Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Voli li me? 8 znakova će vam to otkriti - da ne gubite vrijeme

Voli li me? 8 znakova će vam to otkriti - da ne gubite vrijeme
4

Kad ste već neko vrijeme s novim partnerom pitanje 'voli li me?' nameće se samo od sebe iz potrebe da definiramo budućnost. Postoje neki znakovi koji će vam to otkriti bolje nego riječi, a evo njih osam

VIDEO

Što ako je njemu lijepo ovako i ne zanima ga dugoročna veza? Gubite li u tom slučaju svoje vrijeme? Jeste li spremni na kompromis ako ste vi ona strana koja sigurno voli, a druga baš i ne? Ili možda samo vaš partner teže verbalizira osjećaje?

POGLEDAJTE VIDEO: Ljubav bez granica

Pokretanje videa...

01:14

Sve su to pitanja koja nastaju kad smo u novoj ljubavnoj vezi, bez obzira na količinu samopouzdanja - iz straha da naši osjećaji možda nisu uzvraćeni. Ulaganje više vremena u neusklađenu vezu neće odjednom poboljšati stvari. Prestanite gubiti vrijeme s muškarcima koji vam ne odgovaraju.

Zaslužujete imati partnera koji vam daje sve i i dugotrajnu ljubav s muškarcem koji vas njeguje i odnosi se s poštovanjem. Biste li mogli prepoznati ovu vrstu muškarca kad bi se on pojavio u vašem životu? Ili biste ga, zbog nekih površnih razloga, previdjeli?

Jasna je razlika između muškarca kojem se sviđaš i muškarca koji te jednostavno voli. Njihovi postupci jasan su pokazatelj njihovih želja. Mnogi kažu lijepe riječi, ali onima koji podupiru svoj govor svojim postupcima želite dati svoje vrijeme, energiju i srce, piše Your Tango.

Čarobna brojka: Koliko treba vježbati ako sjedite cijeli dan?
Čarobna brojka: Koliko treba vježbati ako sjedite cijeli dan?

Ovakve vrste muškaraca nisu jednorozi. Na svijetu ima jednako dobrih muškaraca koliko i dobrih žena. Tajna je u mogućnosti prepoznati ih kad ih sretnete.

Dakle, ako se pitate: "Voli li me?", Evo 8 načina da to sigurno znate:

1. Želi biti tvoj heroj

Većini muškaraca u DNK je da žele biti korisni za vas. Žele riješiti vaše probleme i dokazati da su vrijedni primiti vašu ljubav. Ako muškarac ne želi biti vaš heroj, onda ga vjerojatno ne zanimate toliko. Ili je emocionalno nedostupan i nije u stanju brinuti za vas.

Samo zato što možete sami riješiti svoje probleme i ne trebate muškarca da pomaže, ne znači da ćete biti sretni kao rješavač problema u vezi. Pronađite muškarca koji vam je spreman pomoći u rješavanju vaših problema čim se pojave u vašem životu.

2. Radi na tome da te usreći

Nije njegov posao da vas usrećuje - to je vaša odgovornost. Međutim, muškarac koji vas voli poželjet će znati kako vas usrećiti i bit će spreman učiniti ono što je potrebno.

Stara izreka: 'Sretna supruga, sretan život' instinktivni je cilj dobrog čovjeka. Bit će znatiželjan što volite i što vam donosi radost. Potrudit će se učiniti ono što tražite od njega. Stalo mu je do vaših osjećaja i aktivno radi na tome da u vaš život unese više radosti.

Kama sutra: Iskušajte svaku od ovih 100 seks poza i brzo ćete zaboraviti sve brige, koronu...
Kama sutra: Iskušajte svaku od ovih 100 seks poza i brzo ćete zaboraviti sve brige, koronu...

3. Sluša kako se osjećate i što trebate

Mnogi muškarci ne mogu shvatiti kako se žena osjeća. Zbunjeni su kompleksnim emocijama i pitaju se zašto jednostavno ne možete biti logičniji u onome što se događa.

To ne znači da nisu spremni čuti za vaše osjećaje, već su samo pomalo zbunjeni zbog njih. Kako muškarac reagira na vaš emotivni život, puno vam govori o tome vrijedi li vašeg vremena i odanosti ili ne. Čovjek koji proturječi, poriče ili se brani kada dijelite svoje osjećaje možda vam neće biti sposoban pružiti ono što vam treba.

Je li spreman saslušati vaše osjećaje i odgovoriti na ono što trebate? Možda neće uvijek razumjeti, ali željet će znati kako se osjećate i što trebate kako bi vas mogao utješiti kad ste uznemireni.

Podijelite s njim kako se osjećate i što vam treba i pogledajte kako on reagira. Možda vam neće moći dati ono što tražite, pa mu dajte vremena da razmisli o vašem zahtjevu. Čovjek vrijedan vašeg vremena i predanosti pronaći će način da udovolji vašim potrebama.

Ilustracije ljubavi

4. Spreman se iskupiti

Svi griješe. Ali način na koji netko reagira kad pogriješi, vam puno govori o tome za što je sposoban. Čovjek koji vas voli bit će spreman priznati svoje pogreške i učiniti sve što je potrebno da zasluži oprost.

Ne gubite vrijeme s muškarcima koji neće preuzeti odgovornost. Niste majka svog muškarca niti ste njegov spasitelj. Na vama nije odgovornost živjeti s njegovim pogreškama ili mu ih rješavati. Potražite čovjeka koji se može ispričati kad zezne, preuzme odgovornost za svoje ponašanje i spreman se popraviti.

Kad učini ono što je potrebno da vam to nadoknadi, shvatit ćete da će vaša ljubav i poštovanje prema njemu još više ojačati.

5. On vas ne mijenja

Jeste li ikad bili s muškarcem koji iskazuje ljubav prema vama, a zatim želi promijeniti sve na vama, od vaše garderobe do vaših strategija za rješavanje sukoba?

Ovaj je čovjek zaljubljen u predodžbu o tome tko misli da ste vi. Čovjek koji vas istinski voli voljet će i prihvatiti vas takvog kakvi jeste - bez želje da vas promijeni.

Na nekoj razini, svi žele biti voljeni onakvima kakvi zapravo jesu. Pronađite muškarca koji vas prihvaća - stvarnu, autentičnu vas, a ne neku zabludu koju je stvorio u svom umu - i voli vas bez želje da vas promijeni.

Koliko dugo ste u braku? Ovo su nasretnije i najteže godine veze
Koliko dugo ste u braku? Ovo su nasretnije i najteže godine veze

6. Spreman je raditi na sukobu

Sukob je prirodni dio svake intimne veze. Ako se ignorira, uvijek će biti tu. Rad kroz vaše razlike i sukobe kako se javljaju približava vas, a izbjegavanje samo stvara udaljenost između vas.

Čovjek koji vas voli bit će spreman riješiti sukobe čim se pojave. Ponekad može biti kvrgavo - i neće uvijek biti lijepo - ali zajednički rad kroz sukob produbit će vašu ljubav s vremenom.

Čovjek koji pokušava nametnuti jedini način ili vaše nesuglasice predstavlja kao nevažne, ne cijeni vas. Ponaša se više kao diktator nego kao partner.

Ilustracije ljubavi

7. Trudi se udovoljiti vašim zahtjevima

Ne biste trebali provoditi vrijeme u vezi u kojoj ne dobivate ono što vam treba. Čovjek koji se potrudi udovoljiti vašim zahtjevima je čovjek koji vas voli.

Njegovi napori možda neće uvijek biti uspješni, ali to ne znači da ne pokušava. Promjena u ponašanju može potrajati jer stare navike teško možete prekinuti.

Pazite se muškarca koji pristane uvažiti vaše zahtjeve, ali nikada ništa ne poduzima s njima. Možda samo želi izbjeći sukob umirujući vas i pristajući. Ali ako se ne trudi, onda ga zapravo ne zanima ispuniti vaše zahtjeve.

Trudi li se ispuniti vaše zahtjeve? Priznajte njegov trud i vidjet ćete pozitivnu promjenu u vašem odnosu.

8. Želi vas učiniti 'svojom'

Jedna od najseksi stvari koju čovjek može učiniti je polagati pravo na vas. Jeste li bili u vezi u kojoj ste se osjećali nesigurno i nesigurno u njegove osjećaje prema vama? Kao da ga nešto zadržava i zapravo nije spreman za pojačavanje?

Čovjek koji te voli polagat će pravo na tebe. Željet će da svijet spozna njegovu ljubav prema tebi. Pokazat će vas svojoj obitelji i prijateljima. Htjet će brak, tako da te nitko drugi ne može imati.

Nijedan muškarac nije savršen. Imati će nedostataka, pogriješiti i ponekad vas razočarati. Ali u konačnici, muškarac koji vas voli učinit će sve što je potrebno da vaša ljubav potraje.

Ako priželjkujete dugotrajnu ljubav koja zadovoljava dušu, ovi znakovi pokazuju da je on s vama, a ne samo da traži nešto prikladno. Bit ćete nagrađeni dubokom, trajnom ljubavlju koja može izdržati test vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa