Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Veliki tjedni horoskop: Ribe čeka uzbudljiv erotski život, a Vage problemi na svim poljima

Veliki tjedni horoskop: Ribe čeka uzbudljiv erotski život, a Vage problemi na svim poljima

Djevice, koje su same, mogle bi se zainteresirati za osobu koja je vezana ili se nedavno rastala. Jarci će na poslovnom planu biti vrlo šarmantni pa će s lakoćom dogovarati poslove i izvlačiti najbolje iz svake situacije

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao

Radite li javni posao, nije isključeno da iza vaših leđa spletkare određeni pojedinci i ugrožavaju vam poslovni položaj. Pojačajte oprez i okružite se samo s najvjernijim suradnicima.

Ljubav

U društvu prijatelja više ćete se kretati i pratiti gradska zbivanja. Poznanstva donose dobru zabavu, ali i priliku da se razviju u nešto dublje. Ako ste u braku, vaš će odnos postati spontaniji i pun dobre zabave. Mogli biste planirati potomstvo.

Zdravlje

Razmislite o prestanku pušenja. Uporni ste i iznimno jake volje, zbog čega biste čak mogli i uspjeti u naumu. Fizička kondicija bit će vam odlična, no nepovoljni Merkur može biti uzrokom psihičkog umora.

Najbolji dan: 13. ožujka

Najlošiji dan: 16. ožujka

POGLEDAJTE VIDEO o roditeljima koji žele djecu određenih znakova Zodijaka:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao

Bit ćete komunikativni, britki i puni ideja. Učvrstit ćete i proširiti mrežu poslovnih kontakata. Čak i ako je riječ o "krupnijim" zalogajima, svi su izgledi da ćete ostvariti zacrtano.

Ljubav

Sada biste trebali izvući svog asa iz rukava, a to su vaš šarm i ulazak Venere u vaš znak 17.3. koja će podržati svaku vašu inicijativu. Ako ste imali površnu ljubavnu vezu, povremeni susreti postat će redovitiji, partner obazriviji, a vi sretniji i opušteniji.

Pet najmudrijih žena Zodijaka: Znate li koja je na samom vrhu?
Pet najmudrijih žena Zodijaka: Znate li koja je na samom vrhu?

Zdravlje

Vježbanje će biti idealan način da ostanete u dobroj formi i zadržite veselo raspoloženje. Mnogo ćete raditi i na svom duhovnom uzdizanju, proučavajući literaturu vezanu uz jogu, meditaciju i samospoznaju.

Najbolji dan: 17. ožujka

Najlošiji dan: 18. ožujka

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao

Vladavina Riba izložit će vas burnim reakcijama i nepotrebnim dramatiziranjem rješivih problema. Šarmom ćete ublažavati napete situacije, no morate paziti kome povjeravate svoje poslovne tajne.

Ljubav

Nepovoljna Venera ispunit će vas sumnjama pa ćete provjeravati partnerova kretanja, ali i poruke na mobitelu. Samcima su moguće tajne veze koje će donijeti samo kratkotrajno uzbuđenje. Pazite kako vas netko ne bi zavaravao lažnim nadama.

Zdravlje

Budite oprezni prilikom bavljenja sportom i izbjegavajte sve potencijalno opasne aktivnosti. S Marsom u svom znaku puni ste energije, ali ste istodobno skloni pretjerivanjima i iscrpljenjima. Odmarajte se.

Najbolji dan: 18. ožujka

Najlošiji dan: 13. ožujka

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao

Bit ćete nadareni za govorancije ili spisateljske podvige. Iskoristite ovaj naklonjeni tjedan za proboj na poslovnoj sceni, ali i za širenje znanja ili poslovna putovanja koja donose mnogo koristi.

Ljubav

Imate li ljubavnu vezu na daljinu, partner će vas iznenaditi i posjetiti, što će za oboje biti pravo nadahnuće. Rakovi koji će se upustiti u novu vezu, bit će zadovoljni njenim razvojem i obostranim osjećajima. Očekuje vas puno izlazaka i poznanstava.

Zdravlje

Neke vaše zdravstvene tegobe mogle bi se pogoršati, zbog čega ćete potražiti liječnički savjet. Brinut ćete se i za starijeg ukućana, čije će zdravlje biti vrlo osjetljivo. No imate dovoljno snage izdržati sve napore.

Najbolji dan: 12. ožujka

Najlošiji dan: 16. ožujka

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Mnogo ćete razmišljati o načinima kako da dođete do većih prihoda. Mogli biste dignuti zajam i dobiveni novac uložiti u posao. Na radnom mjestu ste izloženi kritikama šefova i neprijateljstvima kolega.

Ljubav

Nemojte agresivnim pristupom rješavati bračne probleme. To će vašeg partnera uvrijediti i udaljiti od vas. Budite tolerantni prema njegovim pogreškama, a i sebi biste morali dopustiti više slobode. Iziđite ponekad s prijateljima i dobro se zabavite.

Zdravlje

U osjetljivom ste razdoblju pa poradite na podizanju imuniteta, koji vam je vidno narušen. Prehranu obogatite voćem, a nemojte zanemariti ni tjelesnu aktivnost te druženja i izlaske s prijateljima.

Najbolji dan: 15. ožujka

Najlošiji dan: 12. ožujka

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao

Osoba na koju ste dosad mogli računati, mogla bi vam okrenuti leđa i pobrinuti se za sebe. Izvjesna je nenaklonost nekih ljudi u radnoj sredini, što će vas pogađati više nego što bi trebalo.

Ljubav

Prepustite li partneru više inicijative, doživjet ćete tjedan osjećajnog ispunjenja. Samci bi se mogli zainteresirati za osobu koja je vezana ili se nedavno rastala. Koliko god se trudili ostati hladni i emotivno netaknuti, to vam neće uspijevati.

Po njihovom ili nikako! Ova 4 horoskopska znaka ne vjeruju u kompromise u svojim vezama
Po njihovom ili nikako! Ova 4 horoskopska znaka ne vjeruju u kompromise u svojim vezama

Zdravlje

Vaš će organizam trebati mnogo odmora i sna. Izbjegavajte kasnu večeru koja bi vam mogla prouzročiti probleme sa spavanjem. Imate li upornu žgaravicu, pomoći će lagana prehrana i biljni čajevi.

Najbolji dan: 17. ožujka

Najlošiji dan: 14. ožujka

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao

Zvijezde vas tjeraju u akciju i onda kada je potrebno mirovati. Zato se nemojte iznenaditi ako neke stvari krenu nizbrdo. Zaoštrit ćete odnos s osobom s kojom inače teško pronalazite zajednički jezik.

Ljubav

Voljena osoba bi vam mogla zamjeriti da je želite podčiniti, a vi biti skloni ljubomori i burnim reakcijama. Nastojte što više razgovarati i otvoriti svoje srce jer nerazumijevanje, nejasnoća i nedorečenost su ono što najviše smeta vašem odnosu.

Zdravlje

Imunitet u padu ojačajte konzumiranjem namirnica bogatih C vitaminom. Češće si spravljajte limunade, a i pokoja žličica meda će vam koristiti. Bit ćete podložni stresu i infekcijama pa bolje pripazite na sebe.

Najbolji dan: 18. ožujka

Najlošiji dan: 16. ožujka

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao

Mars u Blizancima ubrzano će trošiti vaše rezervoare snage i energije. Susretat ćete se gotovo s nevidljivim zaprekama, no uz Merkurovu potporu iz znaka Ribe, sve probleme ćete ipak uspješno riješiti.

Ljubav

Više ćete se suprotstavljati i zahtijevati, što bi vašeg partnera moglo sputavati. Slobodni bi mogli upoznati osobu iz druge sredine i započeti vrlo neizvjestan odnos prožet ljubomorom i dubokim osjećajima. Pronađite ravnotežu i ništa ne forsirajte.

Zdravlje

Brojne će vam namirnice teško padati na želudac. Nemojte jesti masnu i prženu hranu nego prednost radije dajte bijelom mesu i ribi. Tjedan je odličan za obavljanje liječničkih pregleda i posjet stomatologu.

Najbolji dan: 12. ožujka

Najlošiji dan: 18. ožujka

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao

Neke prilično ambiciozne osobe smatrat će da vi nezasluženo uživate bolji tretman od njih, pa bi svojim postupcima mogle ugroziti vaš mir. Pokušajte se od takvih pojedinaca odmaknuti.

Ljubav

Osamljeni bi mogli pronaći srodnu dušu, a razočarani melem za ljubavne rane. Samci, šarmantna osoba iz poslovne sredine mogla bi vam jasno dati do znanja da joj se sviđate. Bit ćete u dvojbi da li se upustiti u odnos ili ne. Neka vas vodi glas srca.

Zdravlje

Pravila prehrana i aktivan način života, konačno će vam se isplatiti. Brojni komplimenti na račun privlačnog izgleda, bit će vam poticaj da i dalje budete uporni. Mnogi će posjećivati frizerske salone i uljepšavati se.

Najbolji dan: 13. ožujka

Najlošiji dan: 12. ožujka

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao

Kreativnost će vam biti istaknuta, plijenit ćete šarmom pa ćete s lakoćom dogovarati poslove i izvlačiti najbolje iz svake situacije. Ruke će vam biti odriješene, pokrenut ćete ili osmisliti nove projekte.

Ljubav

Naklonjena Venera u Biku donosi vam priliku za novu vezu ili povratak stare, neprežaljene ljubavi. Društveni život bit će istaknut, pa će Jarci mlađe generacije biti pozivani na mnoge tulume i zabave gdje će upoznavati potencijalne simpatije.

Zdravlje

Vrlo ste osjetljivi na vremenske utjecaje. Posebno oprezni trebaju biti kronični bolesnici i svi oni koji imaju problema s tlakom. Pripazite na osjetljive zglobove i kralježnicu, pijte preparate na bazi cinka.

Najbolji dan: 17. ožujka

Najlošiji dan: 15. ožujka

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao

Lako ćete se usredotočiti na posao, dobar ste organizator i ništa ne ostavljate za posljednji trenutak. Ni u najvećoj gužvi nećete gubiti prisebnost niti griješiti pa stresovi na vama neće ostavljati traga.

Ljubav

Venera će poticati vaš hedonizam i šarm kojima ćete plijeniti pozornost suprotnoga spola. Netko će vas osvajati putem vrućih SMS poruka, e- mailova ili vam šaputati nježne riječi na telefon. Planovi za budućnost približit će vas voljenoj osobi.

Koji su znakovi autodestruktivni u vezi: Škorpioni implodiraju, a Bikovi 'guše' svoje partnere
Koji su znakovi autodestruktivni u vezi: Škorpioni implodiraju, a Bikovi 'guše' svoje partnere

Zdravlje

Nemojte zapostaviti važnost kretanja, druženja i zabave. Dani su idealni za razonodu i ispunjenje kroz putovanja i druženja s prijateljima. Ako ste često za upravljačem, prilagodite vožnju uvjetima na cesti.

Najbolji dan: 18. ožujka

Najlošiji dan: 12. ožujka

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao

U svakom trenutku uljudni i susretljivi, uživat ćete nepodijeljene simpatije i potporu kolega pa će vam i šefovi “gledati kroz prste”. Mogli biste sklopiti dobre poslove, a nekima se smiješe lijepe zarade.

Ljubav

Ako ste u braku, vaš će se odnos s partnerom obnoviti novim intenzitetom osjećaja i uzbudljivim erotskim životom. Krećite se u veselim društvima, putujte, obogatite svoju svakodnevicu društvenim sadržajima. Pred samcima su nove prilike i veze!

Zdravlje

Budući da ćete biti u dobroj kondiciji, odlično ćete se snalaziti u raznim sportovima. Posebno će vam dragi biti oni timski u kojima će do izražaja doći vaš natjecateljski duh, ali i smisao za druženje.

Najbolji dan: 12. ožujka

Najlošiji dan: 14. ožujka

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'
PROBLEMI S VELIČINOM

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'

Ukrajinka tvrdi da su joj njezine velike grudi broj 30 HH cijeli život stvarale probleme. U školi su ju maltretirali, ne može vježbati osnovne kardio vježbe, a umjesto da bude učiteljica radi putem interneta

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'
'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'
TO NIJE OČEKIVALA

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'

Buduća mama je u drami nakon što je njezina afera s oženjenim šefom završila trudnoćom. Iako je bila to romansa za jednu noć, stigli su problemi