Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Veliki tjedni horoskop: Ribama će sve krenuti na bolje, a Ovan se treba paziti raznih bolesti

Veliki tjedni horoskop: Ribama će sve krenuti na bolje, a Ovan se treba paziti raznih bolesti

Djevice će zaokupiti poslovni zahtjevi, a mogli bi vam ponuditi radno mjesto koje će iziskivati dodatne prilagodbe i usvajanje novih vještina. Odnosi s nadređenima dobit će novi smisao

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Isticat ćete se odvažnošću, poduzetnošću i naginjati prema ulogama koje vam mogu donijeti poštovanje i moć. Ovnovi koje rade s klijentima, imat će izvanrednih uspjeha jer će im znati ugađati.

Ljubav - Poradite na romantici i strasti koje zbog dugih godina zajedničkog života pomalo blijede. Ne prigovarajte partneru da se premalo bavi s vama i obitelji. Preopterećen je poslom pa ga podržite. Klonite se veza sa zauzetim osobama.

Zdravlje - Prehlade, razne upale i infekcije mogle bi narušiti vaše zdravlje, stoga vam se preporučuje uzimanje vitaminskih pripravaka i konzumiranje voća. Stariji bi mogli imati tegoba s kralježnicom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 25. ožujka

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi Zodijaka

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Održite koncentraciju u ključnim trenucima i vodite više računa o tome što govorite i potpisujete. Porast obaveza loše će se odraziti na radnu učinkovitost. Umor i iscrpljenost će Bikovima oslabiti pozornost.

Ljubav - Uz malo dobre volje lako ćete uskladiti svoje i partnerove prohtjeve. Žene ovog znaka upoznavat će privlačne i šarmantne muškarce, koje će odlikovati i osobiti stil udvaranja. Nekima se u život vraća bivši partner kojeg niste preboljeli.

Zdravlje - Snažnog ste imuniteta pa ćete izbjeći sve sezonske viroze i prehlade, a vrijeme najradije provoditi baveći se tjelesnim aktivnostima. Bit ćete dobrog raspoloženja, no manje probleme mogli biste imati s nesanicom.

Najbolji dan: 24. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Ova četiri horoskopska znaka su najveći manipulatori Zodijaka
Ova četiri horoskopska znaka su najveći manipulatori Zodijaka

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Obim posla s kojim se morate nositi počinje lagano opadati ili će vam energija naglo porasti. U svakom slučaju, ishod će biti jednak, a to je veća produktivnost uz mnogo manje stresa.

Ljubav - Osoba koja vas je držala na odstojanju, poželjet će vas samo za sebe. Neki bi se pak mogli zateći u vezi u kojoj će biti i ljubavi i svađe, ali će vas jaka tjelesna privlačnost iznova spajati. Slobodni Blizanci bi novu simpatiju mogli naći u jednom društvu.

Zdravlje - Oslobodite se loših navika ili ih barem kontrolirajte pa smanjite pušenje. Izbjegavajte jutarnje kave na prazan želudac i ne preskačite doručak. Moguća je nesanica – redovno provjetravajte spavaću sobu!

Najbolji dan: 26. ožujka

Najlošiji dan: 30. ožujka

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Pad koncentracije negativno će se odraziti na radne rezultate. Klonite se verbalnih okršaja. Što se manje budete opirali otežavajućim okolnostima, prije ćete uvidjeti koje korake valja napraviti.

Ljubav - Ljubavna događanja poprimaju ozbiljnije razmjere. Zaljubljeni Rakovi će poželjeti ozakoniti vezu, a slobodni osvojiti simpatiju. Zaintrigirat će vas kompliment jedne osobe u kojem ćete očitati i neko dublje značenje.

Zdravlje - Dobar Marsov utjecaj bit će zaslužan za vaše dobro zdravlje i formu. Eventualno vas mogu mučiti nesanica ili nervoza, ali tome doskočite šalicom čaja ili opuštajućim tehnikama i meditacijama.

Najbolji dan: 29. ožujka

Najlošiji dan: 27. ožujka

Najnegativniji znakovi Zodijaka - u sebi stalno vode neki rat...
Najnegativniji znakovi Zodijaka - u sebi stalno vode neki rat...

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Planeti vam omogućuju uspjeh u polaganju ispita, zastupanju, posredovanju i umjetničkim poslovima. Radni zadaci zahtijevat će od vas više mobilnosti, obrazovanja i informiranosti, no svemu ste dorasli.

Ljubav - Mogući su problemi koje ste gomilali i niste ih na vrijeme rješavali. U nastojanju da nešto raščistite, situacija bi se mogla još više zakomplicirati. No kako vam je Merkur naklonjen, sve nesporazume ćete rješavati zdravom komunikacijom.

Zdravlje - Tjedan je Lavovima odličan za odvikavanje od loših navika, kao i za sve tretmane ljepote. Bit ćete odgovorniji prema svojem zdravlju pa ćete češće posjećivati stomatologa ili liječnika, kako biste sanirali tegobe.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Zaokupit će vas poslovni zahtjevi, a mogli bi vam ponuditi radno mjesto koje će iziskivati dodatne prilagodbe i usvajanje novih vještina. Odnosi s nadređenima dobit će novi smisao.

Ljubav - Osjećat ćete se osamljeno ili previše navaljivati, kako biste ostvarili svoje želje. Više kretanja i raznovrsniji život pozitivno će utjecati na raspoloženje Djevica te ih dovesti u situaciju da upoznaju privlačnu osobu.

Zdravlje - Ima ćete dovoljno fizičke energije, ali planetarni raspored upućuje na veliku izloženost poslovnom stresu. Napeti međuljudski odnosi mogu biti razlogom vaše nervoze, ali i pojačanih tegoba.

Najbolji dan: 24. ožujka

Najlošiji dan: 30. ožujka

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Predstoji vam napetije razdoblje. Količina posla s kojom ćete se morati nositi, bit će velika. Nedostajat će vam strpljenja u ophođenju s pojedincima koji sporije shvaćaju ili koji imaju drukčije prioritete.

Ljubav - Ljubavni život Vaga bit će prožet neizvjesnošću. Bavit ćete se nagađanjima o nečijim sklonostima prema vama i iščekivanjem nečije reakcije. Raščistite s prošlošću i dajte si priliku da lišeni straha krenete dalje.

Zdravlje - Nezdrava prehrana, alkohol i cigarete brzo će ostaviti trag u vidu poremećene probave, ali i u obliku nervoze i teškoća sa spavanjem. Ženske pripadnice znaka mogle bi imati ginekoloških tegoba.

Najbolji dan: 25. ožujka

Najlošiji dan: 24. ožujka

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Odnosi sa kolegama bit će uspješni, a mnogi od vas mogli bi proširiti opseg poslovanja. Nove obaveze mogle bi uključiti i poslovne veze s rodbinom. Koristit će vam znanje stranog jezika ili informatike.

Ljubav - Odnosi u kojima postoji ljubav, postat će još čvršći i stabilniji. Bit ćete fatalni za jednu osobu. Ženama ovoga znaka povećana je mogućnost trudnoće ili izražene težnje ka ostvarenju majčinske uloge. Slobodni Škorpioni su na pragu nove veze.

Zdravlje - Vaše se zdravlje poboljšava, pa ćete imati više volje i energije da aktivno sudjelujete u životu. Ništa vam neće teško pasti, a ni poslovni i obiteljski napori neće vas moći tako lako umoriti.

Stalno s nekim ratuju - znakovi Zodijaka koji se vole svađati
Stalno s nekim ratuju - znakovi Zodijaka koji se vole svađati

Najbolji dan: 29. ožujka

Najlošiji dan: 27. ožujka

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Strijelci će razumnim pristupom i intelektualnom oštrinom nadoknaditi propuste i popraviti pogreške. Povoljno su vam aspektirane komunikacije, zarađivanje i društveni ugled, ali radite sve s taktom.

Ljubav - Netko će se jako truditi oko vas i otvoreno vam staviti do znanja koliko mu mnogo značite. Ne dopustite sebi da zbog čežnje za drugom osobom propustite mogućnost nove ljubavi jer biste mogli požaliti.

Zdravlje - Bit ćete skloni povlačenju u svoj svijet, depresiji i sanjarenjima, a bolesnicima će pesimističan pristup usporiti ozdravljenje. Okružite se optimističnim ljudima koji vam mogu podići samopouzdanje.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 24. ožujka

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Zahuktali radni ritam moći ćete pratiti samo uz dobru organizaciju vremena i aktivnosti. Dovršite poslove, posvetite im dovoljno vremena i strpljenja pa će i rezultati biti i više nego dobri.

Ljubav - Razmišljat ćete o zajedničkom životu i roditeljstvu ili razmatrati mogućnost kupnje nekretnine. Vas i partnera povezivat će zajednički ciljevi i poslovi. Jarcima koji su slobodni se šanse kod simpatije sve više povećavaju!

Zdravlje - Dani su pogodni za obavljanje složenijih liječničkih pretraga. Planirate li kakvu operaciju, sve će proteći u najboljem redu. Vladavina Riba bit će zaslužna za vaše odlično raspoloženje i energičnost.

Najbolji dan: 24. ožujka

Najlošiji dan: 26. ožujka

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Veće samopouzdanje u sprezi sa sretnijim okolnostima, imat će pozitivnih posljedica po vas. Mogli biste pribaviti potrebne dozvole, potpisati željene ugovore ili naplatiti potraživanja.

Ljubav - Bit ćete isključivi pa pođe li vam za rukom definirati svoj put srca, shvatiti što želite i spoznati kako to postići, primijetit ćete da će neke nevolje i otežavajuće okolnosti nepovratno nestati iz vaše svakodnevnice.

Zdravlje - Sunce i Merkur u Ovnu jamstvo su vašeg dobrog zdravlja. I sami Vodenjaci će tome pridonijeti pa će se intenzivnije baviti sportom, biti energični i odlično raspoloženi.

Najbolji dan: 25. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Kakvi su u dubini duše: Ovan je tip 'što vidiš, to i dobiješ' dok Djevica traži smisao u svemu...
Kakvi su u dubini duše: Ovan je tip 'što vidiš, to i dobiješ' dok Djevica traži smisao u svemu...

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Planeti ovaj tjedan popravljaju vašu dosad zapetljanu poslovnu situaciju. Sve će vam gotovo preko noći krenuti na bolje, pa se vaš dosadašnji uloženi trud napokon isplaćuje.

Ljubav - Venera je u vašem znaku pa ste zaljubljiviji i romantičniji. Proljepšanog ste izgleda i zračite šarmom pa će oko vas biti udvarača. Mogli biste se u nekog zaljubiti kako već dugo niste. Vjenčani parovi bit će bliskiji i privrženiji jedno drugom.

Zdravlje - Ribe, učinite nešto dobro za sebe, neku sitnicu koja će vas razveseliti. Bavljenje sportom ili obnova garderobe utjecat će na porast vašeg samopouzdanja. Pripazite se ozljeda i upala, a neke će mučiti glavobolje.

Najbolji dan: 29. ožujka

Najlošiji dan: 24. ožujka

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Znate li čemu metalni dio na pakiranju salame zapravo služi?
KOJE OTKRIĆE!

Znate li čemu metalni dio na pakiranju salame zapravo služi?

Među komentarima uz objavu se našlo svega, od onih oduševljenih otkrićem do sumnjičavih. Napišite što vi mislite o ovoj metodi i slažete li se da metalni dio služi za to

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku