Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Veliki tjedni horoskop: Bika će razveseliti ljubavna poruka, a Blizancima je moguća povišica

Veliki tjedni horoskop: Bika će razveseliti ljubavna poruka, a Blizancima je moguća povišica

Venera u znaku Lava čini vas privlačnima i omogućuje da s lakoćom zavodite. Mogli biste pronaći srodnu dušu, objaviti zaruke ili planirati vjenčanje

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4. 

Posao - Raspolagat ćete s važnim informacijama, što će pomoći da situaciju držite pod kontrolom i povučete ispravan potez. No pazite se neiskrenih suradnika i onih koji vam rade iza leđa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Slobodnim Ovnovima zvijezde obećavaju nova poznanstva, od kojih će jedno biti posebno zanimljivo. Osvojit će vas netko za koga nikad ne biste rekli da je vaš tip. Bračni odnosi se poboljšavaju pa će biti više romantike između vas i voljenog.

Zdravlje - Nećete imati razloga za brigu. Najavite rat kilogramima ili se odvažite na prestanak pušenja. Osjet ćete navalu optimizma pa ćete kupovati novu odjeću i dotjerivati se.

To ni sami sebi ne žele priznati: Ovo su najveće neugodne tajne svih horoskopskih znakova
To ni sami sebi ne žele priznati: Ovo su najveće neugodne tajne svih horoskopskih znakova

Najbolji dan: 2.srpnja

Najlošiji dan: 7. srpnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Tjedan je pogodan za javne nastupe i traženje pomoći i usluga. Bit ćete omiljeni, šarmirat ćete poslovne partnere i uglavnom dobivati ono što zatražite. Moguć je češći rad na terenu ili putovanja.

Ljubav - Osamljene će razveseliti ljubavna poruka. Ne odugovlačite s odgovorom. Brakom vezani Bikovi neće uspjeti izbjeći poneku svađu, no nakon svake će uslijediti pomirba. Od idućeg tjedna mnogo toga rješavat će se u vašu korist.

Zdravlje - Vašem zdravlju ne prijete poremećaji. Sitnije neugodnosti bit će vezane uz grlo pa izbjegavajte gazirana pića. Mogli biste nabaviti kućnu spravu za tjelovježbu, ali pazite se ozljeda.

Najbolji dan: 3. srpnja

Najlošiji dan: 5. srpnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Imat ćete snagu i ambiciju koja će vas nezaustavljivo voditi prema vrhu. Istaknuta intuicija zaštitit će vas od pogrešnih odluka. Moguća je i povišica ili povrat duga kojeg već jako dugo očekujete.

Ljubav - Ono što započne u ozračju prijateljskog odnosa, pretvorit će se u nešto više. No ne žurite. Osjetite li da vas je dotična osoba zainteresirala, nastojte je bolje upoznati.

Zdravlje - Povećana tjelesna aktivnost pokazat će se idealnim načinom za održavanje dobre linije. Imat ćete odličnu koncentraciju pa ćete jako dobro pamtiti.

Najbolji dan: 6. srpnja

Najlošiji dan: 8. srpnja

Rak 22. 6. - 22. 7. 

Posao - Rak će krenut silovito prema naprijed. Pravi je trenutak za napredovanje. Spremni ste uloviti se u koštac s problemima ili pojedincima koji nisu ispunili dana obećanja.

Ljubav - Venera u Lavu pokazatelj je naglih odluka vezanih za osjećaje. Bit ćete tašti, ali i željni dominacije nad partnerovim životom. Kamen smutnje bit će ljubomora, iako nepotrebna. Partner vas voli i to vam dokazuje svojim djelima, ako već ne riječima.

Zdravlje - Više ćete brinuti o sebi i svom izgledu pa ne čudi što će mnogi među vama intenzivnije vježbati, ne bi li se napokon riješili prekomjernih kilograma. Ovo ljeto zablistat ćete u novoj formi.

Najbolji dan: 7. srpnja

Najlošiji dan: 4. srpnja

Lav 23. 7.- 22. 8. 

Posao - Nećete biti zadovoljni kolegijalnošću nekih ljudi i činit će vam se da se morate odricati zbog drugih, a bez prigodne naknade. Do vas će dopirati tajne informacije koje čuvajte od drugih.

Ljubav - Venera u vašem znaku čini vas privlačnima i omogućuje da s lakoćom zavodite. Mogli biste pronaći srodnu dušu, objaviti zaruke ili planirati vjenčanje. Samci su na pragu nove veze, no nemojte u ničemu brzati. Samo polako!

Zdravlje - Nova frizura istaknut će sve vaše prednosti i priskrbiti vam brojne komplimente. U sjajnoj ste formi, no promjene raspoloženja nećete izbjeći. Treba vam što više zabave i druženja.

Najbolji dan: 2. srpnja

Najlošiji dan: 5. srpnja

Djevica 23. 8. - 22. 9. 

Posao - Vaša će blizina djelovati poticajno na druge ljude, a najbolje od sebe dat ćete u timskom radu. Imat ćete smisla za detalje i biti odlične koncentracije. Imat ćete skladne odnose s kolegama i šefovima.

Ljubav - Imat ćete zanimljivo iskustvo s bivšom ljubavi. Bit ćete skloni tajnim ljubavnim radnjama i skrivati ih od okoline. Možda ćete biti nevjerni, no pazite se posljedica. Samci, osoba koja vam se sviđa je teško osvojiva, ali nemojte odustati.

Provjerite jeste li među njima: Ova četiri horoskopska znaka bit će najsretniji u srpnju
Provjerite jeste li među njima: Ova četiri horoskopska znaka bit će najsretniji u srpnju

Zdravlje - Nemate strpljenja za sve ono što vas prije nije smetalo. Zdravlje vam je osjetljivo, nemate dovoljno energije pa vas umaraju poslovna i obiteljska zbivanja. Neki se brinu za bolesnog člana uže obitelji.

Najbolji dan: 3. srpnja

Najlošiji dan: 8. srpnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Pratit će vas pogreške u komunikacijskom kanalu, neočekivana zbivanja na putovanjima ili u poslovanju s inozemstvom. Pazite da ne padnete u nemilost šefa koji će biti nepravedan prema vama.

Ljubav - Da biste iskoristili ljubavne mogućnosti, zauzmite odgovarajući stav i zadržite dosljednost. Ovo se najviše odnosi na one koji prolaze kroz razdoblje krize. U ovom tjednu puno toga možete staviti na svoje mjesto, osobito ako se više potrudite oko partnera.

Zdravlja - Duševni mir nastojat ćete pronaći meditacijom i opuštanjem. Vježbe disanja pokazat će se učinkovitim načinom za otklanjanje nervoze, ali i nesanice.

Najbolji dan: 6. srpnja

Najlošiji dan: 4. srpnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11. 

Posao – Bit ćete zadovoljni učinkom i rezultatima. Mogli biste odgoditi jedan poslovni projekt ili čekati rješenje nekih administrativnih ili kadrovskih pitanja, koji bi se u ovom tjednu mogli realizirati.

Ljubav - Romantična druženja udvoje samo će vas površno ispunjavati. Potreban vam je izazov, netko ili nešto za što se morate izboriti. Nemate strpljenja za partnerove mušice, ali ni vi niste savršeni. Samci, mogli biste nekog upoznati putem društvenih mreža.

Zdravlje - Prepustit ćete se brizi i strahovima. U svemu ćete vidjeti samo loše strane te svojim pesimizmom postati idealna meta raznim psihosomatskim tegobama. Od idućeg tjedna bit ćete puno bolje.

Najbolji dan: 8. srpnja

Najlošiji dan: 6. srpnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - U središtu pozornosti bit će financije i novčana isplativost nekih projekata. Morat ćete se prilagoditi restrikciji i skromnoj profesionalnoj realizaciji. Sjajno su vam aspektirani poslovi s inozemstvom.

Ljubav - Planeti vam omogućuju da učvrstite vezu i otklonite razlike u pogledima na život. Neki će upoznati osobu koja je iz drugog grada ili države. Osjetit ćete da vas povezuju duboke spone uzajamnosti i razumijevanja.

Zdravlje - Povoljno je vrijeme za sve vrste kozmetičkih zahvata. Promjena frizure ili nabavka novog komada odjeće, bit će sjajan način za podizanje samopouzdanja.

Najbolji dan: 6. srpnja

Najlošiji dan: 7. srpnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Zapreke u napretku mogle bi vam nametati starije osobe, autoriteti, ali i vi sami, svojom nedosljednošću. Netko će pokušati osporiti vaš rad, ali mu vi to nećete dopustiti.

Ljubav - Smanjite utjecaj drugih na svoj privatni život. Unatoč pritiscima i povremenom udaljavanju, duh zajedništva i smisao za ustupke pokazat će svu snagu vašeg odnosa. Ako ste sami, od idućeg tjedna otvaraju vam se mnogo bolje prilike i situacije.

Zdravlje - Intenzivna tjelesna aktivnost izvući će vas iz letargičnog raspoloženja. Želučani problemi mogli bi nastati zbog vaše pojačane izloženosti stresnim situacijama.

Najbolji dan: 3. srpnja

Najlošiji dan: 8. srpnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2. 

Posao - Više vjerujte u sebe i ne potiskujte svoje ambicije – vrijeme je da i drugi vide vaše prave kvalitete. Oni koji su nezaposleni, mogli bi se zaposliti. Možda to neće biti posao u struci, no svejedno će vas veseliti.

Ljubav - Granica između privlačnosti i odbojnosti, bit će tanka. Ne pripazite li, dijelit će vas korak od prekida odnosa. Partner je osjetljiv, a vi ga gnjavite ljubomorom. Popustite malo i dajte prednost kvalitetnom dijalogu.

Zdravlje - U stresnom ste razdoblju koje prilično iscrpljuje vaše energetske zalihe. Morat ćete biti dostupni mnogim ljudima, a i ukućani će se previše oslanjati na vas. Umorni ste.

Najbolji dan: 5. srpnja

Najlošiji dan: 3. srpnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao – I ovaj tjedan vas prati povoljan Merkurov utjecaj kojeg iskoristite za proboj na poslovnoj sceni. Dani su stvoreni za pisanje, skladanje, slikanje, glumu i sve oblike kreativnog izričaja.

Ljubav – Naklonjeni planeti iz znaka Raka pospješuju vaše izglede u bračnoj komunikaciji, kao i mogućnost zanimljivih susreta i zabavnijeg društvenog života. Samci, nećete odoljeti nečijem pozivu za izlazak pa ste nadomak strastvenoj vezi.

Ne znate s kim bi na more? Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša dok je na odmoru
Ne znate s kim bi na more? Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša dok je na odmoru

Zdravlje - Dobro raspoloženje i optimističan pogled na život neće dopustiti nikakvim zdravstvenim tegobama da vam pokvare ove dane. Bit ćete odlično i dobro se zabavljati.

Najbolji dan: 8. srpnja

Najlošiji dan: 2. srpnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju