Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Otkrijte skrivenu strast u sebi: Saznajte što svaki horoskopski znak pali, a što odbija u krevetu

Otkrijte skrivenu strast u sebi: Saznajte što svaki horoskopski znak pali, a što odbija u krevetu

Vodeni znakovi poput Ribe, Vodenjaka i Raka vole seks ispunjen osjećajima i intimnošću. Odbija ih ignoriranje i nezainteresiranost. Škorpiona pali tajnovitost, a Bik voli dugu predigru

VIDEO

Astrologija vam može biti od velike pomoći u spavaćoj sobi. Svaki znak ima jedinstven seksualni identitet i važno je znati kome je što potrebno. Što više znate o seksualnom identitetu svog znaka, to će vaš seks biti strastveniji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Striper: ‘Mladenka je razbila zube na mojoj lubanji’ | 10 BIZARNIH PITANJA 04:28

1. Ovan

Ovnovi su poznati po svom impulzivnom, brzom pristupu životu. Potaknuti su strašću, pa vole iznenada imati seks. Ništa ne uzbuđuje ovaj znak kao vrući seks u toaletu ili na stražnjem sjedalu automobila. A s obzirom na njihovu vatrenu prirodu, nikad se ne ustručavajte u igru ubaciti i igračke.

Ovan je prvi znak Zodijaka, i s obzirom na to, može se reći kako Ovnovi vole napraviti prvi potez. Također, Ovnovi imaju kratku pažnju pa nisu baš raspoloženi za neku dugu predigru. Djelovanje i preuzimanje inicijative su ključni.

Rasplamsajte strasti u spavaćoj sobi: Ovo su seksualni trendovi koji će biti apsolutni hit u 2022.
Rasplamsajte strasti u spavaćoj sobi: Ovo su seksualni trendovi koji će biti apsolutni hit u 2022.

2. Bik

Bik je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Vole istraživati ​​svoja osjetila, pa je njihov seksualni apetit usko povezan sa zvukom, vidom, okusom, mirisom i dodirom. Za razliku od Ovnova, oni vole kada se stvari odvijaju polako pa bi bili oduševljeni da potroše mnogo vremena na predigru.

Ako je vaš partner Bik, očarat ćete ga romantičnom večerom, šlagom i čokoladom, svijećama, mirisnim uljima...

Ne zaboravite i na romantičnu glazbu. Pokušajte ih dodirivati ​​na različitim mjestima i na različite načine.

Bik ne voli lijenost, tako da uvijek održavajte vašu spavaću sobu urednom.

3. Blizanci

Blizance ćete opčarati ako želite seksualno eksperimentirati. Oni žive pod motom „Raznolikost je začin života“, a spremni su isprobati gotovo sve.

Jedino što Blizance odbija je monotonija, stoga se nemojte bojati. Njima također upravlja Merkur, planet komunikacije, pa su prljavi razgovori definitivno ono što morate probati s njima. Također vole igre uloga.

Blizanci vole da ih se sluša, pa ih pokušajte slušati dok razgovaraju i uspostavite kontakt očima. 

Veliki tjedni horoskop: Blizanci trebaju razmisliti o ulaganjima, a Škorpioni će stalno kritizirati
Veliki tjedni horoskop: Blizanci trebaju razmisliti o ulaganjima, a Škorpioni će stalno kritizirati

4. Rak

Intimnost je velika stvar za ove slatke, osjetljive vodene znakove. Rakovi se moraju osjećati sigurno prije nego što izađu iz svojih oklopa, a najbrži način za to je fizička blizina. Rakovima vlada Mjesec, planet emocija pa bi bilo dobro uključiti što više romantičnih gesti u vaš odnos. Ovaj znak voli maženje, grljenje, češkanje... 

Intimnost je važna za Raka. Zato s Rakom treba vremena. Lezite i gledajte jedno drugome u oči. Zapamtite da sve mora biti uzajamno. Svakako odvojite dosta vremena za obostrano zadovoljstvo. Također, vole oralni seks.

Ako osjete da ih ignorirate ili da niste više zainteresirani mogli bi vas odmah izbaciti iz svog života.

5. Lav

Lavovi su dramatični, pa kada je u pitanju seks, spavaća soba se brzo može pretvoriti u pozornicu. Oni obožavaju bit željeni. Mogli bi čak predložiti i snimanje seksa, jer ipak su oni 'filmske zvijezde.'

Pod vladavinom Sunca, Lavovi se osjećaju kao da se sve vrti oko njih. Neka se vaš Lav osjeća kao kralj/kraljica, a vi ćete biti nagrađeni.

Lavovi vole luksuzne spojeve i grandiozne iskaze naklonosti.  Ako ih barem malo povrijedite, bolje bježite!

6. Djevica

Djevice su apsolutno opsjednute seksom i stvarno uživaju u svakom njegovom trenutku. Oni su ipak senzualni zemaljski znakovi!

Pod upravom Merkura (planeta komunikacije), Djevice također vole razgovarati - pričajte s njima o seksu, eksperimentiranju i slično. Djevice vole detalje, pa se usredotočite na njih s puno predigre. 

Ono što kod Djevice mora bit tip top je higijena. Tako da obavezno pripazite na to. 

Jeste li dovoljno hrabri? Neke seksualne odluke bi svi parovi trebali donijeti u novoj godini
Jeste li dovoljno hrabri? Neke seksualne odluke bi svi parovi trebali donijeti u novoj godini

7. Vaga

Vagom vlada Venera, planet ljubavi i ljepote. U skladu s tim, Vage se prema svojim ljubavnicima odnose kao prema dragocjenim umjetničkim djelima. Vage obožavaju eleganciju i sofisticiranost. Vage su također vrlo vizualne osobe, pa će im se svidjeti luksuzno donje rublje ili prljavi ples.

Vage su poznate po svojoj avanturističkoj prirodi i u spavaćoj sobi. Osim toga, nemojte se iznenaditi ako žele naizmjence mijenjati uloge.

No najbrži put do srca Vage uvijek je kroz um. Čak i ako je netko savršen u krevetu, Vaga će se odmah isključiti ako nije misteriozan i zanimljiv.

8. Škorpion

U medicinskoj astrologiji Škorpioni vladaju spolnim organima, pa ne čudi da se smatraju jednim od najerotičnijih znakova Zodijaka. Energija Škorpiona kombinira strast s dubokom emocionalnom intimnošću, pa se nemojte čuditi ako se zalijepite za nekog Škorpiona poput magneta.

Škorpioni vole igru moći. Ne boje se istraživati ​​tabu teme, pa pokušajte biti nastrani sa svojim Škorpionom uz njihov pristanak. Idite na duge i burne oralne seanse, iznesite ih van ili dodajte seksualne igračke. Škorpione pobuđuju "tajne", stoga isprobajte vibrator s kojim ćete vi upravljati ili aplikacija.

Ali što god radili sa Škorpionom, morate imati osjećaj za to. Njemu seksualna napetost mora biti opipljiva.

9. Strijelac

Strijelci su istraživači, pa će njihova najveća uzbuđenja uvijek biti avanturistička. Strijelac na fizičku intimnost gleda kao na priliku za emocionalno otkriće i intelektualnu ekspanziju. Ovaj vatreni znak iznimno je uzbuđen na sve što ima naznaku opasnosti, stoga se nemojte iznenaditi ako vaš ljubavnik Strijelac voli javni seks - a i grupni seks.

No njima vrlo lako može postati dosadno - žele raditi sve i svašta, stoga im predložite novi seksualni položaj i vjerojatno će ga htjeti isprobati.

Najveći godišnji horoskop: Biku iz života odlazi nepotrebno, a Vodenjaci su na prekretnici...
Najveći godišnji horoskop: Biku iz života odlazi nepotrebno, a Vodenjaci su na prekretnici...

Strijelci su majstori zavođenja i odlični su u vođenju ljubavi, ali ih odbija klasični romantični seks. U seksu s njima uvijek ubacite nešto novo i vruće.

10. Jarac

Jarac je najambiciozniji znak Zodijaka, a njihov seksualni nagon nije iznimka. Ovi poduzetni zemljani znakovi ozbiljno shvaćaju vođenje ljubavi i očekuju da će i njihovi partneri. Žele imati bogat privatni život ispunjen s puno čudnih avantura, stoga se nemojte bojati pojačati strasti s Jarcem. 

Osim toga, oni vole preuzeti kontrolu pa nekad pokušajte eksperimentirati s igrom uloga. Osim toga, super su organizirani, pa je zakazani seks s njima uzbudljiv – cijeli će dan/tjedan razmišljati o vašem spoju za seks!

Ali ništa ih ne odbija više od nekoga tko priča, ali ne ispunjava.

11. Vodenjak

Vodenjacima je uvijek glava u oblacima. Ali kada je u pitanju seks, ovaj buntovni zračni znak ne boji se spustiti ju. Vodenjake pali sve što je u suprotnosti s društvenim konvencijama. Vole misterij, pa će dodavanje maske ili poveza za oči sigurno pojačati strasti.

Vodenjak je znak koji je povezan sa znanošću i tehnologijom, što znači da će vaš ljubavnik vjerojatno uživati ​​u seks igračkama, VR pornografiji i svim vrstama naprava. 

Vašeg ljubavnika Vodenjaka mogao bi odbiti tradicionalni pristup seksu. Poput drugih zračnih znakova, vole raznolikost i mrze dosadu.

12. Ribe

Ribe su vrlo duhovne i empatične, pobuđuju ih istraživanja izvan ovoga svijeta, stoga svakako istražite i dodajte čitanje tarota ili zajedničku meditaciju kako biste postigli tu intuitivnu vezu. Osim toga, Ribe vole seks pod tušom i u kadi. 

Kreativne Ribe su umjetnici i pjesnici, tako da vole emocionalni, intimni seks. Svi ovi vodeni znakovi su osjećajni. 

U konačnici, Ribe su znatiželjne duše, pa je zapravo jedino što ih odbija bezobrazluk. Sve dok ste fleksibilni i otvorenog uma, Ribe će rado plivati ​​u vašem smjeru, piše Cosmopolitan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'