Lifestyle

Komentari 1

Vesna Nedeljko je osvojila Opel Crossland: 'I dalje ću slati kupone i igrati nagradne igre'

Vesna Nedeljko je osvojila Opel Crossland: 'I dalje ću slati kupone i igrati nagradne igre'

Kada je vidjela crveni Opel u novinama, nadala se da će ga osvojiti. Dodaje kako svima uvijek govori da treba vjerovati u to da će nešto i osvojiti

Vjerna čitateljica i pretplatnica 24sata Vesna Nedeljko (63) iz Zagreba je uz kupone i malo sreće u našoj nagradnoj igri osvojila fenomenalni Opel Crossland.

- Prekrasan je. Još je i crvene boje. Baš onakav kakvog sam željela - rekla je na primopredaji.

S njom je bio i suprug koji je dodao kako je, kada je vidjela najavu za crveni Opel u novinama, odmah stavila na svoje ime. To joj je donijelo i dobitak.

- Ja uvijek svima kažem da moraju vjerovati da će osvojiti nešto. Ja sam vjerovala i evo me gdje sam - smije se umirovljenica.

Jedva je čekala da dođe po svoju nagradu, a kaže kako joj automobil nije prva nagrada u životu.

- Sve igram, što god vidim. Već imamo televizor iz nagradne igre, dobili smo i razne pakete, kazetofon... Ma svašta. Volim igrati. Čim vidim da se može igrati za neku nagradu, uvijek zaigram - govori Vesna.

Automobil imaju, ali ovaj će im dobro doći. Ne planiraju ga prodati.

- Ma nema šanse. Opel mi je najdraža marka automobila pa niti ne razmišljamo o tome. Ja sam si ga osvojila i ostaje. Pa makar ga i samo gledala kroz prozor - smije se simpatična dobitnica.

Dodaje kako svakodnevno čita svoje omiljene novine.

- Obavezno prolistam 24sata svako jutro. Vjerna sam pretplatnica već godinama. Kod vas ima svega, od politike do križaljki. A ja volim čitati baš sve, zato sam se i pretplatila - govori.

Od igranja nagradnih igara ne odustaje. Dodaje kako će i dalje slati nagradne kupone.

- Naravno da ću igrati. Već iščekujem novu nagradnu igru. A tko zna, možda mi se opet posreći - rekla je čitateljica.

Najčitaniji članci