Obavijesti

Lifestyle

Komentari 44

Veliki tjedni horoskop: Lava čeka ljubavni preokret, a Vaga će imati problema sa zdravljem

Veliki tjedni horoskop: Lava čeka ljubavni preokret, a Vaga će imati problema sa zdravljem

Škorpion će osjetiti potrebu za širenjem znanja, Ovan bi se mogao opako zaljubiti, a Vodenjaka možda čeka nešto novo na poslovnom planu, moguće da će ga šef prebaci na novo radno mjesto.

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao

Pobuniti ćete se protiv autoriteta pa pripremite uvjerljive argumente u svoju obranu. Nemojte se prihvaćati rasprava! Mirnim tonom ćete pridobiti i one koji vam inače ne pokazuju svoju naklonost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Stvari koje donose sreću 00:31

Ljubav

Vaše će srce početi brže kucati u blizini privlačne osobe, koja će na vas ostaviti upečatljiv dojam. Završite li u njenom zagrljaju, bit će to ono o čemu ste sanjali. Ako ste u vezi, partner bi mogao izraziti želju za zajedničkim životom, brakom.

Zdravlje

Kondicija će vam biti jako dobra pa će vam goditi bilo kakvo kretanje i fizički rad. No psihički ste još uvijek napeti, zbog čega možete imati glavobolje. Bolji razvoj ljubavne situacije mogao bi vas oraspoložiti.

Najbolji dan: 1. srpnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao

Merkur u Raku pomagat će vam u donošenju odluka ili suradnjama. Neki će nakratko biti udaljeni od matične tvrtke. Možda ćete svoje radne zadatke obavljati u drugom gradu, odnosno biti na "terenu".

Ovi horoskopski znakovi ljube se bolje od drugih: Slažete se?
Ovi horoskopski znakovi ljube se bolje od drugih: Slažete se?

Ljubav

Imate li ozbiljnu vezu, mogli biste osjetiti impuls za odvajanjem od roditelja i započinjanjem samostalnog život s vašim partnerom. Mnogi će se vašoj odluci čuditi, no samo ćete vi znati da je to odluka vašeg srca i da je baš radi toga ispravna.

Zdravlje

Previše se živcirate pa to može biti jedan od razloga da se lošije osjećate. Ne izlazite na jako sunce i ne bavite se riskantnim sportovima. Živite što mirnije možete jer je to najbolji način sa očuvate energiju.

Najbolji dan: 25. lipnja

Najlošiji dan: 28. lipnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao

Raspolagat ćete pravim informacijama u pravom trenutku, biti svestrani i dobro informirani, što će šefovi primjećivati. Zarade će vam se početi popravljati, a moguć je i premještaj na bolje radnom mjesto.

Ljubav

Iskoristite svaku priliku za zabavu ili izlazak s partnerom. Okolina će vam biti naklonjena, a osoba suprotnog spola koja vam je prirasla srcu, osjećat će se podređeno u vašoj prisutnosti. Samci, okrenite se oko sebe, uredite se, izađite nekamo.

Zdravlje

Shvatit ćete da ste u posljednje vrijeme pretjerivali s kaloričnom hranom a iz prehrane, barem privremeno, izbacite kolače i slatkiše. Zdravlje će vam biti jako dobro, no moguće su promjene raspoloženja.

Najbolji dan: 26. lipnja

Najlošiji dan: 1. srpnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao

Zahvaljujući Merkuru u vašem znaku postat ćete izravniji i učinkovitiji. Možete učiniti mnogo, posebno nadoknađujući ranije propušteno - sada su okolnosti zrele za promjene !

Ljubav

Ljubavni počeci odisat će ozbiljnošću. Stabilnost i trajnost emocija pa i doza odgovornosti, bit će neka vrsta imperativa. Ovo se osobito odnosi na one koji su u vezi pa neće biti neobično ako vas partner zaprosi i predloži zajednički život.

Zdravlje

Većih tegoba ne bi smjelo biti, no osjećate unutarnji pritisak i nemir. U vama se nagomilalo mnogo negativne energije pa je izbacite tjelovježbom, žustrim hodom ili većom društvenom aktivnošću.

Najbolji dan: 29. lipnja

Najlošiji dan: 27. lipnja

storyeditor/2023-03-06/dreamstime_m_43205030.jpg

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Poslovna zbivanja u ovom tjednu, bit će osnovni izvor stresa i živciranja. Radit ćete mnogo, rokovi će vas pritiskati, a s nadređenima i radnim kolegama nećete se baš najbolje slagati.

Ljubav

U vašem braku nestat će svađa i rasprava. Ovo je za vas tjedan obnavljanja strasti, velikih pomirenja i novih početaka. Samci će pokazati zrelost i temeljitost u svojim ljubavnim odlukama i potrebama. Bezbolno ćete prekinuti vezu koja vas zamara.

Tamne strane svakog znaka: Evo tko nikada ne dijeli hranu s drugima, a tko zamara pričom
Tamne strane svakog znaka: Evo tko nikada ne dijeli hranu s drugima, a tko zamara pričom

Zdravlje

Doći će do malog poboljšanja. Osjećat ćete se bolje i više uživati u aktivnom načinu života. Najviše vas živciraju planovi koji se ne ostvaruju – budite strpljivi jer ni to neće vječno trajati.

Najbolji dan: 1. srpnja

Najlošiji dan: 30. lipnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao

Planetarni poredak navješćuje uspješnost i u poslovima vezanima uz medije, uslužne djelatnosti i općenito intelektualni rad. Pripremite se na to da će vaš posao iziskivati i psihofizičke napore.

Ljubav

Ako vam je veza u krizi, iznenadni i neplanirani susret bit će dovoljan da zapali iskru strasti te da se neočekivano nađete u zagrljaju druge osobe. Neki od vas mogli bi obnoviti staru vezu i uživati u ponovnom otkrivanju zaboravljenih strasti.

Zdravlje

Problemi s kožom mogli bi biti prouzročeni stresom ili nepravilnom prehranom. Izbjegavajte masnu hranu, čokoladu i slatkiše uopće. Koristila bi vam makrobiotička prehrana, ali i odmor te san.

Najbolji dan: 25. lipnja

Najlošiji dan: 1. srpnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao

Ovo će biti tjedan prolaznih teškoća. Okolnosti će testirati vašu odlučnost i izložiti vas povećanom opsegu svakodnevnih dužnosti. Prihvatite li ih kao izazov, probudit će se vaš poslovni duh i ambicije.

Ljubav

Pratit će vas ljubavna sreća, a osobito puni osjećajnog samopouzdanja bit ćete ako ste svježe zaljubljeni. Nekima od vas bi dugogodišnji prijatelj mogao početi sve više značiti, pa će vas iznenaditi dubina osjećaja i obostrane simpatije.

Zdravlje

Napetost će se odraziti na ukočenim leđima. Stručna masaža bit će najbolji način da se riješite boli. Osjećate li se tjeskobno, najbolje ćete se opustiti u svom društvu pa ne ignorirajte njihove pozive.

Najbolji dan: 27. lipnja

Najlošiji dan: 25. lipnja

3 najpametnija znaka Zodijaka: Evo koga je nemoguće prevariti, a i tko odmah vidi kakvi ste...
3 najpametnija znaka Zodijaka: Evo koga je nemoguće prevariti, a i tko odmah vidi kakvi ste...

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao

Osjetit ćete potrebu za širenjem znanja pa pohađajte tečajeve stranih jezika, računalstva i svega što vam može unaprijediti život. Bit ćete nevjerojatno oštroumni, a koncentracija će vas besprijekorno služiti.

Ljubav

Slobodni će se naći u vrtlogu novih prilika, iako se može dogoditi da ostvarenje svojih ljubavnih snova i fantazija pronađu u zauzetoj osobi. U novim odnosima pokažite više tolerancije. Nemojte dopustiti da vas opterete tuđa mišljenja i očekivanja.

Zdravlje

Mogući su problemi s nesanicom, što će se negativno odraziti na vašu energiju i raspoloženje. Putovanja su vam odlično aspektirana, pa bi na vas jako dobro djelovalo da sad uzmete godišnji odmor i odete na more.

Najbolji dan: 28. lipnja

Najlošiji dan: 26. lipnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao

Naglašeno polje novca snažno će vas usmjeriti prema pitanjima vezanima uz kredite ili zarade. Nekima će napokon biti isplaćene zaostale plaće ili honorari, što će vas jako veseliti.

Ljubav

Pred samcima su prekrasne prilike i nove ljubavi, osobito kod rođenih u studenome. Odlazite li posjetiti simpatiju koja živi izvan granica domovine, doživjet ćete iznimne trenutke sreće i zadovoljstva koji će oživjeti sva vaša osjećajna osjetila.

Zdravlje

U odličnoj ste kondiciji, a vježbanje će vam predstavljati pravi užitak. Pravo je vrijeme za početak borbe sa suvišnim kilogramima. Boravite li na moru koristit će vam plivanje, osobito ako vas često bole leđa.

Najbolji dan: 1. srpnja

Najlošiji dan: 29. lipnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao

Sve manje će vas uznemirivati ili zanimati politika tvrtke za koju radite. Pronaći ćete ispunjenje u osobnim preokupacijama i interesima, no intenzivan poslovni tempo i stres ipak nameću drukčiji ritam.

Ljubav

U partneru ćete tražiti krivca za svoje nezadovoljstvo i pad osjećajnog entuzijazma. Povećana je mogućnost bračnih razmirica. Suprotna strana mogla bi vas naljutiti svojim ponašanjem, a pritom nećete biti svjesni koliko ste i vi nju uvrijedili.

Zdravlje

Mogli bi se javiti problemi s grlom ili sinusima. Kako biste se zaštitili, nosite odjeću primjerenu vremenskim uvjetima. Nemojte dopustiti da se preznojavate. Psihički umor pokušajte odagnati B - vitaminima.

Najbolji dan: 25. lipnja

Najlošiji dan: 30. lipnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao

Poslovna zbivanja bit će prilično raznovrsna i raznolika. Često ćete u isto vrijeme morati obaviti nekoliko poslova pa će vam manjkati vremena. Šefovi bi vas mogli prebaciti na novo radno mjesto.

Ljubav

Zauzeti će od partnera očekivati mnogo prostora i slobode. Ne izađe li vam druga strana ususret i počne vam prigovarati izlaske s prijateljima, pobunit ćete se i započeti svađu. Samci će imati sreće u osvajanju, a nova veza bit će puna strasti.

Zdravlje

Nespretni ste i rastreseni, zbog čega ćete biti podložni padovima i ozljedama. Izbjegavajte zahtjevne fizičke aktivnosti. No psihički ćete biti odlično, čemu uzrok mogu biti lijepa ljubavna zbivanja.

Najbolji dan: 26. lipnja

Najlošiji dan: 28. lipnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao

Dobit ćete priliku iskazati svoje kreativne potencijale. Razdoblje je povoljno za poslove vezane uz estradu, modu, književnost ili marketing. Mnogo radite i iscrpljujete se, no postižete odlične rezultate!

Ljubav

Naklonjeni planeti obdarit će vas ljubavnom srećom. U razdoblju ste stjecanja novih ljubavi, bračnih ponuda i moguće trudnoće, osobito rođeni u veljači. I društveni život vam se pojačava pa ćete biti rado viđena osoba na mnogim zabavama.

Zdravlje

Redovita tjelesna aktivnost i pravilna prehrana pomoći će vam da ostanete u dobroj formi. Trebate li obaviti kakvu operaciju, vrijeme je odlično za to jer će oporavak biti kratak, a i rana će brzo zacijeliti.

Najbolji dan: 30. lipnja

Najlošiji dan: 25. lipnja

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...