Obavijesti

Lifestyle

Komentari 22

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će rasplamsati stare strasti dok će Strijelac imati dodatnu zaradu

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će  rasplamsati stare strasti dok će Strijelac imati dodatnu zaradu

Rak bi mogao osjetiti pad radne energije i entuzijazma. Škorpion treba biti na oprezu kada su posrijedi nove veze i simpatije, a Djevica treba pripaziti na lošu cirkulaciju

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Vladavina Ovna poticat će vas na stalnu, neumornu akciju. Primijetit ćete da i svakodnevne situacije iziskuju više energije nego inače, no svojom snalažljivošću sami ćete si krčiti put uspjehu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Venera u znaku Bika pokazatelj je skladne komunikacije, pomirenja i romantične korespondencije. Nije isključena platonska zaljubljenost i obnavljanje odnosa iz prošlosti. Ponovno ćete osjetiti strast prema izvjesnoj osobi koja vam je mnogo značila.

Zdravlje - Dijeta mršavljenja u vrijeme vladavine vašeg znaka dat će odlične rezultate. Bit ćete dovoljno uporni i motivirani, a vaša druželjubivost činit će vas omiljenima među ljudima. No pazite se ozljeda i stresa!

Očekuju ih uspjeh i novac: Ovim znakovima Zodijaka u proljeće će zvijezde biti jako naklonjene
Očekuju ih uspjeh i novac: Ovim znakovima Zodijaka u proljeće će zvijezde biti jako naklonjene

Najbolji dan:22. ožujka

Najlošiji dan: 20. ožujka

Bik 21. 4. - 21. 5. 

Posao - Koncentracija će vam biti promjenjivog karaktera, kao i radna motivacija. Biku će nedostajat odlučnosti i organizacijskih vještina, a i u neke ćete se ljude razočarati. No znat ćete isplivati iz problema.

Ljubav - Vezanima će se popraviti odnos s partnerom, a stare strasti se rasplamsati. Više ćete uživati u zajedničkim trenucima i intenzivnije pomišljati na neke nove ljubavne mogućnosti, primjerice brak, zaruke ili prinovu. Samci će uživati nečiju naklonost.

Zdravlje - Osjetit ćete da vam sve više odgovaraju mir i tišina i da na taj način najbolje obnavljate svoju energiju. Pripazite na imunitet koji vam je u padu. Bilo bi dobro da se opskrbite kvalitetnim multivitaminima.

Najbolji dan: 24 ožujka

Najlošiji dan: 19. ožujka

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Mnogo je ljudi uključeno u vaše planove, od roditelja do ljubavnog partnera. Izvjesno je da ćete neke od planova morati ostvariti u partnerstvu i da će takva suradnja biti uspješnija od samostalnih pothvata.

Ljubav - Blizanci nisu spremni mijenjati sebe i analizirati svoje postupke, riječi i djela. Skloniji ste osuditi partnerovo ponašanje, čeprkati po njegovoj prošlosti i ponašati se uvrijeđeno. Ne donosite odluke jer ćete požaliti. Od idućeg tjedna sve kreće nabolje.

I Supermanu će pronaći manu: Znakovi Zodijaka koji od svojih partnera žele samo savršenstvo
I Supermanu će pronaći manu: Znakovi Zodijaka koji od svojih partnera žele samo savršenstvo

Zdravlje - Puni ste optimizma, iako ponekad oscilirate u raspoloženjima. Lako vas je uvrijediti jer ste preosjetljivi. Zdravlje će vam biti dobro jer energije imate dovoljno, no pokušajte se više opuštati i dobro zabavljati.

Najbolji dan: 19. ožujka

Najlošiji dan: 21. ožujka

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Rak bi mogao osjetiti pad radne energije i entuzijazma. Mnoge stvari rješavat ćete u posljednji trenutak i naravno tako potrošiti mnogo više živaca i energije, nego da ste ih obavili na vrijeme.

Ljubav - Vladavina Ovna pravi vam probleme u odnosu s partnerom. No ipak, svemu najviše kumuje vaša poslovna preokupiranost pa vaš partner može pomisliti da gubite zanimanje za njega. Opuštenim razgovorom raspršite sve njegove sumnje i dvojbe.

Zdravlje - U nepovoljnom ste razdoblju pa povedite više brige o sebi. Nemojte zanemarivati simptome, osobito ako traju već dulje vrijeme. Skloniji ste raznim upalama, temperaturama i virozama. Treba vam odmora!

Najbolji dan: 20. ožujka

Najlošiji dan: 22. ožujka

Lav 23. 7.- 22. 8. 

Posao - Lav će imati jasnu viziju onoga što želite postići, a znat ćete i kojim putem krenuti. Ništa vam neće biti teško učiniti kako biste postigli cilj. Bit ćete marljivi i pouzdani pa je moguće i napredovanje.

Ljubav - Ispravno ćete razgraničavati dobro od lošeg, nećete srljati i gubiti ljubavne bitke. Osjećat ćete se voljeno i to će vam omogućiti da nesputano uživate u svakom trenutku provedenom s osobom do koje vam je stalo. Nekima je moguća veza preko interneta!

Zdravlje - U odličnom ste razdoblju pa se tegobe koje su vas mučile sada povlače. Više ćete raditi na sebi, uređivati se, posjećivati solarije, kozmetičarske i frizerske salone. Svi će primijetiti da lijepo izgledate.

Najbolji dan: 23. ožujka

Najlošiji dan: 25. ožujka

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Mogli biste rješavati pitanja nasljedstva i obiteljske imovine, što se neće odvijati na željeni način ili će izostati očekivana potpora članova obitelji. Na radnom ste mjestu izloženi nečijim kritikama.

Ljubav - Osobe do čijeg mišljenja držite, primjerice vaši roditelji ili bliski prijatelji, usprotivit će se vašem ljubavnom odabiru. Ovaj put nećete moći olako odmahnuti rukom i nastaviti po svome. Htjeli vi to ili ne, razmišljat ćete o njihovim riječima.

Zdravlje - Djevica treba pripaziti na lošu cirkulaciju i područje nogu, godit će vam toplo – hladne kupke u slanoj vodi. Mogli biste imati probavnih tegoba, žgaravicu ili nadutost pa je bitno što i kako i koliko jedete.

Najbolji dan: 24. ožujka

Najlošiji dan: 20. ožujka

Vaga 23. 9. - 22. 10. 

Posao - Planeti će vas iznenaditi neočekivanim zapletima i odgodama. Radite li s ljudima, pripremite se da ćete često morati razgovarati s napornim, nezadovoljnim pojedincima koji će se upravo vama obraćati za savjet.

Ljubav - Iznenadit ćete partnera burnim reakcijama. Bit ćete izloženi snažnom utjecaju jednog člana obitelji, koji bi mogao narušavati vašu osjećajnu ravnotežu i upletati se u vaš odnos s voljenom osobom. Samci, osoba koju simpatizirate zasad je nedostupna!

Zdravlje - Povećani unos vitamina i svakodnevno vježbanje, dat će vam snage za sve napore. No pripazite na sebe jer ste u osjetljivom razdoblju, skloni raznim zdravstvenim poremećajima. Neki među vama su jako iscrpljeni.

Najbolji dan: 19. ožujka

Najlošiji dan: 23. ožujka

Škorpion 23. 10. - 21. 11. 

Posao - Bit će vam lakše ako isplanirate svaki novi radni dan, zapisujete važne podatke i vodite računa o obavezama prema drugim ljudima. Pokažete li se odgovornim radnikom, uspjeh i priznanja neće izostati.

Ljubav - Bit ćete rastrzani između javnog života i mirnog obiteljskog utočišta. Budite na oprezu kada su posrijedi nove veze i simpatije, posebice ako biste flertom mogli ugroziti svoj ugled ili izgubiti nešto što vam je drago. Samci će se u nekoga zaljubiti.

Zdravlje - Ako ste dosad bili nemarni prema svojem zdravlju, to će se sad promijeniti. Više ćete brinuti o sebi i češće odlaziti liječnicima i obavljati razne pretrage. Spavate li loše, provjerite kvalitetu svoga ležaja.

Najbolji dan: 20. ožujka

Najlošiji dan: 25. ožujka

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Strijelac bi mogao ostvariti dodatnu zaradu od kreativnog rada, primjerice od pisanja, plesa, crtanja, dizajna i sl. Bit ćete iznimno vješti u komunikaciji, a vaša idejna rješenja dobit će pohvale od šefova.

Ljubav - Moguće su razmirice partnerom, nezadovoljstvo obiteljskom situacijom, osobito s djecom i roditeljima. Izdržite, jer od idućeg tjedna ulazite u manje stresno razdoblje, pa će svađe s ukućanima jenjavati i cijela će obitelj biti spremnija surađivati.

Zdravlje - Spremni ste vrijedno vježbati, raditi na sebi, učiniti svoj život kvalitetnijim, što će se vidjeti i na vašem proljepšanom izgledu. U odličnom ste razdoblju pa s lakoćom podnosite sve izazove svakodnevice.

Najbolji dan: 22. ožujka

Najlošiji dan: 21. ožujka

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Moguće je da ćete sudjelovati u nekim novim, vrlo zahtjevnim i opsežnim projektima koji će zahtijevati prekovremeni rad ili putovanje u inozemstvo. Nerijetko ćete se s posla kući vraćati iscrpljeni.

Ljubav - Ako ste u vezi sa zauzetom osobom ili ste se našli u ljubavnom trokutu, odlučit ćete srediti situaciju. U vama će dozrjeti neke odluke, iako ih možda još nećete provesti u djelo. Neka vam osnovni kriterij bude vaša osobna sreća i dobrobit.

Nije im za vjerovati: 5 znakova Zodijaka koji će vam 'zabiti nož u leđa' bez puno razmišljanja
Nije im za vjerovati: 5 znakova Zodijaka koji će vam 'zabiti nož u leđa' bez puno razmišljanja

Zdravlje - Bit ćete skloni ozljedama ili padovima, osobito bavite li se sportom ili obavljate teže fizičke poslove. Čuvajte se iscrpljenja i pretjerivanja bilo koje vrste. Podložni ste virozama i visokim temperaturama!

Najbolji dan: 24. ožujka

Najlošiji dan: 22. ožujka

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - S manje napora ostvarit ćete svoje ciljeve. Imat ćete odličnu koncentraciju, s lakoćom rješavati i najzahtjevnije radne zadatke. Neki od vas mogli bi održati predavanje pred većom skupinom ljudi.

storyeditor/2023-03-06/dreamstime_m_43205030.jpg

Ljubav - Zanimljive osjećajne kontakte mogli biste ostvariti putem internet pričaonica, na putovanju, seminarima, tečajevima. Bračni život će vam se poboljšati. Davat ćete mnogo, ali i očekivati od partnera da vam uzvrati s podjednakim žarom i osjećajima.

Zdravlje - Dobro ćete podnositi tjelesne napore, koji će vam pomoći da razbistrite um i poboljšate koncentraciju. Mnogo ćete se kretati i raditi na svojoj kondiciji. Aktivan društveni život pridonijet će odličnom raspoloženju.

Najbolji dan: 19. ožujka

Najlošiji dan: 25. ožujka

Ribe 19. 2. - 20. 3. 

Posao - Vaši će poslovni ciljevi biti usuglašeni s onima financijske prirode. Prihvaćat ćete sve ponude koje će biti odgovarajuće plaćene, pa i one koje su možda ispod vaše razine znanja i vještina.

Ljubav - Vaši će zavodnički talenti biti istaknuti. Šaputat ćete nježne riječi, zavoditi pogledima i dodirima, pisati romantične i intrigantne poruke i mailove, i poduzeti baš sve kako biste osvojili osobu koja vam se uvukla u misli. U tome ćete imati uspjeha.

Zdravlje - Bit ćete raspoloženi i skloni uživanju u dobroj hrani i zabavi. Nećete osjećati umor pa ćete po cijele dane biti aktivni. Planeti će vas činiti raspoloženom osobom koja se zna zabavljati.

Najbolji dan: 21. ožujka

Najlošiji dan: 19. ožujka

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': SAZNALI DA SU ROĐENI NA ISTI DAN...JE LI TO SUDBINA?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Prijete nam snijeg i mraz! Evo što trebate učiniti kako bi biljke spasili od niskih temperatura
TEMPERATURNI ŠOK

Prijete nam snijeg i mraz! Evo što trebate učiniti kako bi biljke spasili od niskih temperatura

Promjena vremena posebno teško pada biljkama. Jučer su bile gotovo ljetne temperature, dok su se danas vratile zimske hladnoće - a prijete nam snijeg i mraz. Donosimo nekoliko savjeta kako zaštititi svoje biljke
Dnevni horoskop za srijedu 17. travnja: Blizanac se boji ljubavi, a Rak će susresti srodnu dušu
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

Dnevni horoskop za srijedu 17. travnja: Blizanac se boji ljubavi, a Rak će susresti srodnu dušu

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje