Lifestyle

Komentari 18

Veliki tjedni horoskop: Vaga je na pragu nove veze, Jarac će biti iscrpljen, a Lav blistati na poslu

Veliki tjedni horoskop: Vaga je na pragu nove veze, Jarac će biti iscrpljen, a Lav blistati na poslu

Mreža prijateljstava će Lavu olakšat dolazak do cilja. Kod Ovna postoji potencijal da bude uvučen u kompliciranu vezu, a Vodenjaci će osjećati veliku ljubomoru prema bivšima

Ovan 21.3 - 20.4.

Posao – Polazit će vam za rukom svi poslovi koji uključuju putovanja. Nije isključeno da u mjestu udaljenom od uobičajenog prebivališta pronađete nove prilike za zaradu.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi

Ljubav – Pripazite se fatalnog šarma osobe koja će vas uvući u kompliciranu vezu. Ovnovima u braku presudna je uloga partnera – dopustite da vas pogura i motivira.

Zdravlje – Bližnji će vam zamjerati razdražljivost, koje ćete se najbolje riješiti ako svaki dan odvojite barem sat vremena samo za sebe i svoje potrebe.  

Najbolji dan: 4. prosinca

Najlošiji dan: 29. studenog

Bik 21.4. - 21.5.

Posao – Obavite poslove vezane uz porez, zajam i police osiguranja. Djelatnici u banci, savjetnici za prodaju životnog osiguranja, računovođe i financijski savjetnici odlično posluju.

Ljubav – Sviđat ćete se ljudima koji žive drukčijim životnim stilom od vašega. Moguća je veza s nekim iz druge sredine, a mlađi će se s nekim upoznati putem interneta.

Zdravlje – Nekoliko kilograma viška bacit će vas u očaj. Pravo je vrijeme da odluku o započinjanju dijete počnete provoditi u djelo. Čuvajte se ozljeda i upala.

Najbolji dan: 28. studenoga

Najlošiji dan: 1. prosinca

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao – Morat ćete se prilagođavati, uvažavati zahtjeve šefova, nametnuti protokol i tradicionalne okvire poslovanja. Ako vas posao frustrira, zadržite mir i ne zadirite u dubinu problema.

Ljubav – Čuvajte se prevelikih očekivanja i situacija u kojima ćete radije zažmiriti na problem nego se njime pozabaviti. Mogli biste se uplesti u zamršene odnose.

Zdravlje – Pozitivan pogled na život, bit će najbolja zaštita od bolesti. Iskoristite tjedan za rad na sebi i odvikavanje od raznih poroka koji vam ugrožavaju zdravlje. 

Najbolji dan: 29. studenoga

Najlošiji dan: 30. studenoga

Rak 22.6. - 22.7.

Posao – Zavidni pojedinci mogli bi vam potkopavati ugled ili raditi iza leđa. Okružite se ljudima od povjerenja i budite na oprezu pred novim licima. Netko vam radi sitne pakosti.

Ljubav – Želite li očuvati mir u vezi, morat ćete dati prednost razumu pred osjećajima. Bit ćete skloni promjenama raspoloženja, koje druga strana neće lako podnositi.

Zdravlje – Osjećat ćete se nezadovoljno sobom i svojim izgledom. Ipak, nemojte se izgladnjivati nego dobru liniju nastojte postići redovitim vježbanjem.

Najbolji dan: 2. prosinca

Najlošiji dan: 30. studenoga

Lav 23.7. - 22.8.

Posao – Mreža prijateljstava i poznanstava olakšat će vam dolazak do cilja. Prosvjetari, trgovci, novinari, informatičari i prevoditelji polučit će najbolje rezultate.

Ljubav – Mogli biste pronaći srodnu dušu i prepustiti se plimi osjećaja. Nije vrijeme za suzdržanost i oklijevanje – krenite u akciju! Slobodni, prihvatite pozive za izlazak.

Zdravlje – Redovito vježbanje i povećana fizička aktivnost pomoći će vam da se ugodnije osjećate u svojoj koži i da se ne zamarate nerealnim strahovima o budućnosti.

Najbolji dan: 4. prosinca

Najlošiji dan: 2. prosinca

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao – Dobra organizacija bit će preduvjet uspjeha, a vi biste baš s time mogli imati problema. Nije isključeno da ćete se iznova morati dokazivati na nekim poslovima, što će vas živcirati.

Ljubav – Mogućnosti koje pruža internet omogućit će lakše komuniciranje s udaljenim partnerima. Duge veze postat će stabilnije zahvaljujući okolnostima koje će vam ići u prilog.

Zdravlje – Iako bi vam se joga mogla činiti dosadnom, njezino opuštajuće djelovanje pokazat će se idealnim za vaše psihofizičko stanje. Čuvajte se ozljeda.

Najbolji dan: 28. studenoga

Najlošiji dan: 4. prosinca

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao – Svojih će pet minuta dočekati oni koji se bave marketingom, medijima, prevođenjem, ugostiteljstvom i pedagoškim radom. Bit ćete prilagodljivi i snalažljivi u komunikaciji.

Ljubav – Iako vam Venera nije sklona, ostali skladni planetarni utjecaji maksimalno vam idu u prilog. Stoga nije isključena nova ljubavna veza I puno strasti te romantike.

Zdravlje – Cijeli tjedan bit ćete u žurbi i strci pa nećete imati previše vremena kojeg biste posvetili sebi. A upravo će to biti ono što vam je najpotrebnije.

Najbolji dan: 29. studenoga

Najlošiji dan: 28. studenoga

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao – Imate savršenu ravnotežu optimizma i praktičnosti. Vaši će ambicija i polet porasti pa ćete biti kadri usmjeriti profesionalni život kamo god budete htjeli.

Ljubav – Predstoje vam dani osjećajnog pospremanja. Razmišljat ćete o prednostima i nedostacima ljubavne veze. Ostanite realni, ne dopustite da vas previše obuzmu osjećaji.

Zdravlje – Mars u vašem znaku upozorava da u ničemu ne trebate pretjerivati. Klonite se preaktivnog izlaganja sportskim aktivnostima zbog mogućih ozljeda. 

Najbolji dan: 2. prosinca

Najlošiji dan: 30. studenoga

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao – Nećete gubiti vrijeme na nebitne stvari niti se zamarati hipotetskim pitanjima. Poslovi vezani uz putovanja, medije i umjetnost omogućit će vam financijski rast.

Ljubav – Ne zatvarajte se u kuću i ne samujte. Izlazite što više s partnerom ili sami, a koraci koji se tiču ljubavi poduzeti ovog tjedna imat će pozitivne posljedice.

Zdravlje – Sunce je u vašem znaku pa ste vitalni i izdržljivi. Puni ste samopouzdanja kojeg ništa neće moći narušiti. Ako ste vozač, budite oprezniji u prometu.

Najbolji dan: 4. prosinca

Najlošiji dan: 1. prosinca

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao – Mogući su neplanirani troškovi, neoprezna ulaganja ili nagla pojava manjkova. Ophođenje sa suradnicima ili podređenima zahtijevat će pojačanu pozornost.

Ljubav – Nestat će prepreke koje su vas sprječavale da jasnije sagledate vezu ili brak. Neopterećeno ćete prihvaćati nova iskustva, osjećajući da vam donose nešto dobro.

Zdravlje – Iscrpit će vas pretrpani tjedni raspored i poslovne brige. Probajte živjeti urednije, a mnogo će vam pomoći da koji put navečer legnete ranije spavati.

Najbolji dan: 28. studenoga

Najlošiji dan: 30. studenoga

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao – Oslobađate se stresa i ulazite u uspješnije poslovno razdoblje. Prionite dovršavanju poslova, projekta ili ispita. Pazite samo da vam ne uzmanjka entuzijazma za završni dio.

Ljubav – Obuzdajte ljubomoru i osvetoljubivost prema bivšem partneru. Zaboravite na prošlost i krenite dalje, kako ne biste propustili nove susrete i poznanstva.

Zdravlje – Neuredne životne navike bit će glavni neprijatelj vašem zdravlju. Kasno lijeganje, ispijanje kave i alkohola te pušenje dovest će do nesanice.

Najbolji dan: 4. prosinca

Najlošiji dan: 3. prosinca

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao – Morat ćete biti analitični u procjeni okolnosti. Nemojte ulaziti u nove poslove ako niste sigurni da je to ono što želite. Izloženi ste kritičkom oku šefova i kolega.

Ljubav – Naslutit ćete da jedno prijateljstvo nosi iskru nečeg dubljeg. Ne oklijevajte s otvorenim razgovorom, dajte drugoj strani povod i ohrabrenje, možda uđete u vezu.

Zdravlje – Osjećate li da vas neke tegobe uporno prate, obavite liječničke pretrage. U razdoblju ste povećanih iscrpljenja. Mnogo radite i pritom se živcirate.

Najbolji dan: 2. prosinca

Najlošiji dan: 28. studenoga

Najčitaniji članci