Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

'Volim obilaziti kafiće i tražiti muškarce za usputni seks'

'Volim obilaziti kafiće i tražiti muškarce za usputni seks'

Navikla sam se na ovakav život i odlučila sam redovito izlaziti sama van i tražiti muškarce koji bi mi bili dobri seksualni partneri. Da to ne radim, bila bih usamljena, rekla je

VIDEO

Nikako da se prestanem seksati s muškarcima koje sam tek upoznala. Šokirana sam sama sobom i svojim ponašanjem. Moja obitelj bi bila zgrožena kad bi saznala što radim, a vjerojatno bih im se i zgadila. Problem je što imam naviku opijati se u barovima kako bih lakše upoznala muškarce s kojima bih kasnije imala usputni seks. Ali, bez obzira na sve, i dalje nastavljam to raditi, ispričala je za The Sun neimenovana Britanka koja je nakon nesretnog braka mislila je da će svoju sreću pronaći u seksualnim avanturama.

Imam 43 godine, a 19 godina sam bila sam u braku s čovjekom koji me cijelo vrijeme varao, prvi put nedugo nakon što smo se vratili s medenog mjeseca. Nakon svih tih godina mi je sve dozlogrdilo i razvela sam se. To njemu ije bilo nikakvo iznenađenje. Vjerojatno se i pitao zašto ga nisam ostavila i prije - dodala je.

Dvije godine nakon razvoda je uglavnom sjedila doma pred televizorom, sve dok ju nije nazvala prijateljica i pozvala da se nađu.

-  Jedne večeri javila mi se jedna stara prijateljica i predložila da se nađemo na piću. Sva sretna što ću nakon dugo vremena izaći van, pristala sam. Nakon sat vremena čekanja u kafiću da se pojavi, poslala mi je poruku da ipak neće doći. Bila mi je muka od pomisli da se vratim doma u prazan stan. Ostala sam, a nakon nekog vremena muškarac mojih godina mi je prišao i pitao me imam li što protiv da se sjedne sa mnom. Pristala sam i uskoro smo se zapričali o svemu i svačemu - prisjetila se.

Kaže da se u tom trenutku nije sjećala kad je zadnji put s nekim razgovarala, a da ju je stvarno slušao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavala je s tatinim prijateljem 00:59

- Predložio mi je da odemo kod njega na još jedno piće nakon čega bi me otpratio doma. Bilo nam je zabavno i ostala sam prespavati. To je bio fantastičan osjećaj da te netko želi. Nastavili smo se još neko vrijeme viđati, sve dok nije dobio posao van zemlje - nastavila je.

Sanjate li često snove o seksu? Evo koje je njihovo značenje
Sanjate li često snove o seksu? Evo koje je njihovo značenje

- Umjesto da sam bila žalosna zbog njegovog odlaska, odlučila sam nastaviti izlaziti u barove. Istražila sam klubove i barove u tom dijelu grada i upoznala sam mnogo interesantnih muškaraca. Većina tih upoznavanja je završila seksom. Navikla sam se na ovakav život i odlučila sam redovito izlaziti sama van i tražiti muškarce koji bi mi bili dobri seksualni partneri. Da to ne radim, bila bih usamljena - zaključila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju