Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Vikend na Green River Festu: Ribička večer, party u Jabuci i film kod Hendrixovog mosta

Vikend na Green River Festu: Ribička večer, party u Jabuci i film kod Hendrixovog mosta

Green River festival i ove godine je organizirao niz poslastica za djecu i mlade. U subotu je Ribička večer na kojoj će se nuditi tradicionalni šaran, a večer će začiniti bend The Plagijators

VIDEO

Želite li ljetnu subotnju večer, 03.09. provesti uz rijeku Savu, kod Hendrixovog mosta, očekuje vas prava poslastica - Ribička večer. Slavonski ribiči spremaju šarana na rašljama na tradicionalan način, baš kako se priprema već desetljećima, na otvorenom plamenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijetka riba u Jadranu

Pokretanje videa...

Ronilac iz ribarske mreže u Jadranu spasio rijetku ribu VIDEO

Osim šarana posjetitelje očekuje i fiš, a večernja rasplesana zabava se nastavlja uz live bend The Plagijators i CroTrash Party. Green River već treću godinu oduševljava brojne goste raznolikim programom, uz sadržaje za djecu, a poseban je jer je u potpunosti izrađen od re-upotrebljenih materijala.

Svakako pozdravite i solarnog slamnatog soma Juru, koji kao pravi domaćin pozdravlja sve posjetitelje zelenim svjetlom. On je naš najbolji meteorolog, jer svijetli isključivo kad je sunčan dan.

Sam početak tjedna rezerviran je za dobre filmske projekcije, a ovoga ponedjeljka, 5.9, posjetitelje očekuje u 20:20 h putopisni film 'Granice' Bojana Bojića. Njegova ljubav prema putovanjima i amaterskom snimanju filmova doveli su ga na brojne filmske festivale, a film Granice prati njegovo putovanje rijekom Savom u kajaku. U razgovorima s različitim ljudima i kroz osobno promišljanje stječe životne uvide o rijeci, koja mijenja svoja lica. 

Nakon gastro i filmske poslastice red je da guštate i uz dvije glazbene: DJ Fuki iz kultnog kluba Jabuka gostuje 10.09. u 20:20 h,  na Green Riveru sa svojim programom Night of Faith and Devotion, a od 2 sata ujutro nastavlja se Silent party - uz 3 DJ'a koji puštaju različitu glazbu – DJ Sanja Pandurić bira onu iz Purgeraja , DJ Marko S-Progressive, Melodic House/Techno, a DJ RIDJ pušta Retro Funk/Disco.

Odaberite jednoga od tri DJ'a kao i jednu od tri boje slušalica, guštajte u mjuzi i posebnom doživljaju i tako dočekajte prve jutarnje zrake sunca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa