Obavijesti

Lifestyle

Komentari 119

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će riješiti probleme na poslu, a Ribe dobiti šansu kod simpatije

Veliki tjedni horoskop: Bikovi će riješiti probleme na poslu, a Ribe dobiti šansu kod simpatije

Lav će produbiti jedan platonski odnos, Rakovi bi se trebali čuvati ozljeda i nezgoda, a Blizancima se smiješi ljubavna sreća koju će ostvariti na putovanju, nekom seminaru ili u novom društvu

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Planeti će Ovnove jako podupirati pa su pred njima dani dobrih prilika i sretnog razvoja događaja. Vaša osobnost poništava profesionalnu distancu i krutost – problemima pristupate otvoreno i izravno.

Ljubav - U intenzivnom ste razdoblju davanja i primanja pa u ljubavi možete postići puno. Venera vas mazi povoljnim prilikama i udvaranjima, ali nemojte dosađivati simpatiji analiziranjem njenih osjećaja prema vama. Budite prirodni i ne stvarajte probleme tamo gdje ih nema.

Zdravlje - Osim manjih teškoća s koncentracijom i zaboravljivosti, većih tegoba nećete imati. Bit ćete iznimno druželjubivi i otvoreni za nova prijateljstva pa će vas nova poznanstva puniti optimizmom.

POGLEDAJTE VIDEO: Roditelji djeci namještaju horoskopske znakove

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Najbolji dan: 1. svibnja

Najlošiji dan: 3. svibnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Znat ćete se nametnuti i istaknuti, a samopouzdanje i želja za djelovanjem poticat će vas na povećane napore. Sretni obrati pomoći će vam da riješite poslovne probleme koji vas opterećuju.

Ljubav - Razvijajte svoje osjećaje, budite osjetljivi na potrebe i želje partnera i djece – svojoj ćete obitelji dati novu dimenziju. Bikovi samci, s dobrim zvjezdanim utjecajima najbolje što mogu učiniti je da se odluče osvojiti osobu do koje im je stalo.

Zdravlje - Bit ćete zadovoljni poslovnim zbivanjima i nešto boljom financijskom situacijom, što će i biti razlog vašeg dobrog raspoloženja. Manje tegobe mogli bi imati rođeni u travnju, dok su ostali odličnog zdravlja.

Najbolji dan: 30. travnja

Najlošiji dan: 5. svibnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Povećava se mogućnost zabune, lažnih obećanja, zastoja u komunikaciji. Budite više na oprezu. Radite svoj posao najbolje što možete i nikom ne otkrivajte svoje planove. Neke kolege mogu vas razočarati.

Ljubav - Samci, smiješi vam se ljubavna sreća koju možete ostvariti na putovanju, nekom seminaru ili u novom društvu. Venera u vašem znaku pridonijela je vašem proljepšanom izgledu i naglasila vaš šarm, pa oko vas ima mnogo udvarača.

Zdravlje - I dalje ste u osjetljivom razdoblju. Često ćete mijenjati raspoloženja i biti tugaljivi bez nekog posebnog razloga. Zbog kroničnih tegoba Blizanci će posjetiti liječnika koji će im možda promijeniti dosadašnju terapiju.

Retrogradni Merkur posebno će pogoditi 4 znaka - evo kome se prošlost vraća na vrata od 21.4.
Retrogradni Merkur posebno će pogoditi 4 znaka - evo kome se prošlost vraća na vrata od 21.4.

Najbolji dan: 2. svibnja

Najlošiji dan: 1. svibnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Bolje ćete se snalaziti u individualnim poslovima u kojima ćete biti prepušteni sami sebi, dok će timski rad, osobito onaj s mlađim kolegama, nametati ograničenja i zahtijevati od vas nužne prilagodbe.

Ljubav - Bit ćete neobjektivni, zaokupljeni sobom i tako zanemariti partnera. Uključite ga u svoje planove, pokažite mu što osjećate. Rakovi samci, niste li emotivno spremni za trajniji odnos, kratko vrijeme samoće bit će vam od veće koristi nego površna veza.

Zdravlje - Sunce u vama naklonjenom Biku daruje vam vitalnost i izdržljivost, no Mars vas izlaže iscrpljenjima i stresnim situacijama. Nastojte živjeti što urednije, više spavajte i zdravije se hranite. Čuvajte se ozljeda i nezgoda.

Najbolji dan: 6. svibnja

Najlošiji dan: 4. svibnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Vaše će sposobnosti biti istaknute, osobito kreativni potencijali, a konkurencija u vidu ambicioznih tjerat će vas da
budete još bolji. Primijetite li da zastajete za njima, svim snagama ćete prionuti na rad.

storyeditor/2023-03-06/dreamstime_m_43205030.jpg

Ljubav - Slobodni, potražite društvo, prijatelje ili posredstvom njih upoznajte nova lica. Možda ćete produbiti jedan platonski odnos. Lavovi vezani brakom odlično će se razumjeti s partnerom, iako potkraj tjedna jedna laž može postati uzrokom nesporazuma.

Zdravlje - Vaša vesela i optimistična priroda u potpunosti će doći do izražaja. Bit ćete druželjubivi, mnogo izlaziti, a mlađi voditi buran noćni život. No pripazite na svoj imunitet, a moguća je i prehlada ili viroza.

Najbolji dan: 3. svibnja

Najlošiji dan: 5. svibnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Ako ste u važnoj poslovnoj fazi, planeti će vam pomoći u postizanju izvrsnih rezultata. Očekujete li rezultate iz inozemstva ili rješenje molbe za posao i to će se riješiti prema vašim očekivanjima.

Ljubav - Ako ste u braku pronađite pravu mjeru u svemu, a jake osjećaje i konfuzne misli podijelite s bliskom osobom. Dajte partneru šansu da dokaže svoja obećanja i dobre namjere. Nemojte biti zlopamtilo. Povoljan Merkur Djevicama pruža priliku da sve izglade otvorenim razgovorom.

Zdravlje - U odličnom ste razdoblju pa ste jako aktivni i djelujete na mnogo strana. Privlače vas putovanja, ali i rad na sebi
pa će neki krenuti putem duhovnosti. Koža lica i tijela mogla bi vam biti osjetljiva.

Najbolji dan: 30. travnja

Najlošiji dan: 2. svibnja

Što horoskopski znakovi nikada neće priznati: Blizanci da krše obećanja, Jarac da je usamljen
Što horoskopski znakovi nikada neće priznati: Blizanci da krše obećanja, Jarac da je usamljen

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Mogući su nesporazumi, ali s vašom lukavošću i taktiziranjem uspjet ćete smiriti pritiske. Vaše dobro postavljanje u kriznoj situaciji, ojačat će vam samopouzdanje. Nekim Vagama će se značajno popraviti financijska situacija.

Ljubav - Znalački ćete se postaviti u svakoj situaciji, riješiti bilo kakav nesporazum i svom braku ili vezi dati novu snagu i vrijednost. Mudro ćete apsolvirati prošla iskustva i primijeniti ih na sadašnju situaciju, kako se ono loše ne bi više ponavljalo.

Zdravlje - Morat ćete pojačano voditi brigu o sebi i nastojati se što manje iscrpljivati. Najviše vas vreba poslovni stres i previše rada, no potkraj tjedna osjetit ćete poboljšanje. Dotad pripazite na probavu i živce.

Najbolji dan: 2. svibnja

Najlošiji dan: 30. travnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Retrogradni Merkur je krivac za napeto razdoblje u kojem se nalazite i koje možete prebroditi samosvladavanjem i objektivnošću. Naučite surađivati s ljudima oko sebe, slušajte što govore.

Ljubav - U vezama neće nedostajati tolerancije, no nemojte dopustiti da vas muče sumnje koje bi vas mogle nagnati da utjehu tražite drugdje. Nekima Škorpionima je moguća ljubav na daljinu, odnosno poznanstvo putem interneta.

Zdravlje - Često ćete se osjećati tjeskobno ili napeti pa će sportske aktivnosti pridonijeti otpuštanju stresa. Više boravite na svježem zraku i šećite se. Od većih tegoba čuva vas naklonjeni Mars u Raku.

Najbolji dan: 6. lipnja

Najlošiji dan: 4. svibnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Neki Strijelci će planirati nove poslovne projekte, ali računajte na kašnjenja i iznevjerene dogovore. Samo dobrom organizacijom možete izbjeći poslovne zamke. Potkraj tjedna bit će bolje.

Ljubav - Imajte na umu da u ovom tjednu nećete moći imati tajni. Ma što radili, vaši će postupci izaći na vidjelo i naći se na udaru komentara onih koji vas poznaju. Uplovite li u tajnu pustolovinu ili ljubavni trokut, nastojite se višestruko zaštititi.

Zdravlje - Mogli biste obavljati razne pretrage ili dobiti nove lijekove koji će biti učinkovitiji nego prijašnji. Radite li posao na
strojevima, pazite se ozljeda. Dani su odlični za kozmetičke tretmane i uljepšavanja.

Najbolji dan: 3. svibnja

Najlošiji dan: 1. svibnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Ovo će vam povoljno razdoblje širom otvoriti vrata – možda će to biti novi posao ili važno poslovno putovanje. Pobirete lovorike za raniji rad, dobit ćete priznanja ili pohvale za dosad učinjeno.

Ljubav - Ostvarit ćete čvrsto prijateljstvo u ljubavnoj vezi, a partner će vam često biti nadomjestak za prijatelje. Pružat će vam mnogo, zasipati vas ljubavlju i pažnjom. Ako ste sami, ne propuštajte izlaske i zabave jer su velike šanse da nekog upoznate.

Zdravlje - U odličnom ste razdoblju, puni energije i dobrog raspoloženja. Okrenuti ste vanjskim zbivanjima, druženjima, sportu ili putovanjima. Također, za Jarčevo dobro raspoloženje zaslužne su i pozitivne ljubavne promjene.

Najbolji dan: 30. travnja

Najlošiji dan: 2. svibnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Iako bi tračevi mogli utjecati na napetu radnu atmosferu, profesionalnim odnosom i mirnoćom Vodenjaci će spriječiti njihovo širenje. Budite oprezni s novčanim posudbama i obiteljskim poslovima.

Ljubav - Pripremite se na dinamičan tjedan u kojem neće nedostajati prilika za poznanstva. Mogli biste upoznati osobu koja odlično kotira u poslovnom svijetu pa će vas izvoditi na skupa mjesta, kupovati darove i iskazivati vam iskrenu pažnju i simpatiju.

Zdravlje - U stresnom ste razdoblju pa je dobro da više brinete o sebi. Ljudi će vas iscrpljivati pa pazite s kime se družite. Osamite se pokoji put, tek toliko da se priberete i energetski ispunite. Odmor vam je potreban.

Retrogradni Merkur u Biku: Evo kako utječe na svaki znak, sada nije vrijeme za nove projekte
Retrogradni Merkur u Biku: Evo kako utječe na svaki znak, sada nije vrijeme za nove projekte

Najbolji dan: 3. svibnja

Najlošiji dan: 1. svibnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Razvijajte svoju kreativnost, vratite se starom hobiju, a radite li s djecom ili grupama ljudi, unesite sebe u posao i uživajte. Okružite li se naklonjenim suradnicima i poslovnim partnerima, odlično ćete se nadopunjavati.

Ljubav - Odnosi između pojedinih članova obitelji pogađat će vas više nego što bi trebalo. Morat ćete pomiriti različite stavove oko obiteljskog posla, novca ili zajedničke imovine. Od idućeg tjedna povećavaju se vaše šanse kod osobe u koju ste zaljubljeni.

Zdravlje - Počet ćete se bolje osjećati pa će vam se vratiti unutarnji mir. Energija vam je u porastu pa su dani odlični za
bavljenje sportom, osobito ako vam je cilj malo smršavjeti. Ribama je ovo idealno vrijeme u kojem će lako istesati liniju.

Najbolji dan: 5. svibnja

Najlošiji dan: 1. svibnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume
Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja
ŠTO VAS OČEKUJE ZA 1. MAJ

Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje