Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

Vesela baka (68): Zove hitnu pa dira bolničare po preponama

Umirovljenica je upisana u registar seksualnih prijestupnika nakon što je bolničara uhvatila za prepone i pitala: 'Koliko je velik?' Zbog alkohola i problema sa sjećanjem poslana je na vještačenje

46 komentara

Christine Roles (68) iz Flixtona u Greater Manchesteru, je pozvala hitnu pomoć te dirala koljeno bolničara koji ju je pregledavao i pokušavao izmjeriti njezin krvni tlak, prije nego što je ruku stavila na njegove prepone. 

Bolničar, koji je ostao anoniman, ispričao je na sudu u Manchesteru da joj je odgurnuo ruku, ali da je tad umirovljenica pokušala pogladiti njegova prsa, što isto nije uspjela te mu je na kraju rekla da je otpušten i da odj****.

Policija je kasnije uhitila Christine zbog incidenta koji se dogodio 24. travnja prošle godine u stanu za beskućnike gdje je smještena.

Christine je rekla da se ne osjeća krivom, a zbog gubitka pamćenja i problema s alkoholom, poslana je na vještačenje.

Ovo nije prvi put da Christine u kasnim godinama ima problema s policijom. Već ranije joj je zabranjeno zvati hitnu pomoć, osim u slučaju prave hitne situacije, jer je u alkoholiziranom stanju imala naviku zvati hitnu pomoć. 

Unatoč njezinim godinama, sud je naredio da se Christine privremeno upiše u registar seksualnih prijestupnika, zajedno s pedofilima i silovateljima, dok ne dođu nalazi s psihološkog vještačenja. 

- Činila se 'klasičnom' normalnom Christinom kod koje smo bili u više navrata. Nije izgledala opijena do te mjere da nije mogla shvatiti što se događa. Puno puta smo ju zatekli pijanu, mada je svaki put to poricala - ispričao je bolničar. 

ISPOVIJEST HRABROG UJAKA Ujak spasio nećakinju iz vatre: 'Osjetio sam kako gorim, ali...'

Bolničar i njegov kolega slijedili su je i odveli u boravak te posjeli kako bi ju mogli pregledati, piše Manchester Evening News. Bolničar je ispričao da se sjeo preko puta nje i stavio njezin dlan, okrenut prema gore, na svoje koljeno. 

- Ona je okrenula ruku i ulovila me za koljeno na što sam joj rekao da je neprilično tako me dirati. Pitao sam ju što radi na što mi je odgovorila da provjerava može li me natjerati da poskočim - ispričao je. 

- Maknuo sam ruku s koljena i probao objasniti kako to nije dopustivo ponašanje. Ona je na to odgovorila tako što me je probala uloviti za prepone i pitala: 'Koliko je veliki?'. 

- Morao sam ju fizički maknuti sa sebe - objasnio je. 

Bolničar se prisjetio da je svom kolegi rekao da više ne ostaju tamo te su otišli iz stana. 

- Kad smo se spremali otići, počela nam je govoriti da od****** i idemo, te je ponovo probala dirati me, ovaj put po prsima - rekao je na sudu.

Christine je ispričala policiji da je pozvala hitnu jer je pala u stanu i da ju je sve boljelo, a kad su bolničari stigli da je stavila ruku na koljeno jednog od njih kako ne bi pala. Dodala je da joj pamćenje nije jako dobro.

OSTVARIO MAMINE SNOVE Teško bolesni dječak dopratio mamu do oltara i sve rasplakao

- Nisam pokušavala zgrabiti njegove prepone niti biti neprikladna - dodala je. 

Christine nije svjedočila na sudu jer je procijenjeno da treba ići na psihološko vještačenje, ali je nazočila svjedočenju bolničara te se moglo čuti kako komentira svojem nadzorniku da su se dečki dogovorili što će reći i da je sve namješteno.

Christine će ponovo ići na sud idući mjesec kad se završi vještačenje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message