Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
165 komentara

Viralni hit: Lijepe, istog spola, različite vjere i zaljubljene...

Djevojke nisu očekivale tako pozitivne reakcije i pretpostavljaju da su mnoge zaintrigirale i zato što su queer, ali i zato što su i međuvjerski par - Malik je muslimanka, a Čakra hinduistica

Foto: Instagram
165 komentara

Čakra (23) je planerica evenata i producentica, a Malik (23) umjetnica i učiteljica i sedam godina su se dopisivale online prije nego su počele ljubavnu vezu. 

- Jedan dan sam poslala Malik poruku i pitala ju bi li sa mnom podijelila kako joj je biti queer žena iz Južne Azije, a ubrzo smo se i našle u New Yorku - ispričala je Čakra kako je počela njihova veza. 

Par je zajedno od ljeta 2018. godine, a na ljeto 2019. godine odlučile su otvoreno kao lezbijski par sudjelovati u snimanju jedne reklame - i ubrzo postale pravi internet hit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anjali (@anjalichakra)


- Snimale smo za brend 'Borrow the Bazaar' koji se bave iznajmljivanjem odjeće za posebne prilike, a kako smo taj vikend bile gošće na čak dva vjenčanja, reklamu smo odradile u zamjenu za odjeću - objasnila je Čakra kako su nastale fotke koje je snimio Sarowar Ahmed i koje su s opisom 'Njujorška ljubavna priča' brzo dobile preko 50 000 lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anjali (@anjalichakra)

- Fotografije su na Twitteru brzo postale hit i u nekoliko dana su o nama pisali izvještavali svi mediji iz Indije, Pakistana i Velike Britanije - ispričale su djevojke za Insider, a kažu i da nisu očekivale tako pozitivne reakcije i kako pretpostavljaju da su mnoge zaintrigirale i zato što su queer, ali i zato što su i međuvjerski par - Malik je pakistanska muslimanka, a Čakra indijska hinduistkinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anjali (@anjalichakra)

Shvatile su, kažu, da su se mediji najviše fokusirali na ta dva aspekta njihove veze dok su pratili priču o njima, što je njima bilo nam zanimljivo jer rijetko kad razmišljaju o razlikama koje ih dijele.

ISPOVIJEST MAJKE DJEČAKA (11) 'Slomljen je, mog sina ostavila je najbolja frendica jer je gay'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anjali (@anjalichakra)

- Pazimo da se ne fokusiramo na te razlike jer to ne bi bile mi, nama su razlike nebitne - kažu djevojke, koje jedna drugu uče svojoj kulturi i običajima. 

- Postoje brojne sličnosti jer su naše zemlje nekad bile jedna, ali i toliko razlika koje treba istražiti -  rekle su, a dodaju da skupa kuhaju i razgovaraju o različitim vrstama jela iz svake od zemalja, a Malik čak i uči Urdu.

GREŠKE KOJE RADIMO Ovo su bračni poljupci smrti: 21 znak da ćete se razvesti...

A mnoge njihova ljubav oduševljava i jer nije čest slučaj da neki queer istospolni par iz južne Azije tako otvoreno priča o svojoj ljubavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anjali (@anjalichakra)

-  Oboje smo svašta prošle dok smo nastojale same prihvatiti i drugima objasniti svoju seksualnost, pa smo posebno sretne zbog podrške koju dobivamo, a super je iako sa svojom pričom možemo pomoći nekom tko sad prolazi nešto slično - zaključile su.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message