Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

Veliki tjedni horoskop: Rakove čeka nova ljubav, a Vodenjak će biti zatrpan raznim poslovima

Veliki tjedni horoskop: Rakove čeka nova ljubav, a Vodenjak će biti zatrpan raznim poslovima

Bik će se rado družiti, izlaziti i komunicirati s ljudima. Pred Strijelcem su brojni prekidi i strasna mirenja. Ribama će se približit vrlo zavodljiva i dinamična osoba s kojom će uspostaviti odličnu komunikaciju

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Ovan će se uhvatite ukoštac s nagomilanim obavezama. Stalno će vam netko ili nešto kvariti planove i raspoloženje, pa ćete se nakon zahtjevnih dana vidno neraspoloženi vraćati kući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Gdje god se pojavili, primjećivat ćete pozornost pripadnika suprotnog spola. Svojom karizmom ostavljat ćete jak dojam na druge, pa će neki u nazočnosti jedne privlačne osobe teško odoljeti naletima strasti. U brakovima je sve više strasti i romantike.

Zdravlje - Planeti vas proljepšavaju i čini ljubaznijima, društvenijima. No zbog nepovoljnog Marsa skloni ste upalama, opeklinama i ozljedama pa je oprez nužan. Napeti obiteljski odnosi odnose vam mnogo energije.

Najbolji dan: 7. svibnja

Najlošiji dan: 9. svibnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Pretpostavljeni će vam davati više posla, a dobro ćete se snalaziti i sa zamršenim zadacima. Počet ćete dovoditi u red svoje poslove i sve obaveze koje su s njima povezane.

Ono najprivlačnije na svakom znaku: Ovan je spontan i direktan, Rak ima toplu stranu
Ono najprivlačnije na svakom znaku: Ovan je spontan i direktan, Rak ima toplu stranu

Ljubav - Bik će se rado družiti, izlaziti i komunicirati s ljudima. Mogli biste dobiti pozivnicu za neki društveni događaj ili proslavu na kojoj će biti prisutna i osoba koja vam je zapela za oko. Bračni odnosi i veze ulaze u razdoblje mira i osjećajne stabilnosti.

Zdravlje - Boljeg ste raspoloženja pa vas iz učmalosti i nezadovoljstva izvlači aktivan društveni život i prijatelji. Pripazite se sitnijih nezgoda zbog nepažnje i dekoncentracije, a i probava bi vas mogla mučiti.

Najbolji dan: 1. svibnja

Najlošiji dan: 12. svibnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Ispravljat ćete tuđe pogreške, surađivati s ljudima neugodne naravi, udovoljavati šefu protiv svoje volje. Radit ćete na mahove, premalo ili previše. Ne dopustite da vas isprovocira nastup nepažljivog kolege.

Ljubav - Svidjet će vam se osoba koja će vam pružiti neku uslugu ili ćete je upoznati u jednom društvu, preko vaših poznanika. Poželite li izmijeniti brojeve telefona ili je pozvati vani, učinite to bez oklijevanja. U brakovima će biti svađa, ali i pomirenja.

Zdravlje - Posvetite više pažnju svojem zdravlju, njezi duha i tijela. Priklonite se zdravijoj prehrani, osobito ako imate višak kilograma. Zdravlje će vam u cjelini biti dobro, a pojačan društveni život vadi vas iz letargije.

Najbolji dan: 13. svibnja

Najlošiji dan: 8. svibnja

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Merkur u vama naklonjenom znaku Bika vas puni energijom i znanjem potrebnim da ostvarite sve svoje ciljeve. Svojim nastupom i samouvjerenim stavom kod drugih ćete izazivati poštovanje.

Ljubav - Venera je u znaku Raka pa će veze doživljavati pravi procvat. Svaki slobodni trenutak željet ćete provesti sa svojim partnerom, što će pridonijeti ponovnom zbližavanju. Samci, nemojte odbijati pozive za izlazak, čeka vas nova ljubav !

Mjesečni horoskop za svibanj: Rak će dobiti novu priliku za sreću, a Vodenjak treba usporiti
Mjesečni horoskop za svibanj: Rak će dobiti novu priliku za sreću, a Vodenjak treba usporiti

Zdravlje - Venera je u vašem znaku pa ćete biti odlično raspoloženi, ali i proljepšanog izgleda. Dotjerivat ćete se, možda promijeniti boju kose i iznenaditi sve koji vas poznaju. No pazite na probavu i sklonosti upalama.

Najbolji dan: 7. svibnja

Najlošiji dan: 11. svibnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Mogli biste učiti na vlastitim pogreškama ili propustima, što će za vas biti poučno. Komunikacija će biti usporena i nejasna. Ne započinjite nove poslove, provjeravajte što potpisujete.

Ljubav - Teško ćete izražavati osjećaje pa će partneru biti nemoguće shvatiti što proživljavate. Potrebno vam je mnogo samoće i vremena da razmislite o nekim egzistencijalnim pitanjima. Slobodni bi trebali paziti da ne nasjednu na šarm zauzete osobe.

Zdravlje - Osjetljiv će vam biti dišni sustav, kralježnica, grlo i živci. Neko vrijeme morat ćete se povući, smiriti, izolirati i zatvoriti od javnosti, kako biste prikupili energiju i vratili zdravlje. Zdravije se hranite!

Najbolji dan: 8. svibnja

Najlošiji dan: 12. svibnja

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Uhvatite se ukoštac s teškoćama, rezultati će biti izvrsni. Mogao bi vas iznenaditi poziv iz inozemstva ili poslovna ponuda od strane osobe koju ne poznajete dobro. Neki među vama će upisati stručni seminar.

Ljubav - Neke od vas ljubav očekuje u drugom gradu, na fakultetu ili upoznavanjem novih ljudi na seminaru, tečaju ili stručnom skupu. Zbližit će vas slični interesi i podudarnost nekih situacija u prošlosti. Ako ste u vezi, partner bi vas mogao zaprositi.

Zdravlje - Već dugo niste bili u tako dobrom astrološkom razdoblju kao što je ovo. Imate mnogo energije i vitalni ste pa dobro podnosite sve napore. Ako ste boležljivi, veliki su izgledi da ćete se brzo oporaviti.

Najbolji dan: 9. svibnja

Najlošiji dan: 7. svibnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Nema većih zapreka pred Vagom, bez obzira na mjesto koje zauzimate u hijerarhiji. Vaša sposobnost analiziranja podataka i apstrahiranja svega nebitnoga, bit će na zavidnoj razini.

Ljubav - Vaša je intima pod nadzorom okoline. Netko će se pokušavati miješati u vaše ljubavne odabire. I vi biste se mogli uplitati u partnerov život, pogotovo u njegov posao i financije. Ako ste u koga zaljubljeni, zasad se stvari odvijaju usporeno.

Zdravlje - Vrlo aktivno živite, prisutni ste svugdje gdje se nešto događa, osobito u društvima. Premalo ćete spavati i pretjerivati pa se nemojte začuditi ako vas shrva umor. Budite umjereni u svemu što radite.

Najbolji dan: 12. svibnja

Najlošiji dan: 10. svibnja

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - U pregovorima ćete pokazati više inicijative nego obično. U poslovima koji su vezani uz komunikacije i pisanje, pronaći ćete zadovoljstvo i u njima biti iznimno uspješni. Novac će stizati na vrijeme.

Ljubav - Ako ste se još donedavna osjećali osamljenima ili zapuštenima, strpljenje vam se isplaćuje. Možda ćete morati učiniti prvi korak, ali druga će strana učiniti sve ostalo! Iskoristite ovo razdoblje da popravite neke napukle osjećajne odnose.

Zdravlje - Odmaknite se od jednoličnog svakodnevnog života, možda uz dobru knjigu, film ili glazbu. Učinite nešto za svoju dušu, probudite pustolova u sebi. Zdravlje vam je relativno dobro, ali pazite što jedete!

Najbolji dan: 13. svibnja

Najlošiji dan: 11. svibnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Previše pozornosti Strijelac će posvećivat sitnicama, što će vam oduzimati mnogo dragocjena vremena. Usmjerite se samo na ono doista bitno i dajte prednost kvaliteti nad kvantitetom.

Ljubav - Svađe s partnerom navest će vas da se zapitate što uopće radite zajedno. Neki od vas će bez mnogo razmišljanja prekinuti odnos, ali to neće značiti konačan razlaz. Pred vama su još brojni prekidi i strasna mirenja. Ne budite ljubomorni.

Zdravlje - Vaše tegobe mogle bi se pojačati pa nije naodmet posjetiti liječnika i obaviti potrebne preglede i pretrage. Pripazite na zube, a neke među vama mogle bi moriti tegobe s kralježnicom i kostima općenito.

Najbolji dan: 8. svibnja

Najlošiji dan: 9. svibnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Očekuje vas povećan broj sastanaka i bučnih razgovora s kolegama u uredu. Šef će vas pozvati na razgovor ili vas poslati na poslovno putovanje. Neki među vama radit će na novim poslovima.

Ljubav - Mnogo će vam značiti prijateljski i neobavezni odnos koji ćete imati s osobom suprotnog spola. U ovom trenutku manje će vas zanimati seks i romantika, a više dugi razgovori udvoje koji će vam pomoći da se bolje snalazite u osjećajnim previranjima.

Zdravlje - Vaši će energetski potencijali biti na nižoj razini. Stoga vam se preporučuje da reducirate aktivnosti, osluškujete i slijedite znakove i potrebe svoga organizma. Ne zanemarujte važnost odmora i opuštanja.

Najbolji dan: 10. svibnja

Najlošiji dan: 7. svibnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Osjećat ćete pad energije i bezvoljnost pa ćete kasniti s izvršavanjem poslovnih obaveza. Bitne odluke, kontakte s administracijom i potpisivanje dokumenata, zasad radije odgodite.

Ljubav - Zatrpani poslovima sa svih strana, od posla do obitelji, partnera ćete zanemarivati. Bit će dana kad nećete s njim razmijeniti ni riječ. Pokušajte povratiti izgubljeni sjaj romantičnom večerom ili odvojite jedan dan samo za vas dvoje.

Zdravlje - Patite li od neke vrste boli i bolesti, ovaj tjedan ćete se osjećati mnogo bolje. Slijedite liječničke upute, tako ćete brže do ozdravljenja. Nemojte se sada opustiti, nastavite tako i rezultati neće izostati.

Najbolji dan: 11. svibnja

Najlošiji dan: 9. svibnja

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Osjećat ćete sve intenzivniju potrebu za radom, profesionalnim napretkom i isticanjem u javnom životu. Radom ćete širiti krug prijatelja, utjecajnih poznanstava i obogaćivati svoje znanje i iskustvo.

Ljubav - Pripremite se na ljubav i strast. Slobodni, približit će vam se vrlo zavodljiva i dinamična osoba s kojom ćete uspostaviti odličnu komunikaciju. Oni u braku uživat će u novom zanosu, a planirate li zaruke ili vjenčanje, izabrali ste savršene dane.

Ovo su znakovi da vas varaju: Lav poklanja, Djevica kritizira, a Ovna odaje pohotni pogled
Ovo su znakovi da vas varaju: Lav poklanja, Djevica kritizira, a Ovna odaje pohotni pogled

Zdravlje - Dobar Venerin utjecaj bitno će vam popraviti raspoloženje, ali vas i proljepšati. Ako ste imali kakvih zdravstvenih tegoba, na dobrom ste putu da sasvim ozdravite.

Najbolji dan: 13. svibnja

Najlošiji dan: 8. svibnja

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise