Obavijesti

Lifestyle

Komentari 404

Vjerni ili ne? Ovna vodi strast, Lavu je flert igra, Rak je odan

Vjerni ili ne? Ovna vodi strast, Lavu je flert igra, Rak je odan
12

Iako to nije pravilo, u "vjerne" znakove spadaju Ribe, Jarčevi i Rakovi, dok će zbog svojih osobina Strijelci, Škorpioni i Vodenjaci biti nešto skloniji raznim aferama

VIDEO

Ovan

Ako su sretni i zaljubljeni, na prevaru neće ni pomisliti. Ipak, zavlada li vezom rutina, može se lako dogoditi da Ovan poželi nekog drugog. Kako ih vodi strast, sami sebe ne mogu kontrolirati, pa za njihove prevare lako sazna okolina i partner. Tada bi mogli ostaviti svog stalnog partnera i ići gdje ih "srce vuče". Ako s vremenom uvide da to nije "to", nije isključeno da će opet misliti kako zapravo žele onog partnera kojeg su ostavili i sad im je nedostupan.

Bik

Bikovi vole seks i nije im teško pronaći privlačne ljude u svojoj okolini, no u stalnim i dugim vezama će ipak odoljeti iskušenju. Iza toga stoji njihov strah od gubitka onog vrijednog što već imaju za par trenutaka strasti, pa se može reći kako su u principu racionalni. Zavarati ih mogu velike količine alkohola, a ako prevare živjet će u strahu hoće li biti otkriveni. Ako varaju, tada to najčešće rade jer nisu zadovoljni sa seksom u stalnoj vezi ili braku.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su po svojoj prirodi vrlo koketni, a flert je njihova omiljena aktivnost unatoč vezi ili braku. Time mogu čak i testirati osjećaje partnera, a oni koji su nesigurni svakako bi se trebali maknuti od Blizanaca. Koliko god izgledali spremno na prevaru, u onu fizičku se zapravo rijetko upuštaju - sve ostaje na riječima. Ako ipak prevare, to znači da su ionako odlučili kako je njihova veza gotova i time kreću dalje.

Rak

Oni su jedan od najvjernijih znakova Zodijaka, zbog toga što u vezama imaju pravilo da ne čine ono što ne bi da njima drugi rade, tj. strah ih je prizvati lošu karmu i time osuditi svoju vezu na propast. Ako su u vezi zaljubljeni, čak niti ne požele nikog drugog. No, postoji situacija u kojoj će Rak prevariti -  uzima li ih partner zdravo za gotovo, ne poklanja im nježnost i općenito se osjećaju nevoljeno. Tada lako mogu utjehu potražiti "sa strane".

Lav

Lav obožava osjećaj zaljubljenosti i prvu godinu veze neće niti pomisliti na prevaru. Kako su oni ovisnici o adrenalinu, uzbuđenjima i drami, lako bi ih mogao privući netko izvana ako im stalan partner ne predstavlja dovoljni izazov. Sviđa im se da im netko novi poklanja pažnju i pitaju se bi li ga mogli osvojiti, a ako se taj novi s njima igra toplo-hladno, rijetko će odoljeti aferi. To ne znači da Lav ne voli partnera, već se vode onom "što ne znaš, ne boli".

Djevica

Djevice su u pravilu poprilično odane, prvenstveno jer im se ne sviđaju komplikacije koje sa sobom donosi prevara. U sretnoj vezi im preljub ne pada na pamet, a iskušenjima će odoljeti tako da se fizički maknu od onog tko ih privlači. Ako ipak prevare, budite sigurni da su to učinili s razlogom i porukom - naša veza je gotova. To se događa ako smatraju da ih partner ne poštuje i ne voli dovoljno, a afera im daje nadu u bolju budućnost.

Vaga

Pripadnike ovog znaka općenito u životu vodi moralni princi da je varanje nepošteno. Iako neće osuđivati druge zbog toga, teško mogu zamisliti scenarij u kojem oni moraju toliko muljati, ili pak ideju da bi prešli preko prevare partnera. Kako su ljubitelji društva, flerta i komplimenata, oni će svoju energiju ispucati u tome, čak i mnogo više nego to čine drugi znakovi Zodijaka. U pravilu, Vage nisu prevaranti.

Škorpion

Iako se zbog visoke seksualne energije često povezuju s prevarama, to najčešće nije istina. Ako su doista zaljubljeni, prevara im neće pasti na pamet. Ipak, može se dogoditi ako upoznaju nekoga tko ih potpuno opčini, no tada će poželjeti prekinuti stalnu vezu i biti s tom osobom. Ako inače varaju, to čine iz sporta, na jednu noć i da nitko ne sazna - osobito ne partner. Tada će i sami biti ljubomorni, jer će sumnjati da možda to i druga strana radi.

Strijelac

Pustolovni i željni avantura, Strijelci su skloni prevarama jer ih privlači zabranjeno voće. Mogu biti u ozbiljnoj vezi, no prevaru neće doživjeti kao nešto dramatično. Dapače, i sami će sebi lagati da se nije dogodila. Kod njih vrijedi pravilo da prilika čini lopova, zato je najbolje da se što više vremena druže i zabavljaju sa svojim partnerom, po mogućnosti u zabavnim aktivnostima poput sporta. Isto tako, prevaru će oprostiti lakše nego drugi znakovi. 

Jarac

Jarčevi su među najvjernijima u cijelom Zodijaku, prvenstveno zato jer oni ne doživljavaju prevaru kao nešto tjelesno, već ponajprije duhovnu izdaju. Može ih opčiniti netko, ponajprije svojom intelektualnom stranom, no ništa više od flerta se neće dogoditi. Ako pak prevare, tada to čine na način kao i Djevice - afera je bijeg iz odnosa. Koliko vjernosti daju, toliko i traže natrag, a prevaru ne opraštaju jer im ona ruši sliku o partneru.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka često tvrde kako nikada ne varaju, no istina je da je njihova definicija varanja mnogo tolerantnija nego kod drugih ljudi. Kako im rutina ide na živce, najčešće će prevariti s nekim tko je posve drugačiji od njihovog partnera, no sami će sebi objasniti kako je to bilo neizbježno da nemaju grižnju savjesti. Vodenjak neće varati jedino ako zaista voli i zna da mu to partner neće oprostiti.

Ribe

Pripadnici ovog znaka žive u svijetu mašte, a ljubavni i strastveni scenariji uvijek se vrte u njihovim glavama. Postane li im veza dosadna i predvidljiva, tada će početi maštati o uredskom kolegi ili nekom drugom iz okoline. Iako se znaju zaustaviti na vrijeme, pitanje je da li će se u tom procesu zaljubiti ili ne. Partneri Riba trebaju se truditi održati strast u vezi živom, jer im tada prevara neće pasti na pamet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 404
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa