Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će imati probleme sa zdravljem, a Djevice česte svađe s ukućanima

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će imati probleme sa zdravljem, a Djevice česte svađe s ukućanima

Rakovi će ovoga tjedna biti omiljeni u društvu, dok će Lavovi sve očarati šarmom. Zvijezde nisu naklonjene Ribama. One će imati burne promjene i reorganizaciju na poslu, a i partner će im biti pod pritiskom

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Prepuni ste ideja za nove poslove pa ćete odlično surađivati s drugima. Komunicirat ćete s lakoćom, uspješno ostvarivati kontakte s ljudima koji žive udaljeno od vas. Vaše će vas kvalitete izdići iz prosjeka.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji horoskopski znakovi

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Ljubav - Tjedan pred vama ubrzat će zbivanja i naći ćete se okruženi mnoštvom ljudi i prijatelja. Za slobodne Ovnove je ovo idealna prilika da se izvuku iz vlastite mreže sramežljivosti i nesigurnosti i napokon drugima pokažu svoj šarm i privlačnost u punom sjaju.

Zdravlje - Puni ste energije i dinamični ste pa vas posvuda ima. Vaša druželjubivost i osmijeh na licu, bit će dokaz da se osjećate sjajno i da dobro odolijevate sezonskim boljkama.

Najbolji dan: 3. prosinca

Najlošiji dan: 27. studenoga

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Za vas dolaze bolji poslovni dani. Bolje ćete se informirati, izvući dobit iz poslovnog putovanja ili partnerstva. Pokušajte riješiti novčane probleme, kredite i ulaganja jer su vam u tom smjeru zvijezde sklone.

Ljubav - Što manje se izlažite riziku, izbjegavajte konfliktne situacije i ne igrajte se s partnerovim strpljenjem. Iako ste u boljem razdoblju u odnosu na prošle tjedne, još vrebaju nesporazumi. Bikovi samci bi se mogli zaljubiti u simpatičnu, elokventnu osobu.

Zdravlje - Zbog pada imuniteta mogli biste češće odlaziti na liječničke preglede. Čuvajte se prehlada i ne družite se s viroznim ljudima. Imate li problema s nesanicom, provjerite kvalitetu madraca na kojem spavate.

Najbolji dan: 27. studenoga

Najlošiji dan: 29. studenoga

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Bit će dana kad vam neće polaziti za rukom posvetiti se poslu, unatoč sve većem porastu obaveza, možda čak i onih neodgodive prirode. Brže ćete se umarati i gubiti koncentraciju pa će vam trebati češće stanke.

Ljubav - Bit ćete odlučni i spremni donijeti značajne odluke, bilo da je riječ o stabiliziranju postojećeg odnosa, ulasku u novu vezu ili sklapanju braka. Vezani Blizanci će se posvetiti odgoju djece, zajedničkim pothvatima s partnerom i kovanju planova za budućnost.

Zdravlje - Mogli biste promijeniti način odijevanja, frizuru ili vježbama poboljšati kondiciju. Brinut ćete o svom izgledu, no nemojte zanemariti znakove koje vam šalje vaše tijelo. Pripazite na prehranu, povećajte unos voća.

Najbolji dan: 28. studenoga

Najlošiji dan: 2. prosinca

Top 5 najzgodnijih horoskopskih znakova - prema stručnjacima
Top 5 najzgodnijih horoskopskih znakova - prema stručnjacima

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - U središtu pozornosti bit će kadrovska preraspodjela poslova te putovanja i odnosi s kolegama i šefovima. Neki od vas češće će biti na terenu, a šefovi vam davati vam više odgovornijih poslova.

Ljubav - Rakovi će samouvjereno krenuti u ostvarivanje osjećajnih ciljeva. Više se neće zamarati razmišljanjima što da čine ili samo priželjkivati strastvene dodire. Dapače, bit će inicijatori uzbudljivih ljubavnih susreta pa je nova veza na pomolu.

Zdravlje - Neke tegobe bit će razlogom odlasku liječniku, ali ste u odličnom razdoblju za sve oblike liječenja i terapija. Dobro raspoloženje bit će zaslužno za vašu omiljenost u društvu, gdje ćete se najradije opuštati.

Najbolji dan: 30. studenoga

Najlošiji dan: 3. prosinca

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Napuštate loše poslovno razdoblje koje vas je iscrpljivalo pa će vaši talenti i kreativni potencijali izaći na vidjelo. Planirate li kakav tečaj ili polagati vozački ispit, tjedan je stvoren za to. Bavite li se sportom, očekuju vas sjajni rezultati.

Ljubav - Blistat ćete šarmom koji će biti zamjetljiv suprotnom spolu. Susret početkom tjedna Lavovima donosi mogućnost da im se probude uspavani osjećaji. Nije isključena veza s osobom iz drugog grada ili susret sa starim znancem koji će biti više nego uzbuđujući.

Zdravlje - Od ovog tjedna očekuje vas poboljšanje zdravstvenih prilika, a neke tegobe koje su vas dugo mučile mogle bi se sasvim povući. Sportske aktivnosti omogućit će vam da održite vitku i privlačnu figuru.

Shots of a handsome man relaxing at the bar

Najbolji dan: 2. prosinca

Najlošiji dan: 28. studenoga

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Zbog nepovoljnog Marsa, poslovne aktivnosti zahtijevat će više opreza i pojačanu koncentraciju. Bit ćete rastreseni i brzopleti pa će vam trebati više vremena za ispunjavanje svakodnevnih obaveza i zadataka.

Ljubav - Svađe i problemi u odnosu s ukućanima i partnerom, prisilit će Djevice da pokažu sposobnost da se žrtvuju i prihvate stvari koje ne mogu promijeniti. Samo uz zrelo i odgovorno ponašanje možete kontrolirati brojna obiteljske i osjećajna zbivanja.

Zdravlje - Mogli biste osjetiti pad koncentracije i izraženiji psihički umor. Nepovoljni Mars i vladavina Strijelca prilično vas iscrpljuju, zato je potrebno da više vodite računa o sebi. Muče li vas neke tegobe, obratite se liječniku.

Najbolji dan: 27. studenoga

Najlošiji dan: 1. prosinca

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Zahvaljujući povoljnom Merkuru, bit ćete puni svježih ideja. Odlično ćete reagirati u nekim napetim i stresnim situacijama, šireći oko sebe mir i sklad. Putovanja i kontakti s inozemstvom, bit će iznimno plodni.

Ljubav - Planetarna kretanja obećavaju miran, ali ne i predvidljiv tjedan. O vama ovisi hoćete li živjeti povučeno, posvećeni samo poslu i prijateljima ili ćete se baciti u vrtlog dinamičnog društvenog života, uploviti u novu vezu ili barem igru zavođenja.

Zdravlje - Sve više ćete biti u pokretu i družiti se s ljudima, što će vam itekako odgovarati. Psihički će se Vage osjećati odlično, a i tjelesna forma im je odlična. Pravo je vrijeme za tjelovježbu ili skidanje viška kilograma.

Najbolji dan: 29. studenoga

Najlošiji dan: 2. prosinca

Što suprotni spol prvo primijeti na svakom znaku Zodijaka: Bik i Djevica su odani, Vage duhovite
Što suprotni spol prvo primijeti na svakom znaku Zodijaka: Bik i Djevica su odani, Vage duhovite

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Neki Škorpioni će pozitivno riješiti mirovinsko ili socijalno pitanje, ostvariti neke dugoročne projekte ili poboljšati poslovni status. Zablistat ćete u poslovima gdje se traži vještina komuniciranja i pregovaranja.

Ljubav - Planirate li brak, početak zajedničkog života ili majčinstvo, želje bi vam se mogle ostvariti. Vašem će šarmu biti teško odoljeti. Ako ste slobodni bit ćete zatrpani pozivima za izlaske, a nalazite li se u vezi, uživat ćete u partnerovoj pažnji.

Zdravlje - U odličnom ste razdoblju, što se vidi po vašem proljepšanom izgledu i dobrom raspoloženju. Ako ste i imali kakvih
zdravstvenih tegoba, na putu ste oporavka. Posvetite se sportu, imat ćete zavidnih rezultata.

Najbolji dan: 1. prosinca

Najlošiji dan: 28. studenoga

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Merkur, Sunce i Venera u vašem znaku ojačat će vam koncentraciju, učiniti vas snalažljivima, brzima i spretnima. Sada je pravo vrijeme da pokušate napredovati ili da pokrete svoj privatni posao.

Ljubav - Upoznajte svoje osjećaje i bolje raspoloženi pronađite novi smisao u životu koji vodite. Okolina će na vama opaziti poboljšanje u obliku optimističnijeg pogleda na život. Mogli biste flertovati s osobom koja živi u inozemstvu – očekujte susret!

Zdravlje - Iskoristite naklonjene zvijezde za poboljšanje kondicije, dijetu ili uljepšavanje. Zbog Merkura koji je u vašem znaku bit ćete raspoloženiji i manje umorni, a sve više željni izlazaka, zabave i uzbuđenja.

Najbolji dan: 3 .prosinca

Najlošiji dan: 30. studenoga

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Osmjelit ćete se i poduzimati riskantne poteze, ali to nije preporučljivo činiti bez da ste prethodno pomno i smireno analizirali vaše poduhvate. Živcirat će vas što se neki poslovi ne odvijaju kako treba.

Ljubav - Zvijezde će potencirati ostvarenje tajnih veza, neizvjesnost i interes prema zauzetoj osobi koja može iskoristiti vašu dobronamjernost. Takve situacije na svojoj koži najviše će osjetiti Jarci skloni osjećajnom lutanju i eksperimentiranju.

Zdravlje - Pravilna prehrana i redovito uzimanje vitamina ojačat će vas od prehlada, iscrpljenja i stresa. Vodite računa o svom zdravlju jer ste u vrlo osjetljivom razdoblju koje vas može neugodno iznenaditi raznim simptomima.

Najbolji dan: 27. studenoga

Najlošiji dan: 3. prosinca

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Ponovno ćete biti u punoj radnoj formi. Neće vam promaknuti niti najsitniji detalji koji bi se mogli pokazati ključnima prilikom rješavanja problema, a odluke ćete donositi tek nakon marljivog prikupljanja informacija.

Ljubav - U predivnom ste razdoblju za zaljubljivanje i ulazak u novu vezu, koja će se mnogima dogoditi baš ovog tjedna. Ako ste u vezi, sve ste bliži odluci da se vjenčate, dok će oni u braku biti bliski s partnerom i više mu ugađati.

Zdravlje - Od ovog tjedna osjećat ćete se mnogo bolje nego proteklih. Vraća vam se dobro raspoloženje, a pesimizam i sumnje ostaju iza vas. Najviše energije Vodenjaci će utrošiti na njegu bolesnog člana obitelji.

Najbolji dan: 29. studenoga

Najlošiji dan: 27. studenoga

Jeste li među njima? Ovo su 3 najpametnija znaka Zodijaka
Jeste li među njima? Ovo su 3 najpametnija znaka Zodijaka

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Burne promjene, reorganizacija i emotivniji odnos s kolegama mogli bi vas izmoriti. Nemojte preuzimati previše odgovornosti na sebe. Povucite se dok poslovna situacija ne bude zrela za konkretnije poteze.

Ljubav - Vaš partner će živjeti pod pritiskom, mučit će ga razni problemi, među kojima i zdravstveni. Manje mislite na sebe – sada ste potrebniji drugoj strani. Trebali biste izbjegavati rizik i intrige i biti iskreni prema sebi, a zatim i prema voljenoj osobi.

Zdravlje - Fizička kondicija Riba bit će dobra, ali će psihički sve više posustajati. Odjednom će vam napor biti stvari koje
vas dosad nisu smetale, a osobito će međuljudski odnosi biti faktor vašeg najvećeg iscrpljenja.

Najbolji dan: 1. prosinca

Najlošiji dan: 30. studenoga

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'
PROBLEMI S VELIČINOM

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'

Ukrajinka tvrdi da su joj njezine velike grudi broj 30 HH cijeli život stvarale probleme. U školi su ju maltretirali, ne može vježbati osnovne kardio vježbe, a umjesto da bude učiteljica radi putem interneta

Dnevni horoskop za petak 26. travnja: Ovan dobiva priliku sa simpatijom, Ribe trebaju odmor
KAKAV VAS DAN OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 26. travnja: Ovan dobiva priliku sa simpatijom, Ribe trebaju odmor

Pročitajte dnevni horoskop za petak 26. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Prijatelji s povlasticama su posebna kategorija ljubavnika, evo koja pravila treba odrediti
DA SVE BUDE DOBRO

Prijatelji s povlasticama su posebna kategorija ljubavnika, evo koja pravila treba odrediti

U nekim slučajevima ljudi pristaju na ovakve odnose u nadi da će se druga strana u njih zaljubiti. Važno je da imate isti cilj, jer ako imate na umu različite ideje mogli bi se javiti problemi