Obavijesti

Lifestyle

Komentari 45

Najbolji horoskopski parovi: Djevicu i Bika veže praktičnost, a Škorpiona i Ribe velika strast

Najbolji horoskopski parovi: Djevicu i Bika veže praktičnost, a Škorpiona i Ribe velika strast

Iako s Lavovima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka, problem se javlja ako Blizancu dosadi udovoljavati. Vodenjak će primiriti strast Strijelca te ga voditi kroz život

VIDEO

Ovan 

S Vodenjakom Ovan ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole neovisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi dominirati. S Blizancima ih vežu aktivnosti i pustolovine, a izvrsno se nadopunjuju. Problem može izazvati ljubomora kod Ovna.

POGLEDAJTE VIDEO: Astro bebe

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

S Lavom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. Sa Strijelcem je ljubav velika, ali zbog natjecateljskog duha su nužni kompromisi.

Bik

Bik i Rak su vrlo kompatibilni, uživaju u svojoj ljubavi tiho, ali postojano. Problema gotovo da nema, sve dok je privlačnosti među njima. S Djevicama do izražaja dolazi romantika, kao i zajednički projekti, a problem nastaje ako Bik izgubi zanimanje.

S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dijele slične vrijednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. Bikovi su različiti od Riba, no upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju.

Horoskopski znakovi, od najzrelijeg do onog potpuno djetinjastog koji mrzi obveze
Horoskopski znakovi, od najzrelijeg do onog potpuno djetinjastog koji mrzi obveze

Blizanci

S Lavovima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi udovoljavati. S Ovnom ih također veže kemija, no problem nastaje ako Blizanac ponekad ne dopusti Ovnu da on bude vođa. Ako postignu kompromis, imaju budućnost.

S Vagama se odlično slažu, pružaju si slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka povjerenja. Vodenjak ih privlači zbog spontanosti, seks je odličan, no puno je svađa.

Ilustracije parova

Rak

S Bikom se odlično slažu i imaju velike šanse za dugotrajan odnos pun ljubavi. Ugroziti ih može eventualna prevara iz rutine. Sa Škorpionom se super nadopunjuju, no problem nastaje ako je Rak osjetljiv i previše vezan, a Škorpion grub.

S Djevicama je puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a trebaju paziti da ne izgube vlastito 'ja'. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa nestaje strasti. 

Lav

S Ovnom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. S Blizancima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi udovoljavati.

S Vagom je odnos kompliciran, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obje strane. U odnosu Lava i Strijelca osim ljubavi veže ih poštovanje te odanost, pa su velike šanse za stabilan brak. 

Razbijeni najveći mitovi: Ne, Škorpion nije požudan, a Rak se itekako dobro nosi s emocijama
Razbijeni najveći mitovi: Ne, Škorpion nije požudan, a Rak se itekako dobro nosi s emocijama

Djevica

S Bikom ih veže praktičnost, romantika i životni stil. Problem se javlja ako zbog perfekcionizma Djevice Bik izgubi interes. S Jarcem je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i sretan. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom.

S Rakom je puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a trebaju paziti da ne izgube vlastito 'ja'. Sa Škorpionom imaju neobjašnjivu povezanost, no problem nastaje ako Djevica ne pristaje na kompromise.

Vaga

S Blizancima se se odlično slažu, pružaju si slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka povjerenja. S Lavom je odnos kompliciran, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obje strane.

Sa Strijelcem je odnos nepredvidiv i upravo zato zabavan, s puno komunikacije. Problema gotovo da nema. S Vodenjakom imaju turbulentnu vezu u kojoj uživaju, ali su i na rubu prekida. Ipak, Vage su vjerne i uporne, pa se može dogoditi super veza. 

Ilustracije parova

Škorpion

S Rakom se super nadopunjuju, no problem nastaje ako je Rak osjetljiv i previše vezan, a Škorpion grub. S Djevicom  imaju neobjašnjivu povezanost, no problem nastaje ako Djevica ne pristaje na kompromise.

S Jarcem postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspješan. Problem može nastati jedino zbog izdaje Škorpiona. S Ribama je riječ o različitim osobnostima koje se nadopunjavaju, ali samo uz puno razgovora i truda.

Strijelac

Strijelca i Ovna veže jaka fizička i emocionalna veza te zajednički interesi, a problem može izazvati natjecateljski duh. U odnosu s Lavom ih veže poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak.

S Vagom postoji razumijevanje i obostran trud, pa njihov odnos može biti primjer drugima. Vodenjak će primiriti strast Strijelca te ih vodi kroz život, jedini mogući problem je gubitak povjerenja.

Prepoznajte kada nešto 'mute': Kako zavode znakovi Zodijaka
Prepoznajte kada nešto 'mute': Kako zavode znakovi Zodijaka

Jarac

S Bikom je gotovo savršen spoj jer dijele slične vrijednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. S Djevicom je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i sretan. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom.

Sa Škorpionom postoji seksualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspješan. Jarci i Ribe se nadopunjuju u različitostima i imaju uspješan brak.

Vodenjak

S Ovnom ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole neovisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi dominirati. Vodenjaci i Blizanci imaju sličan mentalitet i među njima je puno kemije, ali i svađa.

S Vagom imaju turbulentnu vezu punu užitka, ali su i na rubu prekida. Ipak, vjerni su i uporni te mogu biti super par. Strijelca znaju primiriti, a jedini mogući problem je gubitak povjerenja.

Ilustracija ljubavi

Ribe

Različiti su od Bikova, no upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa može nestati strasti.

Sa Škorpionom je riječ o strastvenoj vezi, ali samo uz puno razgovora i truda. S Jarcem se nadopunjuju u različitostima i imaju uspješan brak. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru