Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Veliki tjedni horoskop: Rakovi će se morati braniti od lažnih optužbi, a Ribe će biti društvene

Veliki tjedni horoskop: Rakovi će se morati braniti od lažnih optužbi, a Ribe će biti društvene

Bikovi su u odličnom razdoblju, a mnogi koji su bili boležljivi sada će imati više energije. Blizanci će ulagati puno energije u posao, roditelje i stambeni prostor

VIDEO

Ovan 21.3. - 20. 4.

Posao - Ovnovi će osjetiti pad radne motivacije i zasićenje poslom kojeg radite. Nećete imati teškoća razraditi neki plan, ali kada ćete ga htjeti realizirati, onda će nastati problemi. No neki će i u ovim okolnostima napredovati.

POGLEDAJTE VIDEO: Astro bebe

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Neke ćete stvari raditi samo iz prkosa. Voljeni će tražiti dokaze vaše ljubavi pa nemojte neozbiljnošću izigrati njegovo povjerenje. Naići ćete na probleme s partnerovom obitelji ili daljom rodbinom - sve raščistite otvorenim razgovorom.

Zdravlje - Mars u Jarcu mogao bi utjecati na loš imunitet pa posegnite za vitaminskim pripravcima, no još bolje bi bilo da jedete što više svježeg voća. Čuvajte grlo i glasnice, a na velikim hladnoćama nosite šalove i kape.

Najbolji dan: 6.  veljače

Najlošiji dan: 12.  veljače

Prepoznajte kada nešto 'mute': Kako zavode znakovi Zodijaka
Prepoznajte kada nešto 'mute': Kako zavode znakovi Zodijaka

Bik 21.4.  - 21.5.

Posao - Mogli biste istupiti u javnosti, prezentirati svoju ideju ili proizvode te ostvariti kontakte u inozemstvu. Stvarajte i djelujte – ne budite pasivni. Vaši postupci izazvati će oduševljenje suradnika.

Ljubav - Svakodnevica će vam biti puna novih trenutaka u kojima će do izražaja doći vaš šarm. Imate li ljubav na daljinu, uskoro vas očekuje i susret, iako su moguća i odgađanja takvih planova zbog nepredvidljivih okolnosti kojima je izložena druga strana.

Zdravlje - Bikovi su u odličnom razdoblju, a mnogi koji su bili boležljivi sada će imati više energije. Naglo bi se mogla javiti želja za zdravijim načinom života, stoga neće čuditi ako krenete na dijetu ili se počnete baviti tjelovježbom.

Najbolji dan: 7. veljače

Najlošiji dan: 6. veljače

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Planeti će vam kočiti energiju i nepovoljno se odražavati na samopouzdanje. Uznemirivat će vas otežan pristup nekim podacima i spoznaja da se neke situacije događaju mimo vašeg utjecaja i kontrole.

Ljubav - Mnogo energije ulagat ćete u situacije koje nisu u bliskom doticaju s vašim brakom, primjerice posao, roditelji i stambeni prostor. Nemojte iz tih aktivnosti isključiti partnera. Blizancima bi bilo bolje prepustiti se površnom uživanju nego iscrpljujućem razmišljanju.

Zdravlje - Nemojte ignorirati znakove koje vam vaše tijelo šalje. Ne dopustite da se simptomi razbuktaju i kronificiraju – radije otiđite liječniku. Bit ćete neraspoloženi i sjetni – pozovite prijatelje da vas razvesele.

Najbolji dan: 9. veljače

Najlošiji dan: 7. veljače

Razbijeni najveći mitovi: Ne, Škorpion nije požudan, a Rak se itekako dobro nosi s emocijama
Razbijeni najveći mitovi: Ne, Škorpion nije požudan, a Rak se itekako dobro nosi s emocijama

Rak 22.6. - 22.7.

Posao - Morat ćete se braniti od nekih optužbi u poslovnoj sredini. Pokažete li smirenost, prije ćete ušutkati zlonamjernike. Nemojte se opterećivati ogovaranjima i očekivati da vas baš svatko mora razumjeti.

Ljubav - Neslaganje karaktera među partnerima postat će izraženije. Ne gubite nadu, osjećajna kriza koja će vas zahvatiti bit će poučna i omogućiti vam da spoznate i pobliže upoznate osobu s kojom ste u vezi ili braku. Samce zavodi netko neuhvatljiv.

Zdravlje - Nalazite se u iscrpljujućem razdoblju u kojem ćete trošiti mnogo svojih energetskih zaliha. Kako biste se što bolje nosili s naraslim stresom, posegnite za B-vitaminima. Rakove bi mogli mučiti bolovi u kralježnici.

Najbolji dan: 12. veljače

Najlošiji dan: 10. veljače

Lav 23.7.- 22.8.

Posao - Mars i Merkur u šestom polju pokazatelj je utroška velike količine energije na rad koji će često biti popraćen živciranjem, ponekad i verbalnim duelima. Nemojte reagirati razdražljivo na opaske kolega.

Ljubav - Potrebna vam je promjena ili novo iskustvo koje će vas istodobno fizički pokrenuti i obnoviti duhovnu energiju. Stoga ako ste sami, okupite društvo i češće izlazite jer se time povećavaju šanse za poznanstvo. Mogli biste se u nekog jako zaljubiti.

Zdravlje - Zbog zdravstvenih tegoba Lavovi će češće posjećivati liječnika ili odraditi terapije. Vrijeme je odlično za sve oblike liječenja, a ako imate problema sa zubima, imat ćete više hrabrosti posjetiti stomatologa.

Najbolji dan: 6. veljače

Najlošiji dan: 8. veljače

Jeste li već bili žrtve njihovih obmana? Znakovi horoskopa koji najbolje i najlakše lažu
Jeste li već bili žrtve njihovih obmana? Znakovi horoskopa koji najbolje i najlakše lažu

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Ne dopustite da vas išta udalji od poslovnih obaveza, osobito sada kada vam Merkur nije zapreka u ostvarenju planova. Zasjat ćete kreativnim idejama, a oni ambiciozniji ugrabiti odličnu poslovnu priliku.

Ljubav - Venera vam ulijeva više osjećajnog samopouzdanja. Bit ćete spremniji podijeliti dio sebe i svojeg života s voljenom osobom, a optimizam i nježnost koje ćete osjećati zaliječit će stare rane i izbrisati donedavne crne oblake s vašeg ljubavnog neba.

Zdravlje - Djevice se neće štedjeti. Fizička aktivnost bit će vam odličan način da se riješite viška energije. Zdravlje će vam biti svakim danom sve bolje jer vam Merkur i Mars u Jarcu podaruju vitalnost i energiju.

Najbolji dan: 7. veljače

Najlošiji dan: 11. veljače

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao - Mnogo toga vam se sada događa, ali računajte i na zapreke koje neće biti uočljive. Bit ćete zaboravni i brzopleti pa će vam trebati više vremena za ispunjavanje svakodnevnih obaveza i zadataka.

Ljubav - Mijenjat ćete odnos prema partneru, sumnjati u sebe i svoje osjećaje. Smirite nervozu i sve što bi moglo izazvati nesporazume. Moguć je snažan utjecaj člana obitelji, koji bi vam mogao naštetiti lošim savjetima i upletati se u vašu vezu ili brak.

Zdravlje - Bit ćete dobrog raspoloženja, no nećete se moći pohvaliti dobrom kondicijom. Uzrok tome može biti poslovni ili obiteljski stres s kojim ćete se teško nositi. Muške Vage bi trebale pripaziti na grlo, a žene na urogenitalni trakt. 

Najbolji dan: 10. veljače

Najlošiji dan: 6. veljače

Mjesec ljubavi je počeo: Ovih 5 znakova pronaći će srodnu dušu
Mjesec ljubavi je počeo: Ovih 5 znakova pronaći će srodnu dušu

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Merkur se nalazi u vama naklonjenom Jarcu pa se više nećete sudarati sa zaprekama, proživljavati živciranja i nepravde na poslu. Isticat ćete se britkim umom i sjajnim zapažanjem.

Ljubav - Nećete biti raspoloženi za razgovor, niti će vam polaziti za rukom objasniti svoje osjećaje. Ne zamjerite partneru izgubi li koji put živce jer će teško prihvaćati vašu hirovitost. Samci, nije isključeno da svojim šarmantnim ponašanjem nekog zavedete.

Zdravlje - Naklonjeni planeti bit će zaslužni za vašu dobru tjelesnu formu i izdržljivost. Odlično ćete se osjećati i optimizmom tjerati bolesti od sebe. Škorpionima će problematičan ten lica stvarati manje tegobe.

Najbolji dan: 12. veljače

Najlošiji dan: 8. veljače

Horoskopski znakovi, od najzrelijeg do onog potpuno djetinjastog koji mrzi obveze
Horoskopski znakovi, od najzrelijeg do onog potpuno djetinjastog koji mrzi obveze

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Odlično ćete se slagati s kolegama i nadređenima, a komplimenti i nagrade dodatno će vas motivirati na rad. U raspolaganju novcima moći ćete se pohvaliti zavidnom dozom trezvenosti i promišljenosti.

Ljubav - Mnogo toga moglo bi se promijeniti na bolje. Imat ćete više prigoda za osjećajne užitke, flertove i poboljšanje vašeg odnosa s voljenom osobom. Mnogi Strijelci su u pravom ljubavnom zanosu, a i samci će biti sretne ruke i nekog upoznati.

Zdravlje - Ulagat ćete mnogo pažnje u svoju vanjštinu te početi vježbati i brojati kalorije. Budite uporni jer rezultati neće doći preko noći.  Intelektualno ćete biti u vrhunskoj formi pa ćete bolje pamtiti, ali i učiti.

Najbolji dan: 6. veljače

Najlošiji dan:  9. veljače

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Zavidna količina energije, intelektualne nadmoći i tjelesne izdržljivosti omogućit će vam ostvarivanje ciljeva. Izborit ćete se za veća primanja ili napokon dobiti novac koji ste odavno zaradili.

Ljubav - Odlično ćete se slagati s partnerom. Njegov pogled govorit će vam više od riječi, a i sami ćete uzvraćati na sličan način. Bit ćete odlučni donijeti važne ljubavne odluke, bilo da je riječ o stabiliziranju već postojećeg odnosa ili sklapanju braka.

Zdravlje - Venera u vašem znaku bit će zaslužna za vaš proljepšani izgled i odlično raspoloženje. Zdravstvenih tegoba nećete ni imati, a ako se i pojave, bit će vezane uz prolazne prehlade. Jarci se trebaju dobro utopliti.

Najbolji dan: 8. veljače

Najlošiji dan: 12. veljače

Najbolji horoskopski parovi: Djevicu i Bika veže praktičnost, a Škorpiona i Ribe velika strast
Najbolji horoskopski parovi: Djevicu i Bika veže praktičnost, a Škorpiona i Ribe velika strast

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao – Primijetit ćete nenaklonost ili zavist pojedinaca na koje se ne biste trebali obazirati. Izbjegavajte tračanje kolega, čak i u šali. U razdoblju ste kad lako možete ispasti krivi za nešto što niste napravili.

Ljubav - Bit ćete spremni za igru otvorenih karata pa bi vam se moglo dogoditi da u ime bolje budućnosti priznate partneru svoje ljubavne grijehe, pogrješku iz mladosti i slično. Samci, raščistite ono što vas dugo muči i okrenite se novim ljubavima.

Zdravlje - Sve će vas živcirati pa ćete lako planuti i posvađati se. Ispijanje kave samo će potencirati vašu nervozu pa je dobro taj napitak smanjiti. Vodenjaci koji pate od nesanice bi trebali prije spavanja pokušati iscrpiti tjelovježbom.

Najbolji dan: 11.  veljače

Najlošiji dan: 7. veljače

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Merkur u Jarcu omogućit će vam popravljanje financijske situacije te pomoć utjecajnih pojedinaca. Slijedite ambicije i okrenite situaciju u svoju korist, osobito ako se radi o novčanim ulaganjima.

Ljubav - Planeti vam pomažu u sređivanju nereda u intimnom životu. Jasnije ćete shvatiti motive prevrtljivog partnerovog ponašanja, ali nije naodmet da se kritički osvrnete i na svoje ponašanje. Pružite ruku pomirenja, počnite ispočetka, isplati se.

Zdravlje - Ribama će od ovog tjedna vitalnost biti u porastu, što će se odraziti i na poboljšano raspoloženje. Bit ćete društveni, mnogo izlaziti i kretati se, a mnogi među vama odlazit će frizeru ili kozmetičarki.

Najbolji dan: 12. veljače

Najlošiji dan: 9. veljače

Omiljeni provod za svaki znak: Ovan će na večeru, a Rak tračati
Omiljeni provod za svaki znak: Ovan će na večeru, a Rak tračati

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA 'DOMA IZ BAJKE' SA SLAVICOM DE JONG

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Dovedite ga do 'ludila': Njegove prave točke za jači orgazam...
SAVRŠENA LJUBAVNICA

Dovedite ga do 'ludila': Njegove prave točke za jači orgazam...

Osim što su vizualni tipovi, muškarci u seksu ne vole dosadu i rutinu, pa želite li ga iznenaditi, u potpunosti depilirajte bikini zonu. Na taj će način vidjeti sve što ga uzbuđuje