Lifestyle

Komentari 9

Vidite li uljeza na fotki? Žena zbog njega nije vozila 7 dana

Vidite li uljeza na fotki? Žena zbog njega nije vozila 7 dana

Pauk koji je dobio nadimak Christine, fotografiran je kako vreba u udubljenju ispod kvake na vratima automobila, a vozačica ga je snimila u ponedjeljak u Armidaleu i objavila na društvenim mrežama

Žena, koja je otkrila ogromnog, dlakavog pauka kako se skriva u kvaki na vratima automobila na sjeveru Novog Južnog Walesa u Australiji, tvrdi da se toliko uplašila da je na kratko vrijeme prestala voziti svoj automobil pošto joj je ova životinja zadala šok života.

POGLEDAJTE VIDEO: Udomila pauka s dvije noge

Pauk, kojem je dala nadimak Christine, prikazan je na slikama kako vreba u udubljenju na vratima automobila kojeg je vozačica u ponedjeljak snimila u Armidaleu i objavila na društvenim mrežama. Fotografije prikazuju ogromnog pauka raširenih nogu po dužini bočne kvake od suvozača.

Žena koja je otkrila pauka stavila je fotografije na australsku stranicu za identifikaciju pauka na Facebooku s natpisom: 'Isprva sam mislila da je to dlakava gusjenica. Tjedan dana nisam vozila svoj automobil'.

Zapanjujuće slike privukle su više od 500 komentara na Facebooku, a korisnike je jednako i zabavio i prestrašio dlakavi uljez.

- Ostavite auto, on sada pripada pauku. Spusti ključeve na zemlju i daj osobnu iskaznicu! - komentirala je jedna osoba. Dok je druga osoba izrazila zabrinutost: 'Ovo mi je sada izazvalo veliku anksioznost'.

U Australiji je savjet za držanje pauka podalje od automobila tijekom toplijih mjeseci izbjegavanje parkiranja vozila ispod drveća jer se oni znaju ugnijezditi u lišću.

Druga je preporuka da svoj automobil pošpricate sredstvom protiv insekata kako biste ga zaštitili. Pauk je najvjerojatnije bio veliki australski pauk lovac, koji se ne smatra opasnim, unatoč njegovom strašnom izgledu, piše Daily Mail.

Najčitaniji članci