Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Veliki tjedni horoskop: Ribama će sve krenuti na bolje, a Ovan se treba paziti raznih bolesti

Veliki tjedni horoskop: Ribama će sve krenuti na bolje, a Ovan se treba paziti raznih bolesti

Djevice će zaokupiti poslovni zahtjevi, a mogli bi vam ponuditi radno mjesto koje će iziskivati dodatne prilagodbe i usvajanje novih vještina. Odnosi s nadređenima dobit će novi smisao

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Isticat ćete se odvažnošću, poduzetnošću i naginjati prema ulogama koje vam mogu donijeti poštovanje i moć. Ovnovi koje rade s klijentima, imat će izvanrednih uspjeha jer će im znati ugađati.

Ljubav - Poradite na romantici i strasti koje zbog dugih godina zajedničkog života pomalo blijede. Ne prigovarajte partneru da se premalo bavi s vama i obitelji. Preopterećen je poslom pa ga podržite. Klonite se veza sa zauzetim osobama.

Zdravlje - Prehlade, razne upale i infekcije mogle bi narušiti vaše zdravlje, stoga vam se preporučuje uzimanje vitaminskih pripravaka i konzumiranje voća. Stariji bi mogli imati tegoba s kralježnicom.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 25. ožujka

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi Zodijaka

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Održite koncentraciju u ključnim trenucima i vodite više računa o tome što govorite i potpisujete. Porast obaveza loše će se odraziti na radnu učinkovitost. Umor i iscrpljenost će Bikovima oslabiti pozornost.

Ljubav - Uz malo dobre volje lako ćete uskladiti svoje i partnerove prohtjeve. Žene ovog znaka upoznavat će privlačne i šarmantne muškarce, koje će odlikovati i osobiti stil udvaranja. Nekima se u život vraća bivši partner kojeg niste preboljeli.

Zdravlje - Snažnog ste imuniteta pa ćete izbjeći sve sezonske viroze i prehlade, a vrijeme najradije provoditi baveći se tjelesnim aktivnostima. Bit ćete dobrog raspoloženja, no manje probleme mogli biste imati s nesanicom.

Najbolji dan: 24. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Ova četiri horoskopska znaka su najveći manipulatori Zodijaka
Ova četiri horoskopska znaka su najveći manipulatori Zodijaka

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Obim posla s kojim se morate nositi počinje lagano opadati ili će vam energija naglo porasti. U svakom slučaju, ishod će biti jednak, a to je veća produktivnost uz mnogo manje stresa.

Ljubav - Osoba koja vas je držala na odstojanju, poželjet će vas samo za sebe. Neki bi se pak mogli zateći u vezi u kojoj će biti i ljubavi i svađe, ali će vas jaka tjelesna privlačnost iznova spajati. Slobodni Blizanci bi novu simpatiju mogli naći u jednom društvu.

Zdravlje - Oslobodite se loših navika ili ih barem kontrolirajte pa smanjite pušenje. Izbjegavajte jutarnje kave na prazan želudac i ne preskačite doručak. Moguća je nesanica – redovno provjetravajte spavaću sobu!

Najbolji dan: 26. ožujka

Najlošiji dan: 30. ožujka

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Pad koncentracije negativno će se odraziti na radne rezultate. Klonite se verbalnih okršaja. Što se manje budete opirali otežavajućim okolnostima, prije ćete uvidjeti koje korake valja napraviti.

Ljubav - Ljubavna događanja poprimaju ozbiljnije razmjere. Zaljubljeni Rakovi će poželjeti ozakoniti vezu, a slobodni osvojiti simpatiju. Zaintrigirat će vas kompliment jedne osobe u kojem ćete očitati i neko dublje značenje.

Zdravlje - Dobar Marsov utjecaj bit će zaslužan za vaše dobro zdravlje i formu. Eventualno vas mogu mučiti nesanica ili nervoza, ali tome doskočite šalicom čaja ili opuštajućim tehnikama i meditacijama.

Najbolji dan: 29. ožujka

Najlošiji dan: 27. ožujka

Najnegativniji znakovi Zodijaka - u sebi stalno vode neki rat...
Najnegativniji znakovi Zodijaka - u sebi stalno vode neki rat...

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Planeti vam omogućuju uspjeh u polaganju ispita, zastupanju, posredovanju i umjetničkim poslovima. Radni zadaci zahtijevat će od vas više mobilnosti, obrazovanja i informiranosti, no svemu ste dorasli.

Ljubav - Mogući su problemi koje ste gomilali i niste ih na vrijeme rješavali. U nastojanju da nešto raščistite, situacija bi se mogla još više zakomplicirati. No kako vam je Merkur naklonjen, sve nesporazume ćete rješavati zdravom komunikacijom.

Zdravlje - Tjedan je Lavovima odličan za odvikavanje od loših navika, kao i za sve tretmane ljepote. Bit ćete odgovorniji prema svojem zdravlju pa ćete češće posjećivati stomatologa ili liječnika, kako biste sanirali tegobe.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Zaokupit će vas poslovni zahtjevi, a mogli bi vam ponuditi radno mjesto koje će iziskivati dodatne prilagodbe i usvajanje novih vještina. Odnosi s nadređenima dobit će novi smisao.

Ljubav - Osjećat ćete se osamljeno ili previše navaljivati, kako biste ostvarili svoje želje. Više kretanja i raznovrsniji život pozitivno će utjecati na raspoloženje Djevica te ih dovesti u situaciju da upoznaju privlačnu osobu.

Zdravlje - Ima ćete dovoljno fizičke energije, ali planetarni raspored upućuje na veliku izloženost poslovnom stresu. Napeti međuljudski odnosi mogu biti razlogom vaše nervoze, ali i pojačanih tegoba.

Najbolji dan: 24. ožujka

Najlošiji dan: 30. ožujka

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Predstoji vam napetije razdoblje. Količina posla s kojom ćete se morati nositi, bit će velika. Nedostajat će vam strpljenja u ophođenju s pojedincima koji sporije shvaćaju ili koji imaju drukčije prioritete.

Ljubav - Ljubavni život Vaga bit će prožet neizvjesnošću. Bavit ćete se nagađanjima o nečijim sklonostima prema vama i iščekivanjem nečije reakcije. Raščistite s prošlošću i dajte si priliku da lišeni straha krenete dalje.

Zdravlje - Nezdrava prehrana, alkohol i cigarete brzo će ostaviti trag u vidu poremećene probave, ali i u obliku nervoze i teškoća sa spavanjem. Ženske pripadnice znaka mogle bi imati ginekoloških tegoba.

Najbolji dan: 25. ožujka

Najlošiji dan: 24. ožujka

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Odnosi sa kolegama bit će uspješni, a mnogi od vas mogli bi proširiti opseg poslovanja. Nove obaveze mogle bi uključiti i poslovne veze s rodbinom. Koristit će vam znanje stranog jezika ili informatike.

Ljubav - Odnosi u kojima postoji ljubav, postat će još čvršći i stabilniji. Bit ćete fatalni za jednu osobu. Ženama ovoga znaka povećana je mogućnost trudnoće ili izražene težnje ka ostvarenju majčinske uloge. Slobodni Škorpioni su na pragu nove veze.

Zdravlje - Vaše se zdravlje poboljšava, pa ćete imati više volje i energije da aktivno sudjelujete u životu. Ništa vam neće teško pasti, a ni poslovni i obiteljski napori neće vas moći tako lako umoriti.

Stalno s nekim ratuju - znakovi Zodijaka koji se vole svađati
Stalno s nekim ratuju - znakovi Zodijaka koji se vole svađati

Najbolji dan: 29. ožujka

Najlošiji dan: 27. ožujka

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Strijelci će razumnim pristupom i intelektualnom oštrinom nadoknaditi propuste i popraviti pogreške. Povoljno su vam aspektirane komunikacije, zarađivanje i društveni ugled, ali radite sve s taktom.

Ljubav - Netko će se jako truditi oko vas i otvoreno vam staviti do znanja koliko mu mnogo značite. Ne dopustite sebi da zbog čežnje za drugom osobom propustite mogućnost nove ljubavi jer biste mogli požaliti.

Zdravlje - Bit ćete skloni povlačenju u svoj svijet, depresiji i sanjarenjima, a bolesnicima će pesimističan pristup usporiti ozdravljenje. Okružite se optimističnim ljudima koji vam mogu podići samopouzdanje.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 24. ožujka

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Zahuktali radni ritam moći ćete pratiti samo uz dobru organizaciju vremena i aktivnosti. Dovršite poslove, posvetite im dovoljno vremena i strpljenja pa će i rezultati biti i više nego dobri.

Ljubav - Razmišljat ćete o zajedničkom životu i roditeljstvu ili razmatrati mogućnost kupnje nekretnine. Vas i partnera povezivat će zajednički ciljevi i poslovi. Jarcima koji su slobodni se šanse kod simpatije sve više povećavaju!

Zdravlje - Dani su pogodni za obavljanje složenijih liječničkih pretraga. Planirate li kakvu operaciju, sve će proteći u najboljem redu. Vladavina Riba bit će zaslužna za vaše odlično raspoloženje i energičnost.

Najbolji dan: 24. ožujka

Najlošiji dan: 26. ožujka

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Veće samopouzdanje u sprezi sa sretnijim okolnostima, imat će pozitivnih posljedica po vas. Mogli biste pribaviti potrebne dozvole, potpisati željene ugovore ili naplatiti potraživanja.

Ljubav - Bit ćete isključivi pa pođe li vam za rukom definirati svoj put srca, shvatiti što želite i spoznati kako to postići, primijetit ćete da će neke nevolje i otežavajuće okolnosti nepovratno nestati iz vaše svakodnevnice.

Zdravlje - Sunce i Merkur u Ovnu jamstvo su vašeg dobrog zdravlja. I sami Vodenjaci će tome pridonijeti pa će se intenzivnije baviti sportom, biti energični i odlično raspoloženi.

Najbolji dan: 25. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Kakvi su u dubini duše: Ovan je tip 'što vidiš, to i dobiješ' dok Djevica traži smisao u svemu...
Kakvi su u dubini duše: Ovan je tip 'što vidiš, to i dobiješ' dok Djevica traži smisao u svemu...

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Planeti ovaj tjedan popravljaju vašu dosad zapetljanu poslovnu situaciju. Sve će vam gotovo preko noći krenuti na bolje, pa se vaš dosadašnji uloženi trud napokon isplaćuje.

Ljubav - Venera je u vašem znaku pa ste zaljubljiviji i romantičniji. Proljepšanog ste izgleda i zračite šarmom pa će oko vas biti udvarača. Mogli biste se u nekog zaljubiti kako već dugo niste. Vjenčani parovi bit će bliskiji i privrženiji jedno drugom.

Zdravlje - Ribe, učinite nešto dobro za sebe, neku sitnicu koja će vas razveseliti. Bavljenje sportom ili obnova garderobe utjecat će na porast vašeg samopouzdanja. Pripazite se ozljeda i upala, a neke će mučiti glavobolje.

Najbolji dan: 29. ožujka

Najlošiji dan: 24. ožujka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač