Obavijesti

Lifestyle

Komentari 38

Veliki tjedni horoskop: Lavu se smiješi zanimljivo poznanstvo, a Jarci se trebaju baviti sportom

Veliki tjedni horoskop: Lavu se smiješi zanimljivo poznanstvo, a Jarci se trebaju baviti sportom

Blizanci će biti otvoreni prema novim iskustvima, dok će Rakovi krivo tumačiti partnerove riječi i postupke. Škorpioni su poslovno u naponu snage, a Vodenjaci će pokazati svoju snalažljivost

VIDEO

Ovan 21.3 - 20.4.

Posao - Financijska situacija naglo će vam se poboljšati pa biste mogli zaraditi više nego što ste planirali. Nezaposleni bi mogli pronaći prihvatljiv posao putem elektronskih medija, oglasa ili prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: Poslovni horoskop

Pokretanje videa...

01:39

Ljubav - Pred vama je poznanstvo s osobom koja će vas na samom početku oduševiti smislom za humor i komunikativnošću. Odnos će se brzo razviti u nešto dublje. Ovnovi koji su u braku će biti izuzetno bliski s partnerom koji će vam pružati zaštitu i oslonac.

Zdravlje - Odvojite svaki dan barem sat vremena za uživanje u dobroj knjizi ili filmu. Zdravlje će vam biti dobro, no nemojte pretjerivati s tjelesnim naprezanjima. Osjetljivijim pripadnicima ovog znaka moguće su nesanice.

Najbolji dan: 16. svibnja

Najlošiji dan: 19. svibnja

Bik 21.4.  - 21.5.

Posao - Bit će prihvatljivih mogućnosti za promjenu posla, no ipak budite strpljivi i ne brzajte. U pregovorima će vam nedostajati diplomacije - poradite na tome. Neke greške uočit ćete prekasno.

Ljubav - Bikovi će biti nepovjerljivi prema partneru pa će mu prigovarati zbog najbezazlenijih sitnica. To će biti dobar pokazatelj da vam treba malo samoće i vremena za razmišljanje o budućnosti vaše veze. Samcima se smiješi poznanstvo u krugu prijatelja.

Zdravlje - Sunce u vašem znaku psihofizički će vas ojačati pa ćete odlično podnositi bilo kakve napore. Bit ćete odlično koncentrirani na sve što radite pa će vašem oštrom zapažanju malo toga moći promaknuti.

Najbolji dan: 20. svibnja

Najlošiji dan: 5. svibnja

Zbog njih vas susjedi sljedeći dan 'čudno' gledaju: Znakovi horoskopa najglasniji u seksu
Zbog njih vas susjedi sljedeći dan 'čudno' gledaju: Znakovi horoskopa najglasniji u seksu

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Planirate li položiti ispite na fakultetu ili potražiti drugi posao, okolnosti će vam ići naruku. Sve kod vas kreće nabolje  jer će Merkur koji je u vašem znaku istaknuti vaše kvalitete i talente.

Ljubav - Bit ćete otvoreni prema novim iskustvima. Ništa vam neće biti teško ili problematično, a partner će cijeniti vašu poduzetnost i oslonac koji mu pružate. Blizanci koji nisu u vezi će znati što i koga žele, a vaša dosljednost osvojit će osobu do koje vam je stalo.

Zdravlje - Povlačit ćete se u sebe zbog zasićenosti vanjskim zbivanjima i nekim ljudima koji vam crpe energiju. Mogući su izraženiji zdravstveni problemi, koji će zahtijevati odlazak liječniku i obavljanje pretraga.

Najbolji dan: 21. svibnja

Najlošiji dan: 16. svibnja

Šest horoskopskih znakova koji će izaći s vama, a onda vam se više neće javljati na poruke
Šest horoskopskih znakova koji će izaći s vama, a onda vam se više neće javljati na poruke

Rak 22.6.  - 22.7.

Posao - Pretrpani ste obvezama pa nećete stizati obaviti sve što se od vas očekuje. Kasnit ćete s rokovima, krivo ispunjavati formulare i zaboravljati na sastanke. Ne odbijajte pomoć kolega, trebat će vam.

Ljubav - Krivo ćete tumačiti partnerove riječi i postupke, a i sami ćete ga zbunjivati svojim prevrtljivim ponašanjem. No dobar Sunčev i Marsov utjecaj unosi više mira i stabilnosti u odnos, a posvađanim parovima pruža priliku za pomirenjima.

Zdravlje - Rakovima su izvjesni problemi s opstipacijom. Jedite što više žitarica i ostalih namirnica bogatih vlaknima. Posvećivat ćete mnogo pažnje svom izgledu i nećete žaliti novca uloženog u skupe kreme i kozmetičke tretmane. 

Najbolji dan: 15. svibnja

Najlošiji dan: 20. svibnja

Lav 23.7.- 22.8.

Posao - Sve vam kreće nabolje, a lakoća komuniciranja i šarm donijet će vam dodatne bodove. Lavovi će zasjati u zanimanjima koja podrazumijevaju kontakt s klijentima, objašnjavanje i pregovaranje.

Ljubav - Oplemenit ćete odnos s partnerom, znati na čemu ste i kamo usmjeriti energiju. Slobodni i zaljubljeni mogli bi stvoriti uvjete za novi osjećajni početak. Nekima se smiješi zanimljivo poznanstvo putem društvenih mreža.

Zdravlje - Osjetljivi živci bit će glavni uzrok svih zdravstvenih problema. Najbolje će vas opuštati boravak na svježem zraku i lagana tjelovježba. Ne zaboravite na druženja jer vam treba što više zabave i veselih ljudi.

Najbolji dan: 17. svibnja

Najlošiji dan: 21. svibnja

Horoskop otkriva: Svaki znak ima svoj razlog zbog kojeg mu najčešće propadaju veze
Horoskop otkriva: Svaki znak ima svoj razlog zbog kojeg mu najčešće propadaju veze

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Vremena će biti malo, a posla previše. Suradnici ponekad neće moći slijediti vaš brzi tempo, a i sami sebe ćete nemilosrdno iscrpljivati.  Moguće je putovanje u inozemstvo ili rad sa strancima.

Ljubav - Poslovne i novčane brige bacaju sjenu na inače povoljnu ljubavnu situaciju. Nemojte dopustiti da vas odvoje problemi koji su zajednički. Uspiju li spriječiti negativan utjecaj roditelja na svoj brak, Djevicama će se nastavit razdoblje osjećajnog sklada.

Zdravlje - Moguć je pad imuniteta ili povremen osjećaj slabosti popraćen vrtoglavicama. Provjerite krvni tlak i stanje vaše vratne kralježnice. Tjelesna će vas aktivnost najbolje opuštati i rješavati negativne energije.

Najbolji dan: 19. svibnja

Najlošiji dan: 18. svibnja

Dreamstime

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao - Originalnim idejama i prijedlozima osvojit ćete naklonost šefova pa nije isključeno da vam ukažu povjerenje uključivanjem u bitni projekt. Umjetnici i sportaši uživat će posebnu pozornost javnosti. 

Ljubav - Vaš će šarm biti fatalan za osobu koja neće imati hrabrosti otvoreno vam priznati svoje osjećaje. Morat ćete je polako osvajati i izbjegavati previše izravan pristup. Bračni će odnosi biti čvrsti i stabilni, dijelit ćete s partnerom iste interese.

Zdravlje - Prehlade i kašalj bit će prvi simptomi pada imuniteta. Vage bi trebale ojačati organizam uzimanjem vitamina. Nemojte preskakati obroke u želji da se riješite suvišnih kilograma nego se radije odreknite slatkiša i bijelog kruha.

Najbolji dan: 21. svibnja

Najlošiji dan: 20. svibnja

Koji poremećaj ličnosti imate prema svom znaku horoskopa?
Koji poremećaj ličnosti imate prema svom znaku horoskopa?

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Bez plana, zacrtanih ciljeva i provjere točnosti podataka naći ćete se u posvemašnjoj zbrci. Dobro se organizirajte, tako ćete doskočiti slaboj koncentraciji. No energični ste i znate što hoćete.

Ljubav - Na vidjelo izlaze razlike u karakterima i načinu razmišljanja. Partnerove reakcije bit će nervozne pa vam neće mnogo trebati da povisite glas i posvađate se. Ako ste u nekoga zaljubljeni, druga će vas strana izluđivati svojim prevrtljivim ponašanjem.

Zdravlje - U naponu ste snage, što biste trebali iskoristiti za intenzivni trening i dovođenje tijela u željenu formu. Trenutno Škorpioni psihički stagniraju pa nije isključen čest osjećaj umora. Nemojte uvečer do kasno gledati TV - program.

Najbolji dan: 15. svibnja

Najlošiji dan: 21. svibnja

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Moguće su kadrovske promjene i nova raspodjela poslova. Iako ćete biti pripremljeni na njih, ipak će vas iznenaditi. Surađivat ćete s novim kolegama, često mijenjati sredstvo, način i mjesto rada.

Ljubav - Prijeći ćete preko svega što vas je donedavno izbacivalo iz takta. Trudit ćete se unijeti mir i stabilnost u svoj brak. Ako ste u stabilnoj vezi, s partnerom ćete kovati mnoge planove. Kod Strijelaca bi mogla pasti odluka o vjenčanju, zajedničkom životu, kupnji stana.

Zdravlje - Tjedan je odličan za sve vas koji želite krenuti na dijetu – bit ćete dovoljno ustrajni da usvojite nov režim prehrane. Neki među vama obavljat će liječničke pretrage ili dobiti nove lijekove, odnosno terapiju. 

Najbolji dan: 16. svibnja

Najlošiji dan: 15. svibnja

Najgore svekrve po Zodijaku: Vesele se vašim svađama, a neke su zločeste zbog ljubomore
Najgore svekrve po Zodijaku: Vesele se vašim svađama, a neke su zločeste zbog ljubomore

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Isticat ćete se verbalnim kvalitetama i trgovačkim duhom. Bit ćete brzi u izvršenju zadataka i pokazivati snalažljivost u napetim situacijama. Nisu isključena češća putovanja ili terenski rad.

Ljubav - Slobodni Jarci će intenzivno nastojati pronaći partnera, a po svemu sudeći, to će im sigurno poći za rukom. Odnos s partnerom kreće u novom smjeru. Nazire se izlazak iz osjećajne krize, a kvaliteta seksualnog života bit će od najveće važnosti.

Zdravlje - Budući da ćete biti u sjajnoj kondiciji, nemojte izbjegavati sportske aktivnosti. Partija tenisa s prijateljima pokazat će se odličnim potezom, ali isto tako rolanje i vožnja biciklom koja će vam ojačati nožne mišiće.

Najbolji dan: 20. svibnja

Najlošiji dan: 16. svibnja

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao - Uživat ćete potporu okoline. Osobito su vam sklone žene, a poslovi vezani uz umjetnost, ljepotu, modu i dizajn donose uspjeh. Ležat će vam obrazovni, trgovački i komunikativni radni zadaci.

Ljubav - Sve će se početi događati preko noći. Doći će do pomirbe, zbližavanja i rješavanja nataloženih osjećajnih problema. Bit ćete energični i znati se nametnuti simpatiji koja će vas doživljavati osobom iz svojih ljubavnih maštanja.

Zdravlje - Zdravstvena situacija Vodenjaka uvelike će ovisiti o načinu na koji se odnose prema svom tijelu. Nemojte pretjerivati u slatkoj hrani, piću ili cigaretama. Mogli biste premalo spavati i noću dugo ostajati budni.

Najbolji dan: 18. svibnja

Najlošiji dan: 15. svibnja

Kako ih zapaliti: Ovnici gricnite uho i proći će je slatka jeza, a Vagu nježno uhvatite za guzu
Kako ih zapaliti: Ovnici gricnite uho i proći će je slatka jeza, a Vagu nježno uhvatite za guzu

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Morat ćete se pomiriti s činjenicom da stabilnost kojoj težite postaje sve neizvjesnija i prihvatiti novonastale okolnosti, koje vas nekim drugim putem vode do cilja. Mars u vašem znaku tjera vas na rad pa ste aktivni i poduzetni.

Ljubav - Dugotrajne veze naći će se na kušnji pa će se mnogi namučiti da zadrže partnera. Drugi bi mogli iskusiti zamke romansi i pustolovina zasnovanih samo na strasti. Kod zaljubljenih Riba šanse da ostvare vezu sve su veće.  

Zdravlje - Pazite kako započinjete svoj dan. Nemojte preskakati obroke, a posebnu pozornost usmjerite na zdrav i kvalitetan doručak. Mnogo radite i iscrpljujete se. Pazite da ne pretjerate jer ništa nije vrijedno vašeg zdravlja.

Najbolji dan: 15. svibnja

Najlošiji dan: 17. svibnja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje