Obavijesti

Lifestyle

Komentari 13

Veliki tjedni horoskop: Vagi će dobro ići na poslu, a Škorpion bi se mogao upustiti u nevjeru

Veliki tjedni horoskop: Vagi će dobro ići na poslu,  a Škorpion bi se mogao upustiti u nevjeru

Bik će se zaljubiti i prepustiti zagrljajima ne razmišljajući o budućnosti. Škorpion će osjećati umor i frustraciju zbog napetih međuljudskih odnosa, a Ribama se otvaraju nove mogućnosti na planu zarada ili štednje

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Sadašnja situacija ograničava vaše sposobnosti pa biste se mogli povući u sebe i okrenuti unutarnjim vrijednostima. U ono što želite ostvariti, morate uložiti dosta truda da bi se isplatilo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ljubav - Ovan će osjećati praznine u osjećajnom odnosu, ali ne treba to shvatiti alarmantno. Neće se raditi o manjku ljubavi s vaše ili partnerove strane nego o prilagođavanju i prihvaćanju karakternih razlika. Razmišljat ćete o preseljenju ili većem stambenom zahvatu.

Zdravlje - Dobar Marsov utjecaj bit će zaslužan za vaše dobro zdravlje i odličnu formu. Eventualno vas mogu mučiti nesanica ili nervoza, ali tome doskočite opuštajućim tehnikama ili meditacijama.

Slažete se? Ovo je najmudriji i najneovisniji horoskopski znak
Slažete se? Ovo je najmudriji i najneovisniji horoskopski znak

Najbolji dan: 10. listopada

Najlošiji dan: 12. listopada

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Odnosi s drugim ljudima zahtijevat će prilagodbe. Preuzet ćete nove obaveze i odgovornije se postavljati u važnim situacijama. Neke očekuju poslovne promjene pa i promjena radnog mjesta. Nezaposleni bi mogli dobiti novi posao.

Ljubav - Slobodni će se zaljubiti i prepustiti zagrljajima ne razmišljajući o budućnosti. Bit ćete spremni mijenjati sebe, kako biste se što bolje prilagodili očekivanjima vaše simpatije. Ako ste u braku, partner će biti puno nježniji i pažljiviji prema vama.

Zdravlje - Tjedan je odličan za odvikavanje od loših navika, kao i za sve tretmane ljepote. Bit ćete odgovorniji prema svojem zdravlju, pa ćete češće posjećivati stomatologa ili liječnika kako biste sanirali tegobe.

Najbolji dan: 12. listopada

Najlošiji dan: 9. listopada

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao- Poboljšat će vaš odnos sa autoritetima, a neki poslovni projekti za koje ste mislili da su propali, ugledat će svjetlo dana. Čak će i ljudi koji su vas omalovažavali postati pristupačniji prema vama, nudeći vam suradnju.

Ljubav - Idealno je vrijeme za zabavu. Živjet ćete intenzivno i unositi razigranost u svoju intimu. Bit ćete inicijator uzbudljivih ljubavnih susreta, a da pritom nećete izgubiti ništa od svoje urođene privlačnosti i šarma. Moguć je susret sa starom ljubavi.

Zdravlje - Vladavina Vage jamstvo je vašeg dobrog zdravlja. I sami ćete tome pridonijeti pa će se mnogi pripadnici vašeg znaka intenzivnije baviti sportom, biti energični i odlično raspoloženi.

Najbolji dan: 13. listopada

Najlošiji dan: 11. listopada

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Nove poslovne prilike probudit će vaše ambicije. Napredovanje je moguće, samo vas ne smije zaplašiti težina poslovnih zadataka koji će se naći pred vama. Pazite na odnose s autoritetima koji bi mogli postati napeti.

Ljubav - Ne zahtijevajte previše od svoga ljubavnog odnosa. Čuvajte ono što imate jer je kriza prolazna. Više razgovarajte s partnerom i unesite svježinu i promjenu u svoj život, bilo kroz putovanja ili češća druženja s prijateljima i rodbinom.

Zdravlje - Ako ste rođeni u lipnju, pripazite na svoje kronične tegobe i ne liječite se na svoju ruku. I srpanjski Rakovi su u nepovoljnom razdoblju koje će najviše osjetiti po smanjenoj koncentraciji i umoru.

Najbolji dan: 12. listopada

Najlošiji dan: 10. listopada

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Planeti će prisiliti Lava na rješavanje nekih situacija iz prošlosti, koji će vam rasvijetliti vaš sadašnji ili budući status u radnom okružju. Nadređeni će pratiti vaš rad, a računajte i na njihovu pomoć.

Ljubav - Osoba suprotna spola pobuđivat će vašu pozornost. Ako vam je stalo ostvariti svoje namjere, ljubavni razgovor obavite sada jer imate Venerinu potporu. Taj će vam planet pomoći da brže uplovite u novu ljubavnu vezu. I brakovi postaju stabilniji.

Zdravlje - Učinite nešto dobro za sebe, neku sitnicu koja će vas razveseliti. Bavljenje sportom ili obnova garderobe utjecat će na porast vašeg samopouzdanja. Pripazite se u prometu, ne vozite prebrzo.

Najbolji dan: 9. listopada

Najlošiji dan: 11. listopada

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Planeti postaju vaši saveznici u poslovnim akcijama i njihov blagotvoran utjecaj osjećat ćete idućih tjedana. Osjetit ćete snažan poriv za širenjem znanja i razmišljati da nastavite prekinuti fakultet i slično.

Ljubav - Ako je vaša veza u proteklim tjednima bila puna svađa, sada dolazi smirenje. Više ćete analizirati vaše karaktere i vagati izgovorene riječi, što će vašem odnosu dati novu dimenziju i poticaj. Ne dopustite roditeljima prevelik utjecaj na vas dvoje.

Zdravlje - Ako ste rođeni u kolovozu, nepovoljan Marsov utjecaj mogao bi vas izlagati pojačanim iscrpljenjima, stresu i upalnim procesima. Najbolje će se osjećati rujanske Djevice koje će biti raspoložene i energične.

Najbolji dan: 12. listopada

Najlošiji dan: 14. listopada

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Dolazi vrijeme da zaboravite na odricanja i nepravde, kao i na razdoblje skromnih poslovnih rezultata. Sada je vrijeme za nove pobjede jer gotovo sve vam polazi za rukom. Mogli biste i napredovati.

Ljubav - Ohrabreni zavodljivom Venerom u vašem znaku, imat ćete velika očekivanja od voljene osobe. Novi događaji i ljubavna dinamika predstavljat će pozitivnu prekretnicu u vašem zajedničkom odnosu pa ćete se još više zbližiti. Samci, nova ljubav čeka na vas.

Upozorenje za sve horoskopske znakove: U listopadu nas čeka šest posebno opasnih dana
Upozorenje za sve horoskopske znakove: U listopadu nas čeka šest posebno opasnih dana

Zdravlje - Vaše će se zdravlje bitno popraviti. Iako se taj oporavak neće dogoditi preko noći, tjedni koji dolaze uvjerit će vas da vam se energija i raspoloženje vraćaju. Odlični su dani za intenzivniju tjelovježbu.

Najbolji dan: 15. listopada

Najlošiji dan: 10. listopada

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Osjetit ćete umor i frustraciju zbog napetih međuljudskih odnosa. Smanjite svoje prohtjeve i kriterije jer nadređeni neće imati sluha za vas. Pojačajte pozornost u radu s brojkama i novcima.

Ljubav - Škorpion će imati zanimljivo iskustvo s bivšom ljubavi, a obnovit ćete situacije iz prošlosti i to prilično nepromišljeno. Bit ćete skloni tajnim ljubavnim radnjama, odnosno činit ćete nešto što ćete skrivati od okoline. Mogli biste se upustiti u nevjeru.

Zdravlje - Bit će bitno kako živite, čime se hranite i koliko brinite o sebi. Vodite računa o pravilnoj prehrani, izbjegavajte masnoće životinjskog porijekla te šećer i sol. Što više se odmarajte.

Najbolji dan: 13. listopada

Najlošiji dan: 12. listopada

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Merkur se premjestio u vama skloni znak Vage pa ćete lakše ostvarivati svoje planove. Bit ćete puni novih ideja, a motiviranost pozitivnim prekretima dovest će vas do jedne uspješne poslovne suradnje.

Ljubav - Prijateljstvo i osobit osjećaj bliskosti bit će ono čemu ćete težiti. Vaša ljubavna filozofija i potrebe kretat će se duhovnim, a ne tjelesnim vodama. Ne osjetite li vibracije takvog tipa, ni očita tjelesna privlačnost neće vam mnogo značiti.

Zdravlje - Ako ste zbog nepovoljnog Marsovog utjecaja imali zdravstvenih tegoba, sada stižu dobre vijesti za vas. Od ovog tjedna ulazite u podulje dobro razdoblje koje će vam vratiti osmjeh na lice.

Najbolji dan: 9. listopada

Najlošiji dan: 14. listopada

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Računajte na zastoje i otežan pristup vama bitnim ljudima i stvarima. Bitno je da budete mudri i strpljivi jer ovo vrijeme, koliko god stresno bilo, nekima od vas donosi priliku za napredovanjem.

Ljubav - Venera u Vagi mogla bi vam donijeti pojavu sumnji u partnerovu iskrenost. Iz nekog razloga imat ćete potrebu postavljati brojna pitanja provjere, a takve sumnje mogle bi biti upućene i vama, dakle ljubomora bi se mogla pojaviti i kod partnera.

Zdravlje - Osjetit ćete navalu energije, ali će s njome rasti i izloženost stresu. Zbog nekih tegoba mogli biste ići k liječniku, a nije isključena ni vaša briga za bolesnog člana obitelji.

Najbolji dan: 12. listopada

Najlošiji dan: 9. listopada

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - U sjajnom ste razdoblje koje vam omogućava da izrazite sve svoje talente i potencijale. Mnoge kolege će se oslanjati na vašu pomoć, a sjajnim poslovnim idejama oduševit ćete nadređene.

Ljubav - Samci, predstoje vam čarobni susreti. Rado ćete se odazivati na brojne pozive i uživati u društvu odabranih ljudi. Neki će se i strastveno zaljubiti, možda u osobu koja je često prisutna u vašem društvu, ali je dosad niste primjećivali.

Uh, što volim sliku svoju! Evo tko su najveći narcisi Zodijaka
Uh, što volim sliku svoju! Evo tko su najveći narcisi Zodijaka

Zdravlje - Vaše se zdravlje naglo poboljšava pa ćete imati više volje i energije da aktivno sudjelujete u životu. Ništa vam neće teško pasti, a ni poslovni i obiteljski napori neće vas moći umoriti. Bavite se jogom, meditacijom.

Najbolji dan: 15. listopada

Najlošiji dan: 11. listopada

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Otvaraju vam se nove mogućnosti na planu zarada, štednje ili ulaganja novca. Riješit ćete dugoročne probleme koje ste vukli unazad nekoliko mjeseci. No na radnom mjestu budite oprezni – netko vam nešto radi iza leđa!

Ljubav - Ljubomora i potreba za podčinjavanjem neće biti dobra za vaš odnos pa nastojte promijeniti svoje ponašanje, budite vedriji i pažljiviji prema partneru. Samci će se s nekime pogledavati i mjerkati – osjećat ćete prema drugoj strani veliku strast.

Zdravlje - Ima ćete dovoljno fizičke energije, ali planetarni raspored upućuje na veliku izloženost poslovnom stresu. Napeti međuljudski odnosi mogu biti razlogom vaše nervoze, ali i pojačanih zdravstvenih tegoba.

Najbolji dan: 12. listopada

Najlošiji dan: 14. listopada

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'
PROBLEMI S VELIČINOM

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'

Ukrajinka tvrdi da su joj njezine velike grudi broj 30 HH cijeli život stvarale probleme. U školi su ju maltretirali, ne može vježbati osnovne kardio vježbe, a umjesto da bude učiteljica radi putem interneta

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Ostala bez posla pa se bacila u kreativu: 'Šalice s figuricama radim noću kada uspavam kćer'
PODUZETNICA IZ ČEPINA

Ostala bez posla pa se bacila u kreativu: 'Šalice s figuricama radim noću kada uspavam kćer'

Poduzetnica i mama Malaika Tordi Molnar iz Čepina ostala je bez posla i okrenula se kreativnosti. Nije zažalila, njezine šalice su hit, a prodaje ih po cijeloj Europi