Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Vlasac je ukusan sušen i svjež: Evo kako ga uzgojiti i pripremiti

Vlasac je ukusan sušen i svjež:  Evo kako ga uzgojiti i pripremiti

Vlasac je manje aromatičan i ljut od luka i poriluka, pa se zato često i koristi kao začinska biljka. U odnosu na druge lukovice, korijen se kod vlasca ne jede nego se koriste samo listovi, i to svježi

Vlasac je poznat i kao “mlađi brat luka” što zapravo i jest. Ova biljka pripada obitelji ljiljana, baš kao i crni i bijeli luk, iako se drukčije jede i ima aromatičniji okus od luka na koji smo navikli. Neki podaci govore da vlasac potječe iz alpskog dijela Europe, dok drugi tvrde da dolazi iz Srednje Azije i Sjeverne Amerike te da je u Europu stigao putevima svile, zahvaljujući Marku Polu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista
EKSKLUZIVAN INTERVJU ZA 24SATA

Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista

Poznati travel influencer prvi je Hrvat koji je proputovao svih 197. država svijeta. Šri Lanka mu je bila posljednja na listi, otkriva nam u koju se zemlju ne bi vraćao, koja mu je najdraža, ali i kako je sve krenulo
Dnevni horoskop za srijedu 11. prosinca: Lav bi mogao osvojiti novac, Ribe će šarmirati nekoga
ISKORISTITE DAN!

Dnevni horoskop za srijedu 11. prosinca: Lav bi mogao osvojiti novac, Ribe će šarmirati nekoga

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 11. prosinca i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje