdravlju. Pretjerivanje s cigaretama, alkoholom i masnom hranom neće vam donijeti ništa dobrog. Jedite što više svježeg voća.

Najbolji dan: 26. siječnja

Najlošiji dan: 29. siječnja

Otkrijte skrivenu strast u sebi: Saznajte što svaki horoskopski znak pali, a što odbija u krevetu
Otkrijte skrivenu strast u sebi: Saznajte što svaki horoskopski znak pali, a što odbija u krevetu

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Nemojte dopustiti da osjećaji ugroze vašu moć procjenjivanja. Neprilike proizlaze iz vašeg odnosa prema nadređenim osobama. Najpametnije je da se što manje ističete i izlažete riziku.

Ljubav

Planeti vam pomažu iskristalizirati nesporazume s partnerom, iako ste i sumnjičavi glede obostranih osjećaja. Kanite li koga zavesti ili mu priznati svoje osjećaje, učinite to diskretno i sa stilom, kako drugu stranu ne biste odbili snagom osjećaja.

Zdravlje

Niste li zadovoljni svojim izgledom, započet ćete dijetu. Ipak, nedostajat će vam volje i upornosti pa ćete je vrlo brzo i prekršiti. No zdravlje će vam biti dobro, a tome će pridonijeti i vaš uredan život.

Najbolji dan: 28. siječnja

Najlošiji dan: 25. siječnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao

Uredno izvršavajte svoje obaveze i pripazite da sitne poslovne pogreške ne prerastu u krupne. Više vjerujte sebi, a manje laskavcima. Nemojte se suviše oslanjati na ljude koji vas okružuju.

Ljubav

Moguć je fatalan susret koji bi mogao vaš život promijeniti iz temelja, barem privremeno. I zauzetima predstoji zanimljiv tjedan. Strasti će se raspiriti, a i ponovno ćete otkriti jedno u drugome osobine zbog kojih ste se i zaljubili.

Zdravlje

Nećete štedjeti kad se radi o izgledu. Počastit ćete se masažom, odlaskom u saunu ili solarij. Mogli biste obnoviti garderobu i frizuru, što će biti popraćeno komplimentima okoline.

Najbolji dan: 29. siječnja

Najlošiji dan: 27. siječnja

Zašto ne žele izaći iz toksičnih veza: Ovan se boji gubitka, Rak je odan, a Jarac ne gubi nadu
Zašto ne žele izaći iz toksičnih veza: Ovan se boji gubitka, Rak je odan, a Jarac ne gubi nadu

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao

Možete li uključiti više fizičkog rada, uzbuđenja, poslovnih večera i neformalnog druženja u opis svog radnog mjesta, bit ćete nenadmašan radnik. Nepresušan ste izvor energije i kreativnosti.

Ljubav

Moguće su fatalne ljubavi i brzi razvoj zbivanja. Uzbudljivost vaše intime "podgrijavat" će raznolik društveni život. Zajednički izlasci s partnerom odagnat će dosadu i jačati potrebu za zagrljajima i tjelesnim iskazivanjem osjećaja.

Zdravlje

Zbog nervoze koju ćete osjećati, neumjereno ćete konzumirati cigarete i alkohol. Nemaran odnos prema zdravlju brzo će rezultirati neželjenim posljedicama. Nastoje koju večer ići ranije spavati, kako biste se odmorili.

Najbolji dan: 23. siječnja

Najlošiji dan: 29. siječnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao

Izbjegavajte poslove koji podrazumijevaju rad s brojkama, putovanja ili potpisivanje ugovora. Iritirat će vas šefovi pa ćete se domišljatošću zaštititi od njihovih zahtjeva. Koncentracija će vam biti slabija.

Ljubav

Naklonjena Venera čuva vaš osjećajni život od turbulencija, iako vas planetarni utjecaji više okreću ka poslu. No i na toj relaciji moguće su simpatije. Moglo bi se dogoditi da neočekivano počnete osjećati nešto dublje prema osobi s kojom radite.

Zdravlje

Pazit ćete na izgled pa vam neće biti teško odreći se slatkiša ili bijelog kruha, kako biste zadržali zavidnu liniju. Povremeno biste mogli osjećati tjeskobu - u tome bi vam pomogla meditacija ili autogeni trening!

Najbolji dan: 25. siječnja

Najlošiji dan: 24. siječnja

2 lica svakog znaka horoskopa: Ovan je hrabar, ali lako plane, a Ribe su kreativne, no i nerealne
2 lica svakog znaka horoskopa: Ovan je hrabar, ali lako plane, a Ribe su kreativne, no i nerealne

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao

Predstojeća zbivanja neće vas dovoditi u iskušenje. Znat ćete gdje ste, kamo ste krenuli i što morate obaviti da biste usrećili sebe i šefove. Postat ćete omiljeni u radnoj sredini.

Ljubav

Ako je vašu vezu potresla kriza, brzo ćete iz nje izaći. Partner će prihvatiti realnost i shvatiti da ništa nije kao prije. Otvoreni razgovor pomoći će vam da se bez trauma i dramatičnih rečenica suočite sa stvarnošću i krenete u sretniju budućnost.

Zdravlje

Žalit ćete se na nadutost i otečene noge. Malo aktivniji način života zasigurno bi vam ublažio tegobe. No zdravlje će vam u cjelini biti jako dobro pa osim psihičkog umora, većih tegoba nećete imati.

Najbolji dan: 28. siječnja

Najlošiji dan: 26. siječnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao

Sve nepovoljne situacije koje su vam još donedavna zadavale brige, sada ćete riješiti. Mogli biste napredovati, dobiti priznanje ili priliku da u nekom drugom poslu iskažete svoje prave vrijednosti.

Ljubav

Sada si možete dopustiti skoro sve; od pomirenja, telefonskog poziva osobi za kojom patite do otvorenog razgovora s bračnim partnerom. No u svemu tome je najbitnije da budete tolerantni i popustljivi jer vas Mars potiče na naglost i agresiju.

Zdravlje

Iako stres uzrokovan poslovnim problemima neće biti lako odagnati, stručna masaža mogla bi se pokazati iznimno blagotvornom. Što češće se opuštajte i nemojte toliko razmišljati o poslu i problemima.

Najbolji dan: 29. siječnja

Najlošiji dan: 23. siječnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao

Zablistat ćete poslovnom izražajnošću, samouvjerenošću i nadvladati poslovne zapreke i izazove. Pojačavaju se vaše prilike za zarađivanje pa biste barem nakratko mogli biti zadovoljni primanjima.

Ljubav

Planeti vam daruju novu ljubav ili udvarača. Ako ste dugo potiskivali osjećaje prema osobi koja vas nije zamjećivala, njen iznenadno zanimanje za vas ugodno će vas iznenaditi. Oni u vezama i brakovima imat ćete kvalitetnije odnose s voljenim.

Zdravlje

Vaše će se zdravlje naglo popraviti jer će vam Sunce koje je u vašem znaku dati energije i samopouzdanja. Bit ćete iznimno otporni na stres i malo toga će vas moći iživcirati i izbaciti iz takta.

Najbolji dan: 24. siječnja

Najlošiji dan: 25. siječnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao

Ribama koje kreću u nove poslove, smiješi se razdoblje koje obećava konkretne rezultate. Ipak, smanjite obaveze jer biste se mogli raširiti na više poslova odjednom pa ih nećete sve stići obaviti.

Ljubav

Ako ste zaljubljeni i želite po svaku cijenu pridobiti naklonost simpatije, budite vedri, nasmiješeni i vodite razgovor o “lakim» temama“. Nemojte šutjeti, a još manje pričati o poslu, novcu ili svojim bivšim ljubavima. Bračni su odnosi skladniji.

Zdravlje

Popravlja vam se raspoloženje. Ni povremeni nalet umora ili nervoze neće vas uspjeti izbaciti iz takta. Bit ćete posebno druželjubivi i u društvu prijatelja najbolje ćete se puniti pozitivnom energijom.

Najbolji dan: 26. siječnja

Najlošiji dan: 23. siječnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku