Lifestyle

Komentari 83

Vibrator joj 'skliznuo' u mjehur i nastavio pulsirati i dalje u njoj

Vibrator joj 'skliznuo' u mjehur i nastavio pulsirati i dalje u njoj

Prvo sam se uspaničila jer je nešto što vibrira bilo u meni, ispričala je žena iz Arizone, a kad ga ni nakon nekoliko trenutaka nije spjela pronaći, uputila se u bolnicu - dok je vibrator u njoj još pulsirao

Žena iz Arizone koja je odlučila ostati anonimna ispričala je za AZ Family kako je nedavno u večernjem izlasku s dečkom nosila Vesper Massager - ogrlicu/vibrator, kad joj se dogodila 'nezgoda'.

Vesper je naime zamišljen da se 'neko vrijeme nosi kao ogrlica', a onda se nakon 'romantične večere' koristi kao vibrator, a točno je to i ona napravila, prenosi The Sun. Za večerom ga je nosila kao ukras, a kasnije ga premjestila na intimnije mjesto.

Kad je par već bio kod kuće, a Vesper u funkciji vibratora ona je iznenada osjetila oštru bol, ali i da je nakit odlutao. 

- Odmah sam počela paničariti jer je nešto što vibrira bilo u meni - ispričala je. A kad ga ni nakon nekoliko trenutaka nije uspjela pronaći, uputila se u bolnicu - dok je vibrator još pulsirao negdje unutra.

- Svaki put kad bi se upalio bilo je kao da mi cijeli trbuh vibrira - požalila se.

Dr. Greg Marchand je za AZ Family rekao kako 'osoblje Hitne pomoći nije uspjelo 'locirati uređaj u ženinoj vagini, ni nakon što su obavili ginekološki pregled, pa su je poslali na CT'.

- Bio sam jako iznenađen kad sam vidio da je vibrator u mjehuru - rekao je Marchand, koji kaže i da nikada u karijeri nije vidio ništa slično. Naime, vibrator je skliznuo u mokraćnu cijev, a iz nje je ušao u mjehur gdje se smjestio, zbog čega je morala na operaciju. 

Vibrator/privjesak je inače proizvod tvrtke Love Crave, a na više se web adresa prodaju dvije verzije ove ogrlice - srebrna za 69 (oko 465 kn) dolara i od 24 K zlata, za 150 dolara (oko 1010 kn).


 
Lifestyle web trgovina u vlasništvu Gwyneth Paltrow Goop Shop isto prodaje ovaj jedinstveni proizvod, a oni pišu da je 'riječ o privjesku u obliku metka od nehrđajućeg čelika, a dovršenog u 24-karatnoj pozlati koji je potpuno vodootporan 'pa se lako i čisti'.

Vibrator ima četiri brzine i dva načina rada (pulsirajući i konstantni), a najpoznatiji je po tome što je jako tih. Možete ga brzo napuniti bilo kojim USB priključkom (punjenje traje oko 40 minuta), stoji u opisu na Goopu.

Žena kojoj se dogodila 'nezgoda' nakon ove katastrofe s Vesperom planira tužiti proizvođača jer 'nisu napisali upozorenje, da može i odlutati'. Za svaki slučaj, ona će odustati od sličnih pomagala.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci