Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Veliki tjedni horoskop: Blizanci se neće moći opustiti, a Vage će imati problema u komunikaciji

Veliki tjedni horoskop: Blizanci se neće moći opustiti, a Vage će imati problema u komunikaciji

Zauzeti Lavovi će biti zaokupljeni planiranjem budućnosti, rješavanjem stambenog pitanja, a moguće i pokretanjem zajedničkog posla. Rakovi ulaze u osjetljivo razdoblje u kojem bi im zdravlje moglo biti poljuljano

VIDEO

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao - Napravite analizu dosadašnjih uspješnih i neuspješnih poteza pa ćete znati gdje najviše griješite. Kraća putovanja, trgovina i komunikacije i dalje su najuspješnija područja vaših djelovanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Planiraju djecu prema horoskopskom znaku

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Izlasci, zabave i druženja s prijateljima obilježit će tjedan. Slobodni će uživati jer će biti u situaciji da biraju, a ne da oni budu izabrani. No pripazite da od silnog biranja ne propustite baš one najbolje prilike koje bi vam najviše odgovarale.

Zdravlje - Unatoč boležljivosti i padu energije, vedrina i optimizam neće Ovnu dopustiti da upadnete u tužno raspoloženje. No pripazite se pojačanoj sklonosti virusnim infekcijama, a neke bi mogao mučiti dugotrajan kašalj.

Najbolji dan: 5. veljače

Najlošiji dan: 2. veljače

Bik 21.4.  - 21.5.

Posao - Imat ćete istančan osjećaj za vrijeme, prostor i ljude s kojima surađujete. Očekujte i povoljan razvoj na području financija, čemu razlog može biti širenje obima poslova ili ranija ulaganja.

Ljubav - Bikove očekuju nova poznanstva koja bi mogla prerasti u nešto više. Opustite se i nemojte bježati od vezivanja. Ako ste u stalnoj ljubavnoj vezi, bit ćete zadovoljni svojim životom. Zajednički trenuci bit će ispunjeni opuštenošću, ali ne i dosadom.

Zdravlje - Mars je u vama naklonjenom Jarcu pa popuštaju stres i pritisci. Bit ćete opušteniji i bezbrižniji pa ćete se i zdravstveno bolje osjećati. Ako ste bolovali od gripe ili neke viroze, brzo ćete se oporaviti.

Najbolji dan: 29. siječnja

Najlošiji dan: 1. veljače

Nisu svi znakovi za duge veze: Ovan odlazi kad nestane strasti, a Jarac neće oprostiti nevjeru
Nisu svi znakovi za duge veze: Ovan odlazi kad nestane strasti, a Jarac neće oprostiti nevjeru

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Najbolje je da u poslu ništa ne pokušavate mijenjati. Okolnosti nisu na vašoj strani i skloni ste pogriješiti. Nemojte se previše glasno boriti za svoja prava, misleći da vas svi podržavaju.

Ljubav - Ne morate se previše zabrinjavati ako vas snađu prolazne napetosti koje će prouzročiti Venera. Na njen ćete se nemir brzo naviknuti, a poneka obiteljska svađa bit će dobar trening - tek toliko da se previše ne uljuljkate u idilu.

Zdravlje - Nemirni i nervozni, Blizanci će se teško opuštati. Negativnu energiju najbolje ćete odstraniti baveći se nekim borilačkim i sportom. Stariji pripadnici znaka od ovog tjedna će se bolje osjećati i biti sve bliže ozdravljenju.

Najbolji dan: 30. siječnja

Najlošiji dan: 4. veljače

Jeste li već bili žrtve njihovih obmana? Znakovi horoskopa koji najbolje i najlakše lažu
Jeste li već bili žrtve njihovih obmana? Znakovi horoskopa koji najbolje i najlakše lažu

Rak 22.6.  - 22.7.

Posao - Kontrolirajte troškove, pazite s računima i dokumentima. Pratit će vas lošija koncentracija i nervoza. Mogući su administrativni i novčani problemi, sukobi sa zakonom, parnice ili gubljenje važnih dokumenta.

Ljubav - Proživljavat će ugodne trenutke s partnerom, ali uz povremene svađe. Zasmetat će vam njegova poslovna zauzetost, ali uz malo truda i zavodljivog šarma vrlo lako biste mu mogli pokazati kako ljubav uvijek zaslužuje biti na prvom mjestu.

Zdravlje - Ulazite u vrlo osjetljivo razdoblje u kojem bi vam zdravlje moglo biti itekako poljuljano. Previše ćete izgarati na poslu i u međuljudskim odnosima pa je stres vaš najveći neprijatelj. Rakovi, čuvajte osjetljivu probavu!

Najbolji dan: 2. veljače

Najlošiji dan: 31. siječnja

Lav 23.7.- 22.8.

Posao - Odnosi sa suradnicima bit će uspješni, a mnogi od vas mogli bi proširiti opseg poslovanja. Dovršit ćete zaostale poslove, u trku rješavati iskrsnule probleme i u svakom trenutku biti svima na usluzi.

Ljubav - Zauzeti će biti zaokupljeni planiranjem budućnosti, rješavanjem stambenog pitanja, a moguće i pokretanjem zajedničkog posla. Moći ćete se osloniti na partnera i ako krećete na poslovni put, stručno usavršavanje ili specijalizaciju u drugi grad.

Zdravlje - Lavovi se ne bi trebali zatvarati u kuću. Boravak na svježem zraku će vam iznimno goditi, čak iako su vani niske temperature zraka.  Sjajno raspoloženi, tjedan ćete provesti baveći se raznim aktivnostima.

Najbolji dan: 5. veljače

Najlošiji dan: 1. veljače

Prepoznajte kada nešto 'mute': Kako zavode znakovi Zodijaka
Prepoznajte kada nešto 'mute': Kako zavode znakovi Zodijaka

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Uspješno ćete izlaziti na kraj s neprilikama, administrativnim zavrzlamama ili kratkim rokovima. Prva dekada će prosperirati u kreativnim poslovima, diplomaciji, izdavaštvu, trgovini i komunikacijama.

Ljubav - Iskrsnut će stari problemi, ali sada nećete moći pobjeći ili zatvoriti oči. Morat ćete donijeti važne odluke. Kad jednom odlučite, nemojte više vagati i sumnjati u svoj izbor. Konkretno, može vam se dogoditi da birate između stare i nove ljubavi.

Zdravlje - Osjetit ćete veliko poboljšanje i to prvenstveno u vidu boljeg raspoloženja i porasta energije. Mars i Merkur u naklonjenom znaku Jarca, bit će zaslužni za vitalnost Djevica pa će dobro podnositi napore.

Najbolji dan: 30. siječnja

Najlošiji dan: 3. veljače

Vaga 23.9. - 22.10.

Dreamstime

Posao - Računajte na oštriji odnos s autoritetima, što bi moglo biti izazvano vašim neumjerenim ponašanjem i svadljivošću. Poslovne zadatke izvršavajte korektno pa vam neće imati nitko ništa prigovoriti.

Ljubav - S partnerom ćete zajedničkim snagama rješavati financijske i stambene probleme. No nedostajat će vam dobre komunikacije, a kamen spoticanja bit će obiteljski problemi i financije. Uspijete li riješiti barem dio problema i mir u kuću brže će se vratiti.

Zdravlje - Obavite liječnički pregled koji već neko vrijeme odgađate. Jednom kad ga skinete s dnevnog reda, osjetit ćete veliko olakšanje. Pripazite na unutarnje organe, osobito jetru i žuč. Vage bi trebale izbjegavati masnu hranu. 

Najbolji dan: 5. veljače

Najlošiji dan: 30. siječnja

Omiljeni provod za svaki znak: Ovan će na večeru, a Rak tračati
Omiljeni provod za svaki znak: Ovan će na večeru, a Rak tračati

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Vaša kreativnost ugodno će iznenaditi mnoge, a poslovna učinkovitost oduševiti šefove. Neće vam smetati napori jer prilike koje vam se sada pružaju, bit će one koje će odrediti daljnji tijek vaše karijere.

Ljubav - Ljubavna veza ili brak će Škorpionu ući u fazu preporoda. Bitno je da svoj odnos očuvate od svoje ljubomore. Čak i kada će naizgled sve biti u najboljem redu, sjetit ćete se svojih prijašnjih loših iskustava i početi misliti da bi se tako nešto opet moglo dogoditi.

Zdravlje - Još ste u osjetljivom razdoblju, no sada ste ojačani pozitivnim utjecajem Marsa i Merkura pa ćete imati više energije. Iz dana u dan osjećat ćete se sve bolje, no nemojte pretjerivati u alkoholu i hrani.

Najbolji dan: 3. veljače

Najlošiji dan: 1. veljače

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Nadređena osoba mogla bi vam ponuditi bolje radno mjesto, uvjerena da pokazujete kvalitete za takvu dužnost. No čak i ako formalno ne napredujete, bit ćete cijenjeni od strane kolega.

Ljubav - Ulazite u bolje razdoblje. Bit ćete prožeti potrebom da volite, ali isto tako i da pružite ljubav. Slobodni bi se mogli naći u vrtlogu strasti, dok će se vezani zaželjeti aktivnijeg društvenog života i u to će svim snagama pokušati uvesti i partnera.

Zdravlje - Strijelcima će se zdravlje od ovog tjedna napokon početi poboljšavati, a taj će zdravstveni napredak naviše osjetiti rođeni u studenome. Malu sjenu na vaše inače odlično raspoloženje bacat će prolazni ljubavni problemi.

Najbolji dan: 5. veljače

Najlošiji dan: 2. veljače

Sve tajne drevnog horoskopa Inka i Azteka: Koji znakovi su 'zle sile' a koji 'uspavane zmije'
Sve tajne drevnog horoskopa Inka i Azteka: Koji znakovi su 'zle sile' a koji 'uspavane zmije'

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Merkur u vašem znaku podignut će razinu vaše snalažljivosti, kreativnosti i radišnosti. Korištenje intuicije u poslu, bit će vaš saveznik. Bavite li se javnim poslom, steći ćete istomišljenike.

Ljubav - Zvijezde su na vašoj strani, no jedinu smetnju čini Mars u vašem znaku. Zbog ovog planeta Jarci bi mogli pokvariti ljubavnu vezu koja puno obećava. Zato je bitno da s ničim ne brzate, osobito ako se radi o odnosu koji je tek na svojim začetcima.

Zdravlje - Mars i Merkur su u vašem znaku pa ćete biti borbeniji i energičniji. Bit ćete iznimno komunikativni i društveni, no istodobno i neumjereni pa vas sklonost raznim porocima mogu stajati dobra zdravlja.

Najbolji dan: 30. siječnja

Najlošiji dan: 5. veljače

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao - Na radnom mjestu bit ćete samozatajni i distancirani. Više će vam odgovarati rad u sjeni i izbjegavat ćete preuzimanje odgovornosti. Klonit ćete se svađa ili tračeva, a probleme rješavati mirno.

Ljubav - Počet ćete rješavati nataložene osjećajne dvojbe. Krenut ćete u veliku akciju čišćenja i koliko god se pritom namučili, nećete požaliti. Ako ste shvatili da vaša dugogodišnja veza nema budućnosti, izvjesno je da ćete krenuti dalje sami, svojim putem.

Zdravlje - Morat ćete više pripaziti na svoje zdravlje jer postoje tendencije da vam se zahuktaju kronične bolesti. Vodenjaci će biti  skloni neveselim mislima i preuveličavati rješive probleme. Treba vam što više opuštanja.

Najbolji dan: 1. veljače

Najlošiji dan: 30. siječanj

Što svaki znak traži u partneru? Ovan neovisnost, Bik udvaranje dok su Vagi važni fini maniri
Što svaki znak traži u partneru? Ovan neovisnost, Bik udvaranje dok su Vagi važni fini maniri

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Dobar Merkurov utjecaj naglašavat će vaše ambicije. Izvjesna je potpora starijih ljudi, kao i odlični rezultati u pothvatima vezanim uz trgovinu, posredništvo, modu, farmaciju i zdravlje.

Ljubav - Bit će vas posvuda pa će vaš skitničarski duh biti razlogom što ćete zanemariti obaveze. Ribe u braku osjetit će potrebu da prodube bliskost s partnerom. Shvatiti ćete da je strast nešto što se uz malo mašte i dobre volje uvijek može iznova probuditi.

Zdravlje - Ribe će tegobe nagnati da više brinu o sebi, posjete liječnika i obave preglede. Mnogi će se odlučiti za dijetu, zdravije se hraniti i više vježbati, svjesni da su u posljednje vrijeme sebe jako zanemarili.

Najbolji dan: 4. veljače

Najlošiji dan: 31. siječnja

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA 'DOMA IZ BAJKE'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje